Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-439 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-439 Sample Questions:

1. What are two reasons a customer would implement a SAN Managed Node rather than a LAN Managed Node? (Choose two.)
A. less expensive
B. storage consolidation
C. decreased load on LAN infrastructure
D. increased throughput for small file backup
E. decreased Storage Manager CPU utilization
Answer: C, E

2. When summarizing the customer's environment, what should be included in the documentation of the environment?
A. telnet to each server
B. DHCP server IP address
C. Production Center for agents
D. firewalls identified in the network
Answer: D

3. When designing a storage solution for a customer, government laws and regulations impose security and storage related standards to be followed by internal processes and management of data.
Which element is part of this regulation that a customer should consider?
A. overall retention requirements
B. use of open standard protocols
C. formal declaration of non-patents infringements
D. use of government approved document formats
Answer: A

4. Which three solutions should be considered if an Oracle application is online 7x24 and there is no backup window? (Choose three.)
A. Open File Agent
B. SAN Volume Controller
C. Volume Shadow Services
D. IBM Tivoli Storage Manager for Databases
E. FlashCopy function on the storage devices
F. quiesing the application and taking a snapshot
Answer: C, D, E

5. What needs to be evaluated when determining how the customer handles incidents?
A. security procedures
B. site availability requirements
C. change management process
D. problem management process
Answer: D

6. Which functionality of IBM Tivoli Storage Manager (TSM) integrates the customers problem management processes?
A. defining Tivoli NetView as an event receiver
B. defining automated actions to resolve standard problem situations
C. defining activity log messages to send to a helpdesk system when specific messages occur
D. defining contact details for each administrator so that the automatic rule-based SMS notification system within TSM can be used
Answer: B

7. Which product has been designed to combine storage capacity from multiple disk systems into a single reservoir of capacity that can be better managed as a business unit rather than separate resources?
A. SAN Volume Controller
B. IBM TotalStorage Productivity Center for Disk
C. IBM Tivoli Storage Manager for Space Management
D. IBM Tivoli Storage Manager for Advanced Copy Services
Answer: A

8. The CIO of an organization needs to back up her laptop, which is only connected to the organizations network periodically.
Which solution is best for properly backing up the desired data?
A. IBM Tivoli Storage Manager for Critical Data
B. IBM TotalStorage Productivity Center for Disk
C. IBM Tivoli Continuous Data Protection for Files
D. IBM TotalStorage Productivity Center for Replication
Answer: C

9. Who should attend an introductory meeting of a business continuity design and implementation project?
A. IBM Tivoli Identity Manager administrator
B. IBM Tivoli Enterprise Portal administrator
C. IBM Tivoli Storage Manager administrator
D. IBM Tivoli Access Manager administrator
Answer: C

10. What are two valid actions to perform in an introductory meeting? (Choose two.)
A. determine the currently used hardware and software components
B. verify that key players and decision makers are correctly identified
C. determine the currently used firmware levels of any HBA in the SAN
D. match key players with key storage functionality within the organization
E. verify that currently installed software components have current release levels
Answer: B, D

11. What is required to identify valid participants for an introductory meeting?
A. organization address book, including pictures
B. organization mailing list showing the exact locations where each employee is working
C. organization chart showing the line relationship between the CIO and the subordinate storage group
D. organization chart showing the lateral relationship between the CIO and the subordinate storage administrator
Answer: C

12. Which output should be gathered from an introductory meeting?
A. list of key changes that need to be added to the Configuration Management Database according to ITIL
B. list of key product releases with corresponding release management history, and schedule for change management according to ITIL
C. list of key players and decision makers with corresponding roles and responsibilities, contact information, and availability/schedule
D. list of key operating system administrators with corresponding roles and responsibilities, contact information, and availability/schedule
Answer: C

13. Which job title indicates that the person is a key decision maker in the storage department of the organization?
A. Chief Sales Officer
B. Chief Operating Officer
C. Chief Information Officer
D. Chief Administrative Officer
Answer: C

14. Which two people may be involved in an introductory kick off meeting of the IBM Tivoli Storage Manager design and implementation phase? (Choose two.)
A. TSM Client Owner
B. TSM Administrator
C. TSM Library Operator
D. Chief Information Officer
E. Chief Communications Officer
Answer: B, D

15. Which three factors must be considered when implementing IBM Tivoli Storage Manager? (Choose three.)
A. network speed
B. number of HBAs required
C. type of SAN disk being used
D. change rate of the client data
E. number of SAN switches in the infrastructure
F. microcode level of the SAN device where the storage pools are located
Answer: A, B, D

16. The customer has a NAS device and would like to back up at a file level.
Which functionality is required with IBM Tivoli Storage Manager (TSM)?
A. NDMP
B. TSM client for NAS
C. SnapVault for N series
D. FlashCopy function the NAS
Answer: A

17. Which two factors should be considered when designing a backup solution with IBM Tivoli Storage Manager (TSM) for an IBM DB/2 application? (Choose two.)
A. the amount of data
B. TSM for databases
C. FlashCopy function on the storage devices
D. whether the application requires 7x24 operation
E. whether local or SAN disks are being utilized for the application
Answer: A, D

18. It has been determined that a company has two LTO4 tape drives that can write data at 100GB/hour.
What additional information is necessary to determine if two tape drives will be adequate for their environment? (Choose three.)
A. number of clients
B. amount of client data
C. type of SAN disk being used
D. change rate of the client data
E. storage pool layout on the SAN disk
F. number of SAN switches in the infrastructure
Answer: A, B, D

19. What is required in order to back up a customers critical files?
A. IBM Tivoli Storage Manager for SANs
B. IBM TSM Hierarchical Storage Manager (HSM) on Windows
C. IBM Tivoli Storage Manager for System Backup and Recovery
D. Open File Support with IBM Tivoli Storage Manager Extended Edition
Answer: D

20. What is required in order for a customers critical files to be backed up in their mobile workforce (that has limited line speeds from their locations)?
A. IBM Tivoli Storage Manager for SANs
B. IBM Tivoli Continuous Data Protection for Files
C. IBM Tivoli Storage Manager for System Backup and Recovery
D. Open File support with IBM Tivoli Storage Manager Extended Edition
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved