Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-342 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-342 Sample Questions:

1.Which of the following products and technologies can be used to distribute workload requests amongst WebSphere instances in a sysplex?
A.Network Communicator
B.Network Dispatcher
C.Network Blaster
D.Sysplex Infiltrator
E.Sysplex Distributor
F.CISCO Multi­node Load Balancer
Answer: B, C, F

2.A session EJB called Account is deployed in the WebSphere for zOS V4.0.1 runtime. Which of the following techniques is NOT recommended for accessing the Debit method on the remote interface of the Account EJB?
A.A fat client on an NT workstation uses RMI to drive the remote method invocation.
B.A servlet deployed in the WebSphere for zOS runtime drives the remote method invocation via an external reference defined in the web application.
C.A servlet deployed in the HTTP server address space includes the client orb classes in its deployment. The debit method is invoked via an RMI/ IIOP connection to the WebSphere for zOS V4.0.1 runtime.
D.A browser invokes the Account.Debit method directly via a standard socket call.
Answer: D

3.Security interoperability is important in any ebusiness architecture. Which of the following methods is supported for flowing a security context from outside the zOS sysplex to WebSphere Application Server V4.0.1 for zOS and OS/390?
A.Passtickets
B.Kerberos over SSL
C.SSL client certificate authentication
D.Trusted association
Answer: C

4.Job BBOLDGRT grants access to the LDAP databases. If this job fails with a ­204 SQLCODE, the most likely cause is that:
A.The system management database does not exist.
B.The naming database does not exist.
C.The userid does not have SYSADM authority.
D.The DB2 subsystem is not active.
Answer: B

5.What is a WebSphere Host Cluster?
A.The group of J2EE Server Instances associated with a Control Region.
B.A group of WebSphere servers which appear as a single instance to its clients.
C.The Daemon and its associated SMS, IR, and Naming Servers.
D.A set of IP addresses used to access WebSphere from different clients.
Answer: B

6.Running the J2EE IVP requires adding a directive to the HTTP server's httpd.conf file. Assuming that WebSphere was installed in the default directory, which of the following is the correct statement for this directive?
A.Service /PolicyIVP/* /usr/lpp/WebSphere/WebSpherePlugIn/bin/was400.plugin.so:service_exit
B.Service /PolicyIVP/* /usr/lpp/WebSphere/WebSpherePlugIn/bin/was350.plugin.so:service_exit
C.Service /PolicyIVP/* /usr/lpp/WebSphere/bin/was400.plugin.so:service_exit
D.ServiceInit /PolicyIVP/* /usr/lpp/WebSphere/WebSpherePlugIn/bin/was400.plugin.so:service_exit
Answer: A

7.A Quickstart can be used when:
A.installing the product for the first time
B.recreating WebSphere following an unrecoverable error in its data bases
C.moving from one functional level of WebSphere to another, and updating the persistent data
D.applying service updates that do not update the WebSphere database
Answer: D

8.The ISPF Customization Dialog is used to configure all of the following EXCEPT:
A.DB2 subsystem and location name
B.System Management database name and storage group
C.Java and LDAP home directories
D.Application control and server region identities
Answer: D

9.Job BBOCBGRT grants access to the system management databases. If this job fails with a ­551
SQLCODE, the most likely cause is:
A.The system management database does not exist.
B.The userid does not have SYSADM authority.
C.The DB2 subsystem is not active.
D.Job BBO1JCL which binds plan DSNACLI has not been run.
Answer: B

10.Which of the following identifiers can only be changed by carrying out a reinstall from the
WebSphere base libraries?
A.Server names
B.Sysplex name
C.DB2 subsystem name
D.Server procedure names
E.Daemon IP name
Answer: B, E

11.The ISPF Customization Dialog is used to configure all of the following EXCEPT:
A.Systems management Server server and instance names
B.Systems management Server server region procedure name
C.Systems management Server trace settings
D.Systems management Server control region procedure name
Answer: C

12.Which of the following should be considered when evaluating performance problems in a WebSphere for zOS J2EE server environment?
A.IBM HTTP Server settings
B.Unix System Services settings
C.LE runtime settings
D.WLM service policy settings
E.J2EE server settings
F.All of the above
Answer: F

13.Which of the following approaches is most effective for determining DB2 performance issues?
A.Using the console to display bufferpools, databases, and threads
B.Adding timestamps to the Java code before and after SQL statements
C.Taking a 'snapshot' of the database objects being monitoring using a tool such as DB2 Performance Monitor
D.Analyzing SMF records using a batch reporting tool such as DB2 Performance Monitor
Answer: D

14.Enabling SMF recording for WebSphere Application Server V4.0.1 for zOS and OS/390 requires:
A.Updating a member in SYS1.PARMLIB
B.Using the System Management Extended User Interface
C.Using the WLM ISPF configuration panels
D.Entering the correct information with the ISPF customization tool
Answer: A, B

15.Using the base version of Wily Technology's Introscope, all of the following characteristics of
Java application performance can be monitored and managed EXCEPT:
A.JSP and Servlet front end response times and transaction rates
B.EXCI usage of the Cross Coupling Facility (xcf)
C.Enterprise Java Bean (EJB) usage and performance
D.Individual method level performance
Answer: B

16.Which of the following, when specified in the current.env file for a J2EE server, will turn the Just In Time Compiler (JIT) on in the JVM?
A.JAVA_COMPILER=off
B.JAVA_COMPILER=on
C.JAVA_COMPILER=yes
D.JAVA_COMPILER=
Answer: C

17.A developer suspects that connectivity between MQSeries systems, which support WebSphere Application Server applications, is lost. Which of the following MQObject type should be examined to find the messages?
A.MQSeries Transmission Queue
B.MQSeries Remote Queue Definition
C.MQSeries Requester Channel
D.MQSeries SERVERCONN Channel
E.MQSeries DEAD LETTER QUEUE
Answer: A

18.A customer is receiving the following message when attempting to connect to a test system with the System Management Extended User Interface. BBON0156E Unable to connect to naming server. Where should a developer look for problems?
A.Syslog of the system being to connected to
B.WebSphere error log stream
C.Joblog for the Naming Server server region
D.Joblog for the Systems Management Server server region
E.All of the above.
Answer: E

19.When enabling tracing in order to debug a problem that involves multiple J2EE servers, it is BEST to update:
A.only one server at a time
B.all related servers at the same time
C.all related servers at the same time and to enable CTRACE tracing for the LDAP server
D.all related servers at the same time and to enable DETAIL tracing for the LDAP server
Answer: B

20.Which of the following commands is useful for determining if WebSphere runtime­related address spaces are running?
A.D ASM,ALL
B.D TCPIP,(SYSTEMS),ALL
C.D WLM,APPLENV=*
D.D A, L
Answer: C

21.When unsure about the operational status of an MQ channel, which command should be used
to test the channel connection?
A.RESET CHANNEL
B.PING CHANNEL
C.RESOLVE CHANNEL
D.ALTER CHANNEL
E.TEST CHANNEL
Answer: B

22.Which of the following can NEVER be viewed using the showCfg servlet? (Select 2)
A.Virtual host names
B.A MIME table for a virtual host
C.Document root of a web application
D.Search path for DLLs
E.JVM classpath
F.Search path for executables
Answer: D, F

23.During WebSphere Application Server V4.0.1 for zOS and OS/390 startup, an error message beginning with 'DSNxxxx' is written to the operator's console. Which subsystem's messages and codes guide should be referenced?
A.WebSphere Application Server for zOS
B.Recoverable Resource Services Access Facility (RRSAF)
C.CICS TS
D.DB2 UDB for zOS and OS/390
E.WebSphere MQ Series
Answer: D

24.Which of the following BEST describes the process for implementing a nondisruptive code change across 2 J2EE servers serving the same content?
A.Issue a V WLM,APPLENV=BBOASR2,QUIESCE command for each server. Update code deployed to each server. Issue a V WLM ,APPLENV=BBOASR2,RESUME command for each server.
B.Issue a V WLM,APPLENV=BBOASR2,Q command for the first server. Update code deployed on first server. Issue a V WLM,APPLENV=BBOASR2,RESUME command for the first server. Repeat this process for all subsequent servers.
C.Issue a CANCEL command for each BBOASR2 control region. Update code deployed on each server. Issue a S BBOASR2 command to restart the server.
D.Issue a CANCEL command for the first server. Update code deployed on first server. Issue a S BBOASR2 command for the first server. Repeat this process for all subsequent servers.
Answer: B

25.Where is the name of the WebSphere error log stream stored?
A.In the System Management Extended User Interface
B.In the Application Assembly Tool
C.In the current.env file for each J2EE server
D.In the joblog for each J2EE server
Answer: C

26.Which of the following best describes the effects of a DB2 subsystem failure on a running J2EE server?
A.All active J2EE servers, as well as all active WebSphere system address spaces, will terminate.
B.All server regions will terminate, but the control regions will continue to function while the DB2 subsystem is restarted.
C.JDBC requests destined for the DB2 subsystem will fail, but all other address spaces will stay up.
D.Only the LDAP address space will terminate.
Answer: A

27.Which of the following best describes what happens if the BBODMN server does not complete initialization?
A.None of the dependent server regions start.
B.Only the dependent server control regions start.
C.The dependent server control regions start, the dependent server server regions start, but the BBODMN server must be restarted.
D.The dependent server control regions start, recognize that the BBODMN server is not started, and end normally.
Answer: D

28.In an EAR file, or in components inside of an EAR file, a file named web.xml might be found. What sort of information can be found in this XML file?
A.The meta information which ties together all of the WAR or EJB JAR files packaged in the EAR file
B.The meta information which describes the contents of a WAR file
C.The meta information which describes the contents of an EJB JAR file
D.The meta information which describes how to deploy the EAR file; for example, the various directories to deploy the code into on zOS
Answer: B

29.In WebSphere Studio Application Developer (WSAD), how is the context­root of an existing web application changed, if at all?
A.From a WSAD J2EE perspective the context root can be changed by opening the application.xml file and selecting the "General" tab and changing the value.
B.From a WSAD J2EE perspective, the context­root can be changed by selecting "Web" from the properties menu of the web application and changing the value.
C.In a WSAD web perspective the context­root can be changed by opening the web.xml file from a field under the "General" tab and changing the value.
D.The context­root of a web application cannot be changed after it is created.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved