Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-356 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-356 Sample Questions:

1. Use the following information to answer this question:
Printer TBMPT20 is not printing.
Description Status ACHTRCTL VARIED OFF ACHTRDEV VARIED OFF BSC2300 VARIED OFF BSC230000 VARIED OFF CTL01 ACTIVE
DSP01 SIGNON DISPLAY DSP99 SIGNON DISPLAY TBMWS01 SIGNON DISPLAY TBMPT20 FAILED
Given the above information on the WRKCFGSTS *CTL screen, what action must the operator take to bring the printer on-line, without affecting other devices?
A. Vary on printer TBMPT20
B. Vary on controller CTL01
C. Vary off, then vary on printer TBMPT20
D. Vary off, then vary on controller CTL01
Answer: C

2. Which of the following menus is used to schedule system shut down and start up?
A. POWER
B. JOBSCD
C. BACKUP
D. CONFIG
Answer: A

3. PC users are trying to connect to an iSeries via ETH1 and cannot get the terminal emulator to display a signon screen. There are multiple Ethernet lines configured on the system. The Ethernet line and controller are active for ETH1, and the device is varied on. What needs to be done to change the status of the device to active without disrupting Ethernet connections and traffic on other lines?
A. Restart TCP/IP
B. IPL the system
C. Start the TCP/IP interface for the line
D. Vary off the Ethernet line and vary it back on
Answer: C

4. An IPL is planned to occur immediately after the last interactive job has ended. Which of the following commands would be used to achieve this?
A. ENDSYS OPTION(*IMMED)
B. ENDSYS OPTION(*CNTRLD)
C. PWRDWNSYS OPTION(*CNTRLD)
D. PWRDWNSYS OPTION(*IMMED)
Answer: C

5. An operator was directed to save the INVOICE02 file on the tape already loaded in the TAP01 tape drive. The following message was receiveD.
Cannot allocate device TAP01
How should the operator proceed to determine why the tape was not available?
A. Determine if the tape drive is powered on
B. Use DSPTAP TAP01 to determine tape availablity
C. Use WRKCFGSTS *DEV to determine tape drive status
D. Use the WRKSYSSTS command to determine tape drive status
Answer: C

6. Which of the following statuses is displayed for a dial up line that is ready to communicate prior to connecting with a remote system?
A. ACTIVE
B. VARIED ON
C. VARY ON PENDING
D. CONNECT PENDING
Answer: D

7. Which of the following commands will save a directory stored in the IFS?
A. SAV
B. SAVOBJ
C. SAVDLO
D. SAVLIB
Answer: A

8. A user indicates that communications are out in certain parts of a facility. Where should the operator look to diagnose the cause of the problem?
A. WRKCMNJOB
B. WRKSYSSTS
C. WRKSYSACT
D. WRKCFGSTS
Answer: D

9. A user has repeatedly attempted to log on without using the correct password, thus causing the profile to be disabled. What actions need to be performed with the Work with User Profiles command to correct the problem?
A. Reset the user's password, then tell the user the new password.
B. Enable the user's profile, reset the password, then tell the user the new password.
C. Enable the user's profile, look up the password, then tell the user what the password is.
D. Delete the user's profile, create a new profile for the user, then tell the user the new password.
Answer: B

10. The operator is attempting to vary on a communications line. The vary on of the line failed. Which of the following describes why the vary on failed?
A. The modem is turned off.
B. The line is already varied on.
C. The controller is in failed status.
D. Another line using the resource name is already varied on.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved