Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-296 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-296 Sample Questions:

1.A customer has a retail operation where daily transactions are input onto point of sale terminals, collected on a Windows server and forwarded to a central site iSeries computer for processing. There is a request to develop a prototype for a WebSphere MQ solution between the Windows server and the central site iSeries. A key requirement is that the application at the iSeries must be started when the number of transactions received exceeds 10. Which of the following basic functions MUST be successfully prototyped to demonstrate WebSphere MQ feasibility?
A: A WebSphere MQ client between the point of sale terminal and the Windows server
B: A channel between a Windows server and the iSeries computer
C: The Windows server receiving messages from the point of sale terminal
D: The Windows server placing messages containing daily transactions on a queue
E: The iSeries application activated by a trigger monitor and retrieving transaction messages from a queue
F: The iSeries using confirmation of delivery messages to acknowledge the Windows transaction messages
Answer: B, D, E

2.The "queue avoidance" feature of a queue manager allows certain types of messages to be passed directly from an application PUTing the message to an application GETing the message without ever being placed on a queue. As load on the application increases, why will this feature become LESS effective?
A: The batch size becomes less significant
B: The log buffers may become full
C: Messages may be placed in the queue buffer
D: GETing applications may not be able to process messages fast enough
E: Persistent messages will have to be logged
Answer: C, D

3.In a z/OS Parallel Sysplex environment, there is a requirement for the load of incoming messages from an HP-UX server to be balanced across two production LPARs during normal operation. In the event of total failure of one of the LPARs the other would take over the load of both but automatically return to sharing the workload when both LPARs are returned to normal. Messages range from 1k to 100k in size. Which of the following WebSphere MQ features should be recommended?
A: Shared queues
B: Remote queues
C: Clustered queues
D: Alias queues
Answer: C

4.Two trading partners must ensure that data is not altered while being exchanged between applications connected by an MQSeries V5.2 network. Access to datasets is restricted by RACF on both systems. Which of the following processes at a minimum are required to validate trading data integrity?
A: Ensure RACF dataset protection is adequate
B: Implement Secure Socket Layer (SSL) in the network
C: Use channel message exits to encrypt/decrypt in transit data
D: Have the sending application append an encrypted checksum to the message and the receiving application validate it
Answer: D

5.A company wishes to minimize application programming. Which of the following actions is MOST appropriate to perform within WebSphere MQ without using an exit?
A: Context evaluation
B: Data conversion
C: Data compression
D: Data encryption
Answer: B

6.A large enterprise, running on a group of z/OS machines, wishes to create an audit trail of changes made to the definitions of WebSphere MQ objects on its queue managers, including the ID of the person making the change and the date and time the change was made. Which of the following methods is MOST appropriate for gathering the necessary data?
A: Run the SAVEQMGR program and combine the various reports into a single file
B: Write a PCF program that issues RESET QUEUE STATISTICS commands and run it on each queue manager, sending the results to a central queue
C: Enable CONFIGEV and redefine SYSTEM.ADMIN.CONFIG.EVENT as a remote queue on each queue manager, pointing to a single local event queue
D: Create a text file of MQSC DISPLAY commands and run it on each queue manager, sending the results to a single queue
Answer: C

7.After the acquisition of another company, an enterprise needs to move a series of existing WebSphere MQ applications to the newly acquired group of distributed UNIX queue managers. Which of the following methods are MOST appropriate for loading the new WebSphere MQ object definitions to the remote queue managers?
A: Enter the definitions using RUNMQSC at each remote queue manager
B: Send the definitions in a text file to each remote queue manager and issue RUNMQSC on each queue manager with the file redirected as input
C: Create the definitions as a series of PCF commands and send them to SYSTEM.ADMIN.COMMAND.QUEUE on the remote queue managers
D: Take a full backup of one of the existing queue managers, and restore that backup to each new queue manager
E: Use the MAKEDEF command to accomplish this
Answer: B, C

8.A customer has an existing WebSphere MQ application where Windows 2000 clients are issuing queries that are serviced by IMS applications running on a z/OS system. The network currently has 5000 branch offices, but expansion plans will see this number increasing significantly in the near future. Which of the following is NOT a valid reason for adopting an overall solution using z/OS shared queues?
A: Additional queue managers can easily be added to a queue sharing group as message volume increases over time
B: Even in the event of a queue manager failure, channels can automatically reconnect to the group to provide high availability of the service
C: Each client can connect to all z/OS queue managers simultaneously for maximum availability
D: Adding branch offices to this system requires minimum administration changes
Answer: C

9.A travel agency is designing an application that creates a single request to confirm a flight reservation, to confirm a hotel room reservation and to rent a car. The application will send WebSphere MQ messages to three separate destinations. The application is designed to be restarted when all three responses are received. In order to avoid being triggered when two replies from a request have been received and a reply from a different request arrives on the reply-to-queue, how must the application be designed?
A: Assign a different priority for each request
B: Specify a new reply-to queue for each request
C: Define a unique trigger message data string for each request
D: Specify a unique correlation ID for each request and reply
Answer: B

10.An enterprise wishes to implement an Information Technology infrastructure to support growth through an acquisition strategy. Acquired companies will initially keep their existing operational systems and provide management information to a central database. The proposed infrastructure must support communication between applications on a wide range of operating systems and also provide the capability to integrate distributed databases regardless of operating system platform. Which of the following features will make WebSphere MQ MOST suitable for this environment?
A: It enables distributed units of work
B: it supplies a direct bridge to DB2
C: It allows sending and receiving applications to be decoupled
D: It supports message-driven processing across different platforms
E: It supports TCP/IP to SNA protocol conversion
Answer: C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved