Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-289 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-289 Sample Questions:

1. Which two technologies serve as the basis for SnapVault-based backups? (Choose two.)
A. QSM
B. VSM
C. SyncMirror
D. Snapshot
Answer: A, D

2. Which NetApp backup and recovery solution is best for backing up remote office heterogeneous data storage?
A. Snapshot copies
B. SnapManager
C. SnapVault
D. Open System SnapVault
Answer: D

3. From which three platforms does Open Systems SnapVault support backup and restore? (Choose three.)
A. IBM AIX
B. SunOS
C. HP HP-UX
D. Linux
E. Windows NT, Windows 2000, and Windows Server 2003
F. SGI IRIX
Answer: A, C, D

4. What are three components of an Open Systems SnapVault (OSSV) installation? (Choose three.)
A. Primary System
B. Secondary System
C. OSSV agent installed on the primary system
D. OSSV agent installed on the secondary system
E. NetApp primary system
Answer: A, B, C

5. The NearStore VTL provides a masking function to control Host access to virtual devices.
A. True
B. False
Answer: A

6. The SnapVault Secondary is configured for user access of qtrees via NAS. How do you restore a file?
A. by using SnapRestore
B. by using the SnapVault GUI
C. by users with sufficient privileges
D. by only storage administrators with sufficient privileges
Answer: C

7. A-SIS optimization can be configured at _____.
A. the volume level only
B. the aggregate level only
C. both the aggregate and volume levels
D. the qtree level
Answer: A

8. What are two applications that can manage Open Systems SnapVault-based backup environments via NDMP? (Choose two.)
A. NetApp Protection Manager
B. Legato Networker
C. Symantec NetBackup
D. Syncsort Backup Express
Answer: A, D

9. SnapVault is a disk-based backup solution that _____. (Choose three.)
A. enables backup of heterogeneous primary storage systems to a NetApp secondary storage system
B. enables restoration of data from a SnapVault secondary storage system, with minimum downtime and better reliability than tape-based backup and restore
C. requires both NetApp primary and secondary storage systems
D. enables data stored on multiple NetApp storage systems to be backed up to a central secondary system as read-only Snapshot copies
Answer: B, C, D

10. When a SnapVault Secondary requests an incremental backup from the primary, the SnapVault Primary creates a new snapshot and compares it to the most recent ONTAP-scheduled snapshot in order to identify the changed data blocks.
A. True
B. False
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved