Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-315 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-315 Sample Questions:

Q: 1 There is a requirement to integrate Message Broker V6.1 with a messaging system that conforms to Java Message Service Specification V1.1. Which messaging transport should be
used for integration purposes?
A. MQ Mobile
B. Broker JMS
C. Web Services
D. MQ Enterprise
Answer: B

Q: 2 A Message Broker V6.1 developer has been asked to develop a message flow to route SOAP/HTTP-based Web service requests to the appropriate provider without access to the WSDL of the providers. Which set of built-in nodes is the most appropriate for implementing this message flow?
A. An HTTPInput node, a Route node, an HTTPRequest node and an HTTPReply node.
B. A SOAPInput node, an EndpointLookup node, a SOAPRequest node and a SOAPReply node.
C. A SOAPInput node, a DatabaseRetrieve node, a SOAPRequest node and a SOAPReply node.
D. An HTTPInput node, a DatabaseRetrieve node, an HTTPRequest node and an HTTPReply node.
Answer: D

Q: 3 A message flow is being developed to integrate with a C application running in Windows. Which task is necessary to complete the creation of the message definition to integrate with the C application?
A. Manually create the message definition using the C Header file as a guideline.
B. Ensure the physical properties in the New Message Definition File wizard are correct.
C. Import the C Header file into the Broker Toolkit workspace prior to using the New Message Definition File wizard.
D. Use the Broker Toolkit to generate the XSD from the C Header file then use the New Message Definition File wizard to create the message definition.
Answer: B

Q: 4 The following is an example of records that a developer plans to process with a message definition. (Each line represents a single record.) A9234 Lane A10Smith A11John A12Insured A13 A9571 Rd A10Halstead A11Tiffanie A12Uninsured A13 A9190 Court A10Bellard A11Carrie A12Insured A13 What is the most effective separation type to use for each field to get the best performance?
A. Tagged
B. Delimited
C. Fixed Length
D. Data Pattern
Answer: C

Q: 5 A Message Broker V6.1 developer needs to process a JSON document received over HTTP. The JSON document is described by a C Header file and contains recursively defined elements. Which message domain can be used to parse this?
A. CWF
B. TDS
C. MIME
D. BLOB
Answer: D

Q: 6 A Message Broker V6.1 developer needs to develop a message model that consists of tagged records with an unknown number of repeats that is described by a COBOL copybook. Some of the fields contain packed decimals. Which message domain is the best fit?
A. BLOB
B. MIME
C. MRM TDS
D. MRM CWF
Answer: C

Q: 7 A Message Broker V6.1 developer has to model a message in the MRM domain that will act as a container for messages that are defined by the industry standard IXRetail format. The IXRetail format contains thousands of fields and many messages. The developer imports the IXRetail schemas into the message set, and models the container message using a wildcard element.
Which property of the wildcard element must be set to ensure the message will validate against the IXRetail schemas?
A. Set the Process Content on the element to "lax".
B. Set the Process Content of the element to "skip".
C. Set the Process Content on the element to "strict".
D. Set the Content Validation on the element to Open Defined.
Answer: C

Q: 8 A Message Broker V6.1 developer needs to create a message definition thatmeets the following requirements: "Every child element of the root element will have a price and SKUassociated with it."
What is the most effective way to include the price and SKU in the complex typesdescribing each child?
A. As an attribute group
B. As an element reference
C. As a global group reference
D. As an attribute group reference
Answer: D

Q: 9 A Message Broker V6.1 developer needs to develop an MRM TDS message model for a document that consists of a set of fixed-length records with an unspecified number of repeats. The header and trailer record are tagged and delimited but the body records are untagged and delimited. Which Data Element Separation must be used?
A. Data Patterns
B. Tagged Delimited
C. Tagged Fixed Length
D. Variable Length Elements Delimited
Answer: A

Q: 10 A flow is being developed to interact with an EIS system using one of the native adapter nodes. As part of the development process, which artifacts should be dragged onto the flow editor canvas to create the flow template?
A. WSDL
B. Business Object
C. Message Definition
D. Adapter Connection
Answer: D

Q: 11 A message flow has been developed to receive a record with an MQInput node and store it by appending it to a local file using the FileOutput node. When the message flow is tested by sending five test messages, only the record from the last message gets stored in the local file.
What is the most probable cause of this behavior?
A. The file already exists in the mqsitransit directory.
B. The FileOutput node does not support appending data to an existing file.
C. The developer did not connect the Finish File terminal of the FileOutput node.
D. The Record definition property of the FileOutput node is set to "Record is Whole File".
Answer: D

Q: 12 A developer who is very familiar with writing XPath expressions in the mapping editor has been asked to convert several of the company's current message flows. The message flows use mappings to do message transformation to message flows which use Java to do transformations.
Which method call should be used to help the developer more quickly write code to access messages?
A. callXPath
B. processXPath
C. mappingXPath
D. evaluateXPath
Answer: D

Q: 13 Which component is the contract that describes to the Message Broker V6.1 developer how to build a Web service request?
A. WSDL
B. Namespace
C. HTTP Header
D. SOAP Envelope
Answer: A

Q: 14 A Message Broker V6.1 developer needs to work with a multipart message that exploits the MIME standard. Which two mechanisms can be used to parse the content of the MIME parts?
A. Extract node
B. Validate node
C. ASBITSTREAM function
D. ResetContentDescriptor node
E. ESQL to parse the individual parts
Answer: D, E

Q: 15 A Message Broker V6.1 message flow must invoke one out of five different Web services depending on the content of the input message. Which implementation is the most appropriate to determine the service provider?
A. Use a Filter node.
B. Establish a filter pattern in a Route node.
C. Dynamically route by using a RouteToLabel node.
D. Include a Compute node to filter based upon ESQL code.
Answer: B

Q: 16 A message flow developer is familiar with using XPath. The developer must implement a flow that transforms a message from a COBOL copybook format into a SOAP message.
Which two nodes should the developer use to perform the transformation using XPath?
A. Mapping
B. Extract
C. JavaCompute
D. MQJMSTransform
E. JMSMQTransform
Answer: A, C

Q: 17 A Message Broker V6.1 developer needs to create a message definition to handle the following requirement: "The message consists of an unknown number of records. Records can
be either of Type 1 or Type 2, and can occur in any order." In addition to complex types to describe Type 1 and Type 2 records, which message model elements should the developer create to model this message?
A. A repeating choice of Type 1 and Type 2 records
B. A choice of repeating Type 1 and Type 2 records
C. A repeating sequence of Type 1 and Type 2 records
D. An unordered set of repeating Type 1 and Type 2 records
Answer: A

Q: 18 Which node is used to retrieve the WSDL port from WebSphere Service Registry and Repository that could be used by a message flow to dynamically set the output destination?
A. SOAPRequest
B. HTTPRequest
C. RegistryLookup
D. EndpointLookup
Answer: D

Q: 19 A Message Broker V6.1 developer is implementing a message flow with an JMSInput node, JavaCompute node and a JMSReply node. The logic in the JavaCompute nodeinserts a record to a database table using a JDBC Type 4 connection. Which three tasks have to be performed to ensure that the JMS, the database and the JMS transactions are synchronized?
A. Create the JDBC connection using an XADataSource.
B. Set the Transaction mode of the JMSInput and JMSReply nodes to Local.
C. Set the Transaction mode of the JMSInput and JMSReply nodes to Global.
D. Set the Backout destination of the JMSInput node to hold In-doubt transactions.
E. Use the broker Java API getJDBCType4Connection to initiate the JDBC connection.
F. Configure a XAResourceManager for both the JDBC and JMS connections in the broker's queue manager.
Answer: C, E, F

Q: 20 To meet business requirements, a message flow was developed to route activities based upon the account identifier which contains the value 'Wealth Management'. The flow was developed using a Route node. Given the filter expressions that have been configured in this node, multiple expressions may be matched for any particular message. Which configurable property of the Route node would control whether only one or all matching expressions are satisfied?
A. Filters
B. Operator
C. Distribution mode
D. Match dynamic terminal
Answer: C

Q: 21 A requirement that the endpoint of all Web service invocations be looked up in a UDDI V3 based repository has been identified. What is the preferred way to enable theimplementation of this requirement?
A. Create a sub flow that implements the UDDI V3 lookup.
B. Create an ESQL library that implements the UDDI V3 lookup.
C. Create a user-defined extension that implements the UDDI V3 support.
D. File a FITS request with IBM Support to get UDDI V3 support in the EndpointLookup node.
Answer: C

Q: 22 A Message Broker V6.1 developer has developed a publication flow with two nodes: An MQInput node and a Publication node. Which property of MQInput node should be configured to guarantee the publication order while also enhancing the flow throughput if all publications are sent to the broker by the same user?
A. Topic
B. Order mode
C. Logical order
D. Addtional instances
Answer: B

Q: 23 A message flow is being designed to make routing decisions based on a selected database row. What is appropriate for implementing this scenario without writing ESQLcode?
A. Extract node
B. Database node
C. DatabaseRoute node
D. DatabaseRetrieve node
Answer: C

Q: 24 A message flow is designed to use MQInput, Compute, JMSOutput and MQJMSTransform nodes for publishing to a JMS provider. The flow provides updated time reservation information in XML format for all subscribers. What is the simplest course of action the Message Broker developer can do to increase the performance of themessage flow?
A. Increase the memory on the broker machine.
B. Increase the Additional instances on the MQInput node.
C. Use the Publication node to allow the client to subscribe.
D. Replace the MQInput and JMSOutput nodes with Real-timeOptimizedFlow node.
Answer: B

Q: 25 A Message Broker V6.1 developer needs to develop a flow to interact with multiple databases without using database vendor-specific protocols. It is expected that the middle tier is utilized to connect to the backend databases. Which node should be used for implementing the vendor-neutral driver?
A. Mapping
B. Compute
C. Database
D. JavaCompute
Answer: D

Q: 26 A message flow has been designed to handle JMS messages using the MQInput and MQJMSTransform nodes. With the addition of 100 new subscribers, performance has become an issue. What must the flow developer do to improve the performance?
A. Include the Publication node in the flow to distribute the messages.
B. Use the Real-timeOptimizedFlow to support the multicast applications.
C. Use the MQOptimizedFlow node to replace a publish/subscribe message flow.
D. Replace the MQInput node with a JMSInput node and remove the MQJMSTransform node.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved