Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-434 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-434 Sample Questions:

1.What is the name of a key database partitioned table type used in IBM Tivoli Netcool Performance Manager for Wireless?
A.DWGroups
B.Summaries
C.SnmpElements
D.CoreConfigurations
Answer: B

2.Which database table uniquely characterizes a set of data for a particular technology and vendor?
A.lc_ruleset
B.ld_ruleset
C.lc_relations
D.ld_relations
Answer: A
3.Which two entries are mandatory in the EngineConfig.pm file? (Choose two.)
A.RULE_TYPE
B.ORDER_OF_FILES
C.INPUT_FILE_DESCRIPTION
D.FILENAME_HEADER_FIELDS
E.NUMBER_OF_FILES_TO_PROCESS
Answer: A, C

4.Which two directories are default log directories? (Choose two.)
A./appl/virtuo/logs/as
B./appl/virtuo/logs/db
C./appl/virtuo/logs/sbh
D./appl/virtuo/logs/core
E./appl/virtuo/logs/loader
Answer: A, E

5.When the logging level is debug, what information can be contained in the as-summary.log?
A.start time for gateway process
B.start time for the gateway agent
C.start time for the summary partition
D.start time for the summary process
Answer: D

6.What are two purposes of the part_admin tool? (Choose two.)
A.to update partition retention settings
B.to install partitions during an upgrade
C.to schedule system partition maintenance jobs
D.to pin partitions outside the normal retention settings
E.to run a system partition maintenance job immediately
Answer: A, D

7.When the logging level is debug, what information can be contained in the as-summary.log?
A.details on data purges
B.details on logfile archiving
C.details on partition maintenance
D.details on summaries that have run in the past
Answer: D

8.What are two purposes of the sbh_admin tool? (Choose two.)
A.controls the busy hour agent
B.controls late data recalculation
C.sets the busy hour table retention policy
D.creates busy hour determiners using a file option
E.provisions busy hour determiners using a sourcetable option
Answer: B, D

9.In a default installation of IBM Tivoli Netcool Performance Manager for Wireless, which UNIX
filesystems contain the historical performance data?
A.vtdb01, vtdb02, vtdb03, vtdb04
B.virtuo01, virtuo02, virtuo03, virtuo04
C.oracle01, oracle02, oracle03, oracle04
D.oradata01, oradata02, oradata03 oradata04
Answer: D

10.What does the command df -k /ora* display?
A.the number of file descriptors in use by Oracle
B.the number of free partitions available in Oracle
C.the available capacity in the Oracle storage directories
D.the number of free file descriptors available for use by Oracle
Answer: C

11.Which agent controls the synchronizing of the directory server with the configured data source?
A.DB_SYNC B.DS_SYNC C.LDAP_SYNC D.DICTIONARY_SYNC Answer: C
12.Which command verifies whether a loader is occupying the shared memory?
A.ipcs
B.prtconf
C.sar 5 5
D.vmstat 5 5
Answer: A

13.Which parameter is passed to the ./deploy_gateways command to install a selected gateway in
a directory containing several gateway installation files?
A.-pkgdir
B.-install
C.-targetdir
D.-gateways
Answer: D

14.Generally, the TFP_SHM_MIN_SIZE parameter only needs to be reconfigured if one needs to set the Network Configuration shared memory size to greater than what value?
A.1.5 GB
B.2.5 GB
C.3.5 GB
D.4.5 GB
Answer: B

15.Which command restarts the SAP manager after an additional loader has been configured?
A.sap start
B.svcadm enable sap-na
C.svcadm enable sapmgr-na
D.svcadm enable sapmon-na
Answer: C

16.Solaris kernel settings are required as part of the IBM Tivoli Netcool Performance Manager for Wireless installation. Which file contains these settings?
A./etc/system
B./etc/system/kernel
C.$WMCROOT/conf/system
D.$WMCROOT/conf/config.xml
Answer: A

17.What is the specification for the timeout variable for all subsequent loaders in a multiple loader environment?
A.30000
B.40000
C.50000
D.60000
Answer: C

18.When viewing the size of the Network Configuration shared memory segment, what additional percentage should be used to safeguard against the possibility of Network Configuration data growing in size and causing problems in connecting to Network Configuration shared memory?
A.5%
B.10%
C.20%
D.25%
Answer: C

19.Which vmstat output fields and values indicate a shortage of CPU resources?
A.us=21, sy=64, id=0
B.us=0, sy=14, id=82
C.us=4, sy=56, id=39
D.us=31, sy=3, id=66
Answer: A

20.Which file must be modified to configure multiple identical loaders?
A.$WMCROOT/conf/vmm/default.properties
B.$WMCROOT/conf/loader/default.properties
C.$WMCROOT/conf/processes/server.properties
D.$WMCROOT/conf/processes/process-.properties
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved