Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-377 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-377 Sample Questions:

1. Which of the following is an option given in the First Steps application that runs automatically after installation?
A. Start the server.
B. Execute wsadmin.
C. Configure resources.
D. Run the Snoop servlet.
Answer: A

2. Which one of the following can be used to instantiate resource adapter classes for establishing and maintaining resource connections?
A. a data source
B. connection factories
C. connection pool settings
D. a JMS activation specification
Answer: B

3. global security is turned on for a federated cell using a file-based federated repository. The administrator created a new security domain called App1Domain using local operating system registry and mapping it to the application server. The administrator also created a new local operating system user ID App1Admin?
Which one of the following is true when the new security domain is enabled to secure Application1?
A. The administrator can access Application1.
B. The administrator can disable Application1 security.
C. App1Admin can disable Application1 security.
D. App1Admin can access the administrative console.
Answer: B

4. Aside from the administrative console and the addNode command, what other facilities does WebSphere Application Server provide for federating nodes into cells?
A. wsadmin
B. The administrative agent
C. The Profile Management Tool (PMT)
D. Rational Application Developer Assembly and Deploy Module
Answer: C

5. When backing up WebSphere Application Server configuration and runtime settings, which of the following commands would be relevant?
A. backupConfig -location location
B. restoreConfig -profileName profile_name -backupFile backupFile_name
C. manageprofiles -backupProfile -profileName profile_name -backupFile backupFile_name
D. wsadmin -backupConfig -profileName profile_name -backupFile backupFile_name
Answer: C

6. What can the system administrator do to distribute incoming HTTP traffic across a farm of Web servers?
A. Enable server affinity for each HTTP server in the cluster
B. Implement the Tivoli Access Manager as a load balancer
C. Implement the caching proxy server component of the Edge Components
D. Use the Load Balancer component of the Edge Components
Answer: D

7. What is the sequence of components which would typically be involved in the flow of a request from a Web browser to a servlet?
A. External HTTP Server, HTTP Server Plug-in and EJB Container
B. Load Balancer, Embedded HTTP Server, HTTP Server Plug-in and Web Container
C. Edge Component, HTTP Server Plug-in, external HTTP Server, and Web Container
D. External HTTP Server, HTTP Server Plug-in, embedded HTTP Server and Web Container
Answer: D

8. How could an administrator manage multiple stand-alone application servers on different hosts in a network?
By using:
A. a job manager which administers multiple application server nodes through administrative agents.
B. a deployment manager which administers multiple application server nodes through their node agents.
C. a high availability manager which administers multiple application server nodes through their administrative agents.
D. an administrative agent which administers multiple application server nodes through their administrative service.
Answer: A

9. Which type of server is recommended to be placed in the demilitarized zone (DMZ)?
A. Generic servers
B. Application servers
C. Managed HTTP servers
D. Unmanaged HTTP servers
Answer: D

10. What is the advantage of deploying more than one messaging engine and linking them together in a topology that has multiple interconnected service integration buses (SIBus)?
A. Enable protocol transformation between buses.
B. Improve the availability of the persistent storage.
C. Spread messaging workload across multiple servers.
D. Preserve message ordering through the messaging engines.
Answer: C

11. Why does IBM WebSphere Application Server Network Deployment utilize node groups to implement a distributed environment? To:
A. segment multiple security domains within a WebSphere cell.
B. define the logical grouping of application servers to scale horizontally or vertically.
C. enable mixed nodes with different capabilities within the same cell for administration purposes.
D. allow application servers having the same applications installed to be grouped logically for workload management.
Answer: C

12. A system administrator wants to improve response time and system load of a Web application running in a clustered environment.
What might the system administrator attempt to decrease the response time of the Web application?
A. Configure dynamic caching
B. Enable memory-to-memory replication
C. Configure session replication to use a database.
D. Ensure that all cluster members are in the same node group.
Answer: A

13. A system administrator needs to modify the configuration of an enterprise application within a flexible management environment. The system administrator can make the modification using wsadmin scripts by connecting to which of the following components?
A. Node agent
B. Job manager
C. Work manager
D. Administrative agent
E. Deployment manager
Answer: BE

14. What would have to be configured in order to implement memory-to-memory HTTP Session persistence?
A. Dynamic cache service and HTTP plug-in
B. Synchronization service and embedded Web server
C. Distributed environment settings in the web containers
D. Fast Response Cache Accelerator (FRCA) and external Web server
Answer: C

15. When configuring automated transaction peer recovery for recovering in-flight transactions from the transaction log, what is required from the file system?
A. RAID disks must be used to host the transaction log
B. Exclusive read only file locks and the ability to invalidate them
C. File locking must be disabled for Network File System Version 4 (NFSv4)
D. Lease-based exclusive locks on files
Answer: D

16. What are the three possible replication types for the dynamic caching service?
A. Client mode
B. Server mode
C. Not shared
D. Push only
E. Both push and pull
F. Broadcast mode
Answer: CDE

17. What is the Data Replication Service (DRS) used for? Please choose three from the following.
A. Node agents
B. Web servers
C. Caching Proxy
D. Dynamic cache replication
E. HTTP session persistence and failover
F. Stateful session EJB persistence and failover
Answer: DEF

18. Which of the following statements most accurately describes the relationship between a flexible management topology and the network deployment cell?
A. Flexible management can be an alternative to the network deployment cell model.
B. Flexible management eliminates the need for node agents in a network deployment cell.
C. The flexible management topology is a replacement for the network deployment cell.
D. The flexible management job manager can perform all the tasks of the deployment manager.
Answer: A

19. In order for a deployment manager to participate in a flexible management environment, which one of the following steps must be completed?
A. Register directly with the job manager.
B. Register with the node agent on the job managers host.
C. Register with an administrative agent on the job managers host
D. First register with a local administrative agent, and then register with the job manager.
Answer: A

20. Which of the following items best gives a reason to perform an unattended installation of WebSphere Application Server?
A. The installation for the particular target platform is being done for the first time.
B. The installation for the particular target platform has been done before and will be repeated in the future.
C. The installation for WebSphere Application Server would initially not be able to include administrative security.
D. The installation for the particular target platform is expected to require a lot of adjustments to be done over several installation attempts.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved