Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-442 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-442 Sample Questions:

1.Content Manager will be implemented using a recommended front­end scan and batch release
program. Which of the following item type definitions could be used for the objects from this front­end release program to also be accessible from the Content Manager Client for Windows and eClient?
A.Item Type of document with ICMBASEImage and ICMBASE parts
B.Item Type of document with ICMBase and ICMBASEText parts
C.Item Type of resource with ICMBASEImage and ICMBase part
D.Item Type of resource with ICMBASEImage part
Answer: B

2.A bank needs to validate the attributes of a new accounts item before cataloguing it into Content Manager. To validate attribute entries against existing data in the Line of Business application, document type item types should be created with which the following client user exits?
A.Save record user exit
B.Search user exit
C.Sort user exit
D.Resource Manager Storage user exit
Answer: A

3.A customer wishes to load videos into Content Manager VideoCharger and extract the keyframes to load them into Content Manager. Which of the following options can be used to extract the keyframes?
A.Content Manager eClient
B.Content Manager Client for Windows
C.Content Manager VideoCharger
D.Custom Application
Answer: D

4.A Content Manager System with a Windows Library Server and an OS/2 Object server needs to
be migrated to the new Content Manager Version 8 system, which does not support OS/2. Which
of the following is a recommended method for migrating this system?
A.Migrate the Content Manager OS/2 Object Server to the equivalent Content Manager platform used for the Library Server. Then migrate both servers to the new Content Manager Version 8 solution.
B.Migrate the Content Manager Version 6 or 7 Library Server to the new Content Manager Library Server, then use the remote migration to migrate the Content Manager OS/2 Object Server to a new Content Manager Object Server.
C.Install the new Content Manager Library Server on the same machine as the existing Library Server and migrate the Content Manager Object Server to the same machine as the new Library Server.
D.Install the new Content Manager Library Server on the existing Content Manager Library Server system and install the new Content Manager System on the Content Manager OS/2 Object Server.
Answer: A

5.A Resource Manager was originally configured to store documents on DASD for five years before migrating them to optical for another 30 years. However, only 2.5 years have passed since this Resource Manager was put into production, and DASD capacity is almost full. The Content Manager Administrator updated the migration policies so that documents would begin migrating to optical after two years. At this point, how are existing documents affected by this change?
A.Retention time of existing documents is updated when the migration policy is updated, and will be migrated the next time the migrator starts.
B.Retention time of existing documents will remain the same until the next migrator process starts.
C.Existing documents will still remain on DASD until their 5­year retention time has passed.
D.Existing documents will be migrated immediately because the Resource Manager will immediately detect the retention discrepancy.
Answer: C

6.Which of the following is NOT a valid storage system in Content Manager?
A.File System Volumes
B.VideoCharger Volumes
C.Media Archive Volumes
D.Optical Archive Volumes
Answer: D

7.An Administrator needs to enable the migration of objects from local DASD storage to a permanent optical jukebox managed by Tivoli Storage Manager. The Administrator needs to define a storage system that refers to which of the following?
A.TSM Storage Pool
B.TSM Management Class
C.SMS Storage Class
D.SMS Storage Pool
Answer: B

8.A Resource Manager server was recently installed on a Microsoft Windows 2000 server and must be configured to migrate documents to a Tivoli Storage Manager server named CMTSM. However, the Microsoft Windows 2000 server is already configured to backup certain files (not related to Content Manager) to another Tivoli Storage Manager server called WINTSM. Which of the following could the administrator do to allow both Tivoli Storage Manager configurations to co­exist?
A.Add "CMTSM" as a second servername in dsm.opt.
B.Configure the Microsoft Windows 2000 Server and the Resource Manager so that they have different values for DSMI_DIR.
C.Override the TSM servername used by the operating system by specifying CMTSM as the TSM server name in ICMRM.properties.
D.Modify ICMRM.properties to point to a new dsm.opt options file that is specifically configured for the Resource Manager.
Answer: D

9.Before performing a backup of the Resource Manager database, an Administrator would like all deleted objects to be removed from the database tables. Based on this requirement, which of the following processes should be run before the backup is started?
A.Migrator
B.Optimizer
C.Stager
D.Replicator
Answer: A

10.Management for an insurance company has reviewed their requirements for the following types
of objects and set their associated retention information: Invoices 10 years Purchase Orders 5 years Statements 5 years Multimedia Clips of Advertising Forever Additionally, they have specified that invoices and purchase orders are to be stored on optical after 30 days. Statements are to be stored on optical after 60 days. Invoices need to be stored on a separate platter from Purchase Orders and Statements. Multimedia clips will be stored directly to tape because of their low access requirements. If migration to Tivoli Storage Manager (TSM) will be handled by Content Manager, what is the minimum number of management classes that need to be defined in TSM in order to accomplish what management has specified?
A.2
B.3
C.4
D.5
Answer: B

11.Which of the following is NOT a valid assignment for a Content Manager storage system?
A.Unassigned
B.Assigned
C.Ready
D.Overflow
Answer: C

12.A System Administrator installs the Content Manager Client for Windows application on 100 machines. Errors start occurring when more than 40 users try to connect. Which database parameter needs to be modified to allow all users to connect concurrently?
A.APPLHEAPSIZ
B.NUM_IOSERVERS
C.MAXLOCKS
D.MAXAPPLS
Answer: D

13.Content Manager is installed on AIX and access modules are not being generated. The Library Server error log does not show any error messages. Further examination reveals that root can compile but not regular users. Which of the following commands should be used to correct the problem?
A.chmod 1777 /var/ifor
B.touch /var/ifor/i4ipc.ppe
C./var/ifor/i4config
D./var/ifor/i4blt ­lp ­i
Answer: A

14.A Content Manager Administrator suspects that the HTTP server is causing a bottleneck for the Resource Manager. In order to verify this, the Administrator would like to configure the Resource Manager to temporarily operate without an HTTP server. In which of the following ways can this be done?
A.Set the HTTPSrvr value in ICMRM.properties to 0.
B.Set the environment variable ICMRMHTTP=NO, and restart the HTTP server.
C.Stop the HTTP Server and regenerate the web server plugin.
D.Change the HTTP access protocol port to the port used by the icmrm application server.
Answer: D

15.WebSphere Application Server fails to start. By default, where does WebSphere Application
Server log its messages?
A./usr/WebSphere/AppServer/logs/ on AIX, X:\WebSphere\AppServer\logs\ on Windows
B./var/log/was.log on AIX, X:\Windows\system32\logs\was.log on Windows
C./tmp/was.log on AIX, X:\temp\was.log on Windows
D.syslog on AIX, Event viewer on Windows
Answer: A

16.After installing Content Manager on a Microsoft Windows system, the Access Modules (DLLs)
are failing to compile. To which of the following would the problem most likely be attributed?
A.C++ Compiler is not in the Path statement.
B.The Classpath variable does not include the libraries in the JDK.
C.The database value in the SBTCLASSDEFS table and dllstatus field are set incorrectly.
D.The database has not been started.
Answer: A

17.A customer has a new installation of Content Manager. Images are migrated to optical disk after
30 days. The system had been migrating images to optical for the first 90 days and then migration stopped occurring. Which of the following log files would be the most important to check to determine the problem?
A.The event log and the icmserver.log
B.The dsierror.log and the icmserver.log
C.The system activity log and the dsierror.log
D.The activity.log, event log, and icmserver.log
Answer: B

18.Which of the following actions would most likely reduce the time taken to execute a query?
A.Reorganize the Resource Manager database
B.Reorganize the Library Server database
C.Migrate documents which are not frequently used by users to a Tivoli Storage Manager server
D.Replace optical platters with disk on the Tivoli Storage Manager server
Answer: B

19.There is a need to find out how many images in the system are of MO:DCA format and how many are of TIF format. Which table can be queried to find out how many images are of each format in a single Resource Manager?
A.ICMSTMIMETYPES
B.FACC2MIME
C.RMOBJECTS
D.SYSDATATYPES
Answer: C

20.Which of the following events CANNOT be selected for logging when creating item types?
A.Create
B.Delete
C.Read
D.Route
Answer: D

21.A Content Manager installation on DB2 has a base of 200 users. The users' activity patterns include short periods of time where as many as 50 users will simultaneously access the system, potentially causing lock timeouts and poor performance. Which of the following should an Administrator do first to address the concurrent user lock timeout problems during excessive system load?
A.Increase the size of the database cache.
B.Increase the num_ioservers parameter in the DB2 database.
C.Update the maxcagents parameter in the DB2 instance.
D.Use the Content Manager System Administration Client to change the number of Library Server processes used.
Answer: C

22.When using Tivoli Storage Manager with Content Manager, all of the following need to be backed up for disaster recovery purposes EXCEPT
A.Volume history
B.Device configuration
C.Disaster Recovery Manager data
D.Tivoli Storage Manager database
Answer: C

23.Which of the following tables can be queried to find out how much space is being taken up by the objects in a particular Resource Manager?
A.RMPARTS
B.RMOBJECTS
C.ICMSTRESOURCEMGR
D.ICMSTXDOOBJECTS
Answer: B

24.A bank has a single distributed Content Manager system with Resource Manager servers in five locations. Their recovery strategy involves taking nightly backups of the required data. In the event that the data on a Resource Manager object server is lost, how should they recover to minimize data loss and keep consistency?
A.Stop all activity system wide. Recover the Resource Manager database and files on the failing machine
to the last backup. Restart all the other servers.
B.Stop all activity system wide. Restore all five Resource managers and the Library server to the previous night's backup. Reprocess all of the current day's input and updates.
C.Continue operations on all servers. Recover the database and roll forward through the database logs files to bring it back to the current time. Restore the files on the failing server and continue as normal.
D.Continue operations on all servers. Restore the database and files on the failing server from backup. Run the asynchronous recovery utility against the failing Resource Manager database and file system and between the Library Server and the Resource Manager database. Delete and re­capture the missing documents.
Answer: D

25.When the password of the Resource Manager system userid (i.e. rmadmin) is changed, which configuration file will also need to be updated with the new password?
A.cmbconfig.properties
B.icmrm.properties
C.icmsrvrs.ini
D.icmrm.xml
Answer: B

26.An Administrator must configure a new Content Manager system. All components (Library Server, Resource Manager, and System Administration Client) are installed on the same machine, and RMI is not being used. When attempting to logon to the Content Manager server via the System Administration Client, a "connection refused to host" error message is displayed. Which of the following is the most likely reason for this error?
A.DB2 remote access client has not been started
B.ICM is set to connect in the CMBClient.INI file
C.ICM is set to remote in the CMBCS.INI file
D.SysAdmin Gateway was not installed
Answer: C

27.What is the minimum Library Server trace level required to see the parameters passed to the
DB2 stored procedures?
A.Basic Trace
B.Data Trace
C.Detailed Trace
D.Performance Trace
Answer: B

28.A System Administrator installs and configures the Content Manager eClient to enable users to access Content Manager. After performing a query, the user is presented with a search results list.
At this point, where do copies of objects represented by the search result list reside? I. Resource
Manager II. eClient working folder III. eClient cache IV. Enterprise Information Portal
A.I only
B.I and II only
C.I and III only
D.I, II and IV only
Answer: A

29.The Content Manager client was used to perform a query against an item type that has three levels of child components. However, not all the child components are being displayed in the client result list. Which of the following explains why this is occurring?
A.The Content Manager client recognizes only one level of child components.
B.The user forgot to increase the child component count in the client preferences.
C.The user is viewing the search results in compact mode.
D.The Administrator has set the Library Server preferences to only return a certain number of child components.
Answer: A

30.Which of the following operators will allow a user to perform a text search in the Content Manager Client for Windows?
A.In
B.Equals
C.Contains
D.Like
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved