Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-415 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-415 Sample Questions:

1. Which three features of datasets make them suitable for job restart points? (Choose three.)
A. They are persistent. B. They are partitioned.
C. They are indexed for fast data access.
D. They are compressed to minimize storage space.
E. They use datatypes that are in the parallel engine internal format.
Answer: A, B, E

2. Which "Reject Mode" option in the Sequential File stage will write records to a reject link?
A. Fail
B. Drop
C. Output
D. Continue
Answer: C

3. You have a parallel job that does not scale beyond two nodes. After investigation you find that the data has been partitioned on gender and you have an Aggregator stage that is accumulating totals based on gender using a sort method. Which technique should you use to allow the job to scale?
A. Add an additional column for partitioning to result in additional data partitions.
B. Change the aggregation method to hash to eliminate the blocking sort operation.
C. Change the preserve partitioning option on the stage ahead of the aggregator to clear partitioning.
D. Change the partitioning key to one that results in more partitions, add a second Aggregator stage that re-aggregates based on gender.
Answer: D

4. How are transaction commit operations handled by the DB2/UDB Enterprise stage?
A. Commit operations can be defined globally by setting APT_TRANSACTION_ROWS variable.
B. Commit operations can only be defined by the number of rows since the start of a transaction.
C. Commit operations can only be defined by the number of seconds since the start of a transaction.
D. Transaction commits can be controlled by defining the number of rows per transaction or by a specific time period defined by the number of seconds elapsed between commits.
Answer: D

5. Your input rows contain customer data from a variety of locations. You want to select just those rows from a specified location based on a parameter value. You are trying to decide whether to use a Transformer or a Filter stage to accomplish this. Which statement is true?
A. You cannot use a Filter stage because you cannot use parameters in a Filter stage Where clause.
B. The Filter stage will yield better performance because it has less overhead than a Transformer stage.
C. The Transformer stage will yield better performance because the Filter stageWhere clause is interpreted at runtime.
D. You cannot use the Transformer stage because you cannot use parameters in a Transformer stage constraint.
Answer: C

6. Which two statements are true of the Merge stage? (Choose two.)
A. The Merge stage supports only two input links.
B. The Merge stage supports inner, left outer, and right outer joins.
C. All the inputs to the Merge stage must be sorted by the key column(s).
D. The columns that are used to merge the incoming data much be identically named.
Answer: C, D

7. Which two stages allow field names to be specified using job parameters? (Choose two.)
A. Filter stage
B. Modify stage
C. Funnel stage
D. Transformer stage
Answer: A, B

8. Which three accurately describe the differences between a DataStage server root installation and a non-root installation? (Choose three.)
A. A root installation enables auto-start on reboot.
B. A non-root installation enables auto-start on reboot.
C. A root installation will start DataStage services in impersonation mode.
D. A root installation must specify the user "dsadm" as the DataStage administrative user.
E. A non-root installation inherits the permissions of the user who starts the DataStage services.
Answer: A, C, E

9. Which two describe a DataStage EE installation in a clustered environment? (Choose two.)
A. The C++ compiler must be installed on all cluster nodes.
B. Transform operators must be copied to all nodes of the cluster.
C. A remote shell must be configured to support communication between the conductor and section leader nodes.
D. The DataStage parallel engine must be installed or accessible in the same directory on all machines in the cluster.
Answer: C, D

10. Which three privileges must the user possess when running a parallel job? (Choose three.)
A. read access to APT_ORCHHOME
B. read/write permissions to APT_ORCHHOME
C. read/write permissions to the UNIX/etc directory
D. read/write access to disk and scratch disk resources
E. execute permissions on local copies of programs and scripts
Answer: A, D, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved