Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-330 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-330 Sample Questions:

1.The customer has a 7014­B42, a 7014­T00, and a 7014­T42, each with available space. Which rack/racks support(s) the installation of the BladeCenter H?
A.7014­B42
B.7014­T00
C.7014­T42
D.7014­B42, and 7014­T42
Answer: A

2.Which of the following supports a Linux­based HA solution?
A.SE Linux
B.GPFS for Linux
C.Cluster Systems Manager (CSM)
D.PowerHA Cluster Manager for AIX and Linux
Answer: D

3.How can a company that is concerned about energy costs in the datacenter use Power servers to better manage energy usage?
A.Set energy management parameters with AEM
B.Set energy management parameters with IVM
C.Set energy management parameters within AIX
D.Set energy management parameters with the HMC
Answer: A

4.A customer is consolidating LAMP on Power. They would like to also consolidate Linux x86 OLTP applications. Which of the following should be discussed?
A.Requires PowerVM Lx86
B.Requires AIX 5.3 or later.
C.Native port is recommended
D.Enabled with the AIX Linux Toolkit
Answer: C

5.A large customer has many POWER4 servers that have been sized for their peak workload but are under utilized most of the time. They are at the end of their lease and want to purchase POWER6 servers. Which PowerVM technology will maximize their server utilization?
A.Workload Partitions
B.Partition Load Manager
C.Shared Processor Pools
D.Live Partition Mobility
Answer: C

6.Which of the following is a competitive advantage of IBM PowerVM compared to HP Integrity Virtual Machines (IVM)?
A.PowerVM provides the capability to support shared CPU, memory and I/O resources.
B.PowerVM Editions are supported on Power systems from low to high­end servers and blade servers.
C.AIX and Linux interface directly with the hardware and the hardware ensures isolation is maintained.
D.Processing resources can be dynamically allocated and shared between logical partitions with PowerVM.
Answer: C

7.Which of the following does IBM Fix Central provide to customers?
A.Customer hotline for immediate dispatch of service personnel for critical issues.
B.Designated local service center for each customer location with a maintenance contract.
C.Subscription based on­site service agreement for regularly scheduled system maintenance.
D.Web site access to PTFs and updates for system software, hardware, and operating systems.
Answer: D

8.A mid market customer wants to compare Power Systems performance to HP PA­RISC performance from a complete systems perspective. Which performance metric should be used?
A.RPE2
B.SWAP
C.rPerf
D.SPECint 2006
Answer: A

9.How many network cards can be added to the JS12 and JS22 Blades?
A.JS12 = 1, JS22 = 1
B.JS12 = 2, JS22 = 2
C.JS12 = 1, JS22 = 2
D.JS12 = 2, JS22 = 1
Answer: B

10.Which of the following options for PowerHA Cluster Manager can help simplify implementation and configuration in a DB2 and WebSphere environment?
A.Smart Assist
B.Insight Utility
C.Virtual Image Manager
D.Cluster Systems Management
Answer: A

11.A customer has an 8­core POWER6 570 with 4 active processors. They have dedicated partitions. They have occasional need for additional CPU capacity. They do not want permanent activations and want to have monthly post billing for usage. What type of CoD best meets their requirements?
A.Trial CoD allows short term processor and memory activations.
B.Utility CoD autonomically provides additional processor performance on a temporary basis.
C.On/Off CoD enables processors to be temporarily activated in full­day increments as needed.
D.Capacity Upgrade on Demand (CUoD) allows you to purchase additional processor capacity and dynamically activate it when needed.
Answer: C

12.Which of the following is the appropriate disk configuration for an application that requires faster writes over availability?
A.RAID 0
B.RAID 1
C.RAID 5
D.RAID 6
Answer: A

13.Which IBM technical resource provides guideance, installation and tmplementation examples?
A.IBM InfoCenter
B.IBM Sales Manual
C.IBM Installation Guides
D.IBM Technical Sales Library
Answer: A

14.Which of the following features of Active Energy Manager help customers save energy costs?
A.Power capping
B.Fan speed management
C.Active power leveling
D.Power regulator management
Answer: A

15.Which of the following correctly describes Utility Capacity on Demand?
A.Additional processors can be assigned to any partition and are billed to the customer as units of 1 day.
B.Additional processors can be assigned to any partition and are billed to the customer as units of 1 minute.
C.Additional processors are assigned to the shared processor pool and are billed to the customer as units of 1 day.
D.Additional processors are assigned to the shared processor pool and are billed to the customer as units of 1 minute.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved