Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-431 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-431 Sample Questions:

1.Active-data pools can be collocated on a sequential-access disk to optimize access to active data versions for fast restore. Which two methods allow data to be copied to active-data pools? (Choose two.)
A.Active data can be written to an active data pool using simultaneous write.
B.Active data can be copied to an active data pool using multi-threaded backups.
C.Active data can be copied to an active data pool using the COPY ACTIVEDATA command.
D.Active data can be moved to an active data pool using the MOVE ACTIVEDATA command.
E.Active data can be moved to an active data pool using the MOVE DATA TYPE=ACTIVE command.
Answer: A, C

2.A system administrator has TSM V5.5 installed, but has not installed the ISC. The administrator comes into work first thing in the morning and needs to check on the status of the nightly backups. Which three tasks can the administrator perform to check the status of the backups and the success or cause of any failures? (Choose three.)
A.issue Q Event * *
B.issue Q Schedule
C.view the tsmerrorlog file
D.view the tsmsched.log file
E.view the error log of any node that shows as failed
F.view the schedule log of any node that shows as missed
Answer: A, E, F

3.The TSM storage administrator just installed and configured TSM Operational Reporting to provide information for a Windows TSM server. Which two options are valid for viewing or obtaining report details? (Choose two.)
A.set up email to deliver the reports
B.set up clients to be automatically deleted
C.set up reports to be automatically generated
D.set up a PMR for support to troubleshoot all errors
E.set up the database and recovery log to be extended
Answer: A, C

4.Your LTO3 tape drives are rated at 80 MB/s uncompressed. All data for NODEA is stored in a storage pool on this type of tape. You create a backup set for NODEA on LTO3 tape and note that data is generated for the backup set at a rate of 5 MB/s. What are three ways to determine the cause? (Choose three.)
A.check collocation for the storage pool that holds the DATA for NODEA
B.issue the Q VOL NODE=NODEA and Q CONTENTS for each of those volumes
C.issue the Q VOL NODE=NODEA and DEFRAG VOL for each of those volumes
D.issue the VERIFY DRIVE DEVCLASS=LTO3CLASS where LTO3CLASS is the device class where the data is stored
E.check activity log for tape errors
F.check node to see how many volumes are being used
Answer: A, E, F

5.A problem with the tape device driver has occurred in the TSM environment. After checking the activity log and operating system error reports, what should the system administrator use to troubleshoot this problem further?
A.Administrators Guide
B.TSM Reference Guide
C.TSM Quick Start Guide
D.TSM Problem Determination Guide
Answer: D

6.The storage administrator wants to manually expire data from the TSM database and run this command for one hour. Using the administrative command line interface, which command should be used to expire the data?
A.expire data du=60
B.expire inventory du=60
C.expire database du=1 duru=h
D.expire catalogue du=1 duru=h
Answer: B

7.A new TSM administrator has over-allocated space for the TSM database. The system administrator wants to reduce the TSM database size. What indicates the maximum reduction that can be issued on the TSM database?
A.Q DB
B.Q DBSTATS
C.Q REDUCTION
D.Q DBREDUCTION
Answer: A

8.Which file type would benefit from TSM Open File Support being enabled?
A.system object files
B.system registry files
C.locked application files
D.Oracle and MS SQL databases
Answer: C

9.A company nightly backup has successfully completed. Using the TSM administrative command line interface, the storage administrator must now copy the completed nightly backup from the primary disk pool, DISK01, to the off-site tape pool, OFFSTAPE01. Before starting the copy, the administrator needs to verify there are enough scratch tapes available. Which select statement accomplishes this?
A.select count(tape_status) where tape_status='Scratch'
B.select count(*) from libvolumes where status='Scratch'
C.select count(*) from VOLUME_USAGE where status='Scratch'
D.select count(tape_status) from tape_volumes where tape_status='Scratch'
Answer: B

10.With an administrative ID of admin and a password of admin, what is the correct syntax to start the administrative command line?
A.dsmc -su=admin -pa=admin
B.dsmadmc -id=admin -pa=admin
C.dsmadmc dmin=admin -password=admin dsmadmc ?dmin=admin -password=admin
D.dsmc -type=admin -id=admin -pa=prompt
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved