Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-372 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-372 Sample Questions:

1. Which statement is true regarding modeling gateway patterns?
A. A fork enables a business analyst to define alternative paths based on a condition determined by the value of a business data attribute.
B. A fork followed by a merge is the recommended pattern when modeling a scenario where parallel paths need to be executed completely prior to moving on to a new task in the process.
C. A multiple-choice decision with inclusive option selected is a construct that enables a business analyst to define parallel execution paths based on a condition determined by the value of a business data attribute.
D. A decision followed by a join is a pattern recommended when a business analyst needs to define parallel executable paths that must be completed before moving on to a new task in the process.
Answer: C

2. A business analyst needs to decide how to best model the following requirement in the claims process:
A claim request can have multiple actions that need to be addressed for a customer. Once a claim
process is initiated, at least 2 actions with dependency on each other are required. Each action will be worked on until a conditional flag is set to Active.
Which of the following best defines how to model this requirement in IBM WebSphere Business Modeler?
A. Service
B. For loop
C. Global task
D. Do-While loop
Answer: D

3. Which of the following is true of Business Process Management (BPM) BPM:
A. views business process improvement as a series of unc onnected activities
B. attempts to address the fundamental flaws of business processes by making revolutionary changes to those processes
C. is a discipline that relies mainly on software capabilities to accelerate business process improvement and to facilitate business innovation
D. is a discipline that combines software capabilities and business expertise to accelerate business process improvement and to facilitate business innovation
Answer: D

4. Which set of activities does IBM WebSphere Busines s Modeler support in the SOA lifecycle?
A. Development, assembling and testing of an integration solution
B. Direct deployment of models and policies to realize business intent
C. Gathering business requirements, designing, simulating, and optimizing de sired business processes
D. Tracking of real-time and historical process performance times through monitoring Key Performance Indicators (KPIs)
Answer: C

5. Select the options that are true regarding IBM WebSphere Business Modeler.
IBM WebSphere Business Modeler:
A. creates the enterprise information model.
B. is a tool to model and analyze business processes.
C. is a tool to synchronize application artifacts with process artifacts.
D. helps implement the chosen what-if model by generating BPEL or other artifacts.
E. supports business process methodologies that use comparative analyses between two states of models.
Answer: BDE

6. Which of the following are true of business process modeling?
Business process modeling provides the ability to:
A. execute the business process
B. send alerts in a predefined business situation
C. analyze and predict the outcome of a revised process
D. capture key attributes and interrelationships of the various elements of the process
E. build a framework for an accurate process model of the current business environment
Answer: CDE

7. To model the current and future business processes, which one of the following is the most important?
A. Understanding of the current IT environment
B. Access to the relevant business stakeholders
C. Agreement on a list of use cases as the basis for the models
D. Ability to import existing model artifacts (e.g. Visio diagrams) into Modeler
Answer: B

8. A company is modeling enterprise level processes. Some of these processe s will reuse existing processes and services available currently within the organization.
Identify the statement that best captures how business analysts would model these new processes.
A. Use local processes and services to model reusable processes an d services.
B. Use local processes and business services to model reusable processes and services.
C. Use global processes and business objects to model reusable processes and services.
D. Use global processes and business services to model reusable pro cesses and services.
Answer: D

9. A company is launching a new investment product via the Web. The new process needs to be simple and compliant with internal and external regulations. It requires reaching out of the organization to validate investor bank details using a compliant service provided by a bank. The process lead has been advised to reuse as many existing assets as possible.
Identify the best way to model the outlined requirements.
A. Model each individual outlined requirement as an independe nt global task
B. Model each individual outlined requirement as an external business service
C. Model regulatory requirements as a global task common to internal and external regulations
D. Model the validation activity as a business service, and the in ternal regulatory requirements as a global process
Answer: D

10. A business analyst needs to decide how to best model in the payments process the following requirement:
A new policy is required to determine when anti -money laundering must be requested. Anti-money laundering is determined by a policy based on the rating of a customer which is provided by a score system.
The rating is based on a variable that can change over time due to business reasons.
Identify the construct that should be used to model the requirement.
A. Local task
B. Global task
C. Business Rule Task
D. Multiple decision choice
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved