Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-438 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-438 Sample Questions:

Q: 1 What is an important factor when deploying a business automation solution into a customer environment?
A. determine if a business automation solution was previously attempted
B. redefine the current workflows and practices used by the customer for business automation
C. gather the requirements for which business automation solutions will be deployed at a later date
D. set the expectations so that the client's strategic goals are clearly defined and are met by the business automation solution
Answer: D

Q: 2 A client core business is to supply widgets to the customer. An order desk is located in Florida, where desktops are used by employees for general Lotus Notes e-mail, Lotus Sametime, and an Order Application from customers who call in orders by telephone.
The client has a data center located in Oregon. It contains a distributed environment running Lotus Notes and Lotus Sametime and a distributed environment running JD Edwards EnterpriseOne ERP. It has a DB2 database on a mainframe that contains their product information and stock, and a distributed environment that runs the Order Application.
The client has a distribution center in Illinois. It contains a distributed front-end for the Order Application, which prints orders and allows the distribution center to update the amount of stock.
Orders are fulfilled by the distribution center and mailed directly to the customer. Stock is also received and updated by the distribution center.
The IT group responsible for the Order Application wants to implement Change Management and target the Order Application as the first application to manage.
Who are two Order Applications customers? (Choose two.)
A. the distribution center in Illinois
B. customers who call in their orders
C. the mainframe system administrators
D. end users in the order desk environment
E. the Order Application distributed environment system administrators
Answer: B, D

Q: 3 While scheduling the introductory meeting with a company, who should be the client contact for invitations to the introductory meeting?
A. the technical contact
B. the process manager
C. the customer sponsor
D. the administrative assistant to the process manager
Answer: C

Q: 4 In Business Automation Management, what are performance, maintainability, and security requirements considered to be?
A. automations
B. network events zones
C. functional requirements
D. non-functional requirements
Answer: D

Q: 5 What is a benefit of a single vendor solution?
A. easier to obtain maintenance and support
B. more likely to provide future business automation flexibility
C. greater likelihood of future stability in the business automation
D. easier to adapt new solutions from the Open Source community
Answer: A

Q: 6 Which two pieces of information are mapped against functional paths within an organization? (Choose two.)
A. roles
B. stakeholders
C. requirements
D. responsibilities
E. IBM Tivoli products
Answer: A, D

Q: 7 Which two steps should be performed after the interviews are completed and all third-party integrations are identified? (Choose two.)
A. create a hardware solutions guide
B. review the list of client third-party applications
C. identify the relationships with support organizations
D. identify the operational support dashboard methodology
E. review the list of proposed business automation products
Answer: B, E

Q: 8 A telecommunications company configures their network equipment after receiving an order for a new circuit from one of their customers. What is this an example of?
A. an automation
B. a key performance indicator
C. a low-level business process
D. a high-level business process
Answer: C

Q: 9 Which two factors have the greatest impact on the scope and scale of a Business Process Management solution? (Choose two.)
A. total headcount at each site
B. number of events processed per hour
C. gross e-commerce order volume per day
D. number of DNS names owned by the enterprise
E. number of integration points between subsystems
Answer: B, E

Q: 10 Before a requirements gathering session with the implementation team for a client project, the customer liaison presents a list of experts. Later, at the requirements gathering session, it is apparent that a team member would be a valuable expert for the project. What is the appropriate
way to have this person identified as an expert on the project?
A. begin copying the additional team member on all project communication
B. bypass the identified expert and begin communicating directly with the team member
C. communicate to the customer liaison that the team member has been included as an expert
D. contact the customer liaison, explain the situation, and ask for the appropriate way to have this person included as an expert
Answer: D

Q: 11 A client has a custom-made management system that they developed in-house that must be integrated with the business automation solution. What is the correct approach for proving the integration?
A. prove with an on-site Proof of Concept
B. replace the application with new software
C. re-create in a lab and provide an off-site proof of technology
D. develop the integration as part of the full solution deployment
Answer: A

Q: 12 Which factor is most significant when determining the viability of applications?
A. the number of users of the application
B. end user perception of the application
C. the software vendor's market capitalization
D. the flexibility, supportability, performance and coverage of the application
Answer: D

Q: 13 After business requirements and processes have been identified, which steps are taken to automate that process?
A. assess the specific steps required, determine critical processes, inform the client
B. determine critical processes, choose a subset of processes for a pilot, inform the client
C. assess the specific steps required, interview business process owners, inform the client
D. define the specific steps of the manual process, understand input and output functions of each step within the process, determine steps suitable for automation
Answer: D

Q: 14 Which two components of an existing infrastructure should be captured in initial business automation requirement planning meetings with a client? (Choose two.)
A. Availability Monitoring
B. Performance Management
C. Human Resources Systems
D. Call Management Applications
E. Accounting Management Systems
Answer: A, B

Q: 15 After business automation roles are understood and organizational information is acquired, which steps are taken to align business automation roles with individual employees?
A. interview individuals, determine responsibilities, document roles
B. interview individuals, determine responsibilities, review with client
C. interview individuals, verify job titles, determine experience, document roles
D. identify individuals, document roles and responsibilities, provide information to client for review
Answer: B

Q: 16 Which action is necessary for analyzing the underlying applications supporting a client's legacy process?
A. contact the vendor for customer support information
B. determine the vendor, revision, and customer subject matter expert of each underlying application
C. determine the best practice implementation recommendations of each underlying legacy application
D. contact the customer subject matter expert to determine possible integration points for integration with IBM products
Answer: B

Q: 17 A client's support staff and stakeholders are interviewed and pertinent data has been supplied.
Which three steps should be taken to understand the customer business automation goals? (Choose three.)
A. list the experts related to business automation
B. identify the resource commitment from the client decision makers
C. determine any business automation dependencies in the business
D. define the business dependencies stated by the client's decision makers
E. identify the hardware requirements of the solution as defined by the customer
F. define the operational performance characteristics of the user interface for the solution
Answer: B, C, D

Q: 18 In the first meeting with a customer, a half hour is dedicated to the meeting with a hard stop at the end. The following roles are represented: the CIO, the CTO, a technical network professional, and an application specialist. What should be the Solution Advisor's first step?
A. after brief introductions, discuss a high-level overview of their needs
B. focus on the CIO and the CTO, assuming there will be time to talk to the other attendees later
C. after brief introductions, have the network professional provide a diagram of the network data flow to illustrate the problem
D. review the overriding business objective in the first ten minutes and move into a high-level, technical overview of the solution
Answer: B

Q: 19 What are the two best ways to identify and prioritize functional requirements for an automation? (Choose two.)
A. based on personal expertise
B. based on current clients with similar networks
C. based on the client interviews reviewing their pain points
D. based on a clear understanding of the client's business processes
E. based on talking with the operators and asking them what they want
Answer: C, D

Q: 20 A consultant is mapping a client business processes to client-identified pain points.
Which method should the consultant use to help the client rank their pain points?
A. build a table with each business process, and associated pain, weighting each on a scale of 1-10 and review it with the client
B. investigate business type (Telecommunications, Enterprise, Government Agency or Small/Medium business) and identify organizational structure and size
C. determine how existing business automation processes can be used to alleviate the client pain points and how those processes will be mapped to take the client requirements into account
D. break down the high-level business processes into low-level component processes and create a document that shows the relationship between the low-level and high-level business processes
Answer: A

Q: 21 A client is experiencing increased Customer Support Center calls related to end-user systems and software updates. Currently, end users are responsible for downloading and installing updates. Which category of tools is used to assist the Information Systems staff in reducing the load on the Customer Support Center?
A. Help Desk tools
B. Application Design tools
C. Performance Management tools
D. Configuration Management tools
Answer: D

Q: 22 A client has special requirements regarding user access to the solution. They want to provide access to one of their external customers for trend reporting purposes. The client has a DMZ environment through which their customer can gain access to the environment. The client customer will access the information on a weekly basis.
Which method of access to the solution should be recommended to this customer?
A. VPN
B. Proxy
C. Web-based
D. Desktop client
Answer: C

Q: 23 Which two actions are necessary when developing an integration architecture for legacy processes? (Choose two.)
A. determine the existing process architecture
B. develop a list of legacy processes/applications
C. determine legacy applications support contracts
D. develop a list of processes/applications that will be replaced by the new solution
E. build a side-by-side feature comparison of the new solution and the legacy applications
Answer: A, B

Q: 24 What should be done to create a gap analysis?
A. analyze the customer requirements
B. assess only the solution during test runs
C. document any customer concerns relating to the solution
D. assess the requirements and solution to determine if any differences exist
Answer: D

Q: 25 A client has identified disaster recovery as a requirement for the Business Automation Management implementation. Which practice most impacts the overall design?
A. investigating alternate data center locations
B. including redundant hardware and software for all critical systems
C. ensuring physical diversity of all utilities (communications, power, HVAC)
D. determining the software and hardware needed to meet the client's requirement
Answer: A

Q: 26 Which two activities are part of defining and documenting the automation solution requirements? (Choose two.)
A. review the priorities and solution requirements with the client
B. review product features of competitive business automation products
C. create a requirements baseline for the proposed business automation solution
D. review legacy systems for adherence to vendor recommended implementation practices
E. use additional information gathered during the requirements session to validate support contracts for competitive products
Answer: A, C

Q: 27 Which information is necessary in order to define functional and non-functional requirements for the business automation solution?
A. client functions relevant to business automation
B. client functions not relevant to business automation
C. product features of competitive business automation products
D. product features of legacy products in the client's environment
Answer: A

Q: 28 Which two conditions should be met in order for the customer to understand the findings of the requirements analysis? (Choose two.)
A. The presentation must be delivered to the CIO.
B. Requirements should be defined by the customer.
C. Customer must provide the format for the analysis.
D. Recommendations must be presented to the customer.
E. Customer expectations must be documented in the analysis.
Answer: A, E

Q: 29 What is the Information Technology Infrastructure Library (ITIL) an example of?
A. an SLA evaluation framework
B. an infrastructure service technology
C. an information technology service management framework
D. a physical repository of the client's information systems documentation
Answer: C

Q: 30 A large Internet service provider is planning to present a new online service to their customers. Which Tivoli Business Automation product indicates the service level status of the new service?
A. Tivoli Netcool Proviso
B. Tivoli Business Service Manager
C. Tivoli Netcool Performance Manager for Wireless
D. Tivoli Application Dependency Discovery Manager
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved