Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-288 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-288 Sample Questions:

1.According to Web Services for J2EE (JSR­109), a compliant Web Service can be implemented as:
A.Entity EJB
B.Stateless session EJB
C.Service Endpoint
D.Stateful session EJB
Answer: B, C

2.According to JAX­RPC, each PortType element in a WSDL document is mapped to which Java object?
A.Service Endpoint Interface
B.Service Interface
C.Service Implementation Bean
D.ServiceBindingStub
Answer: A

3.Which of the following statements regarding JAX­RPC Handlers is NOT true?
A.Client­side Handlers run after the Stub/proxy has marshaled the message, but before container services and the transport binding occurs.
B.Server­side Handlers run after container services have run including method level authorization, but before demarshalling and dispatching the SOAP message to the endpoint.
C.Handlers can modify the SOAP message and operation name.
D.Currently there is no standard means for Handlers to access the security identity associated with the request.
Answer: C

4.Which of the following statements concerning the mapping of XML constructs to Java as defined
by JAX­RPC are correct?
A.JAX­RPC defines mappings for XML complex types (xsd:complexType)
B.JAX­RPC defines mappings for XML arrays and XML enumerations
C.JAX­RPC defines mappings for xsd:anyType
D.JAX­RPC does not define mappings for SOAP encoded types
E.xsd:int will map to java.lang.Integer if the xsd:int element is marked as nillable in the base Schema
Answer: A, B, E

5.A developer implements an EJB Web Service conforming to Web Services for J2EE (JSR­109). Which of the following artifacts need to be packaged with the J2EE EAR for the Web Service?
A.Service Endpoint Interface
B.Soap Binding Stub
C.Java to WSDL mapping XML File
D.Service Locator class
E.WSDL file
Answer: A, C, E

6.Which of the following are TRUE of JAX­RPC clients?
A.JAX­RPC clients can use a synchronous request­response invocation mode
B.JAX­RPC clients can use a one­way RPC invocation mode in which they invoke a remote operation and return immediately without blocking.
C.JAX­RPC clients must invoke a Web Service using a static stub generated at compile time
D.JAX­RPC client code is independent of the messaging and transport protocol.
E.The client stubs (that are generated by tooling) must be portable across vendors.
Answer: A, B, D

7.To access the Web Service User­Defined Function wizard, a developer would begin by clicking "File ­> New ­> Other" to invoke the New dialog. Which category on the detail (left) pane would she click on to display Web Service User­Defined Function in the detail pane?
A.Web Services
B.Data
C.J2EE
D.Web
E.UDF
Answer: B

8.Which of the following are TRUE with regard to Web Service clients?
A.A single Stub can be used to access all ports defined in a WSDL file.
B.Dynamic Proxies require code generation of Stubs.
C.Java applications can invoke Web Services using Stubs or Dynamic Proxies.
D.Dynamic Invocation Interfaces de­couple transport bindings and protocols from the Web Service client implementations.
E.ServiceLocators de­couple Web Service clients from Web Service endpoints.
Answer: C, E

9.A J2EE web application needs to access a Web Service for its data processing. It has been decided to use client proxies to access the Web Service. While the operation, parts and service endpoint are known at the time of application development the port and the bindings are known only during runtime. Which of the following type of client proxies would BEST suit this application?
A.Dynamic Invocation Interface
B.Dynamic Proxies
C.Stubs
D.Service Endpoint Interface
E.Handlers
Answer: B

10.Which of the following is TRUE about testing with Web Services Explorer?
A.A WSDL file is needed to test using Web Services Explorer
B.Only simple XML Schema types can be tested
C.Only Web Services that do not require any inputs can be tested
D.SOAP Envelopes can be be directly modified while testing
Answer: A, D

11.A Web Service dynamic client could find information in a UDDI registry by using the UDDI4J API with what kind of object?
A.com.ibm.uddi.client.Proxy
B.com.ibm.uddi.client.ConnectionFactory
C.com.ibm.uddi.client.Connection
D.com.ibm.uddi.client.UDDIProxy
Answer: D

12.Which of the following approaches for development of Web Services using WebSphere Studio
Application Developer V5.1 are top­down?
A.Web Service from JavaBean
B.Web Service from ISD
C.JavaBean from WSDL
D.Java client proxy from WSDL
E.JavaBean from XSD
Answer: C

13.Which of the following statements express the benefits of creating import statements in the
WSDL editor?
A.allows separation of definitions
B.supports separation of roles
C.enables modularity
D.improves performance
E.reduces the number of documents
Answer: A, C

14.SOAP attachments are non­XML files that accompany a SOAP message. A Web Service SOAP
attachment:
A.Is transport­dependent
B.Consists of a primary part and at least one secondary part
C.Can be indicated by a MIME type
D.Cannot reference a later attachment E.Must contain binary data
Answer: B, C

15.Which of the following are true for JMS protocols but NOT true for HTTP?
A.receivers poll senders for request
B.receivers poll senders for response
C.supports tunneling
D.supports multicasting
E.supports transactions
Answer: D, E

16.The XML Schema editor can generate JavaBeans from an XML schema file. A developer could use this capability to:
A.easily create an SQL statement that returns an XML document
B.generate JavaDoc that describes the XML schema
C.digitally sign a SOAP header
D.create classes that can load, process and save the schema associated with an XML file E.write classes that can load, process and save an XML file associated with the schema
Answer: E

17.A developer creates a Web Service from an existing EJB. Which of the following is NOT a prerequisite?
A.Create an enterprise application
B.Create an EJB module
C.Deploy the EJB
D.Publish the enterprise application
Answer: D

18.A developer exposes an existing stateless session EJB as a Web Service. Which of the following transports can be used in WebSphere Studio Application Developer V5.1?
A.only SOAP over HTTP
B.only SOAP over JMS
C.either SOAP over HTTP or SOAP over JMS
D.neither SOAP over HTTP nor SOAP over JMS
Answer: C

19.Which of the following Web Services run­time environments is NOT recommended for production use?
A.IBM WebSphere 5.0.2
B.IBM SOAP
C.IBM Axis 1.0
D.Apache Axis 1.0
E.Apache XML RPC
Answer: D

20.How can a WebSphere Studio Application Developer V5.1 user quickly create or load an instance document that conforms to a given XML schema without coding directly to the DOM APIs? Choose the BEST answer.
A.Convert the XML schema to a DTD and then generate JavaBeans from the DTD
B.Use the Web Services Explorer API to work with the document
C.Generate JavaBeans from the schema by using XML schema editor
D.Invoke the XML to XML mapping editor on the schema and then pick Generate JavaBeans
Answer: C

21.A developer is creating an EJB Web Service from a WSDL document. Which of the following will NOT be generated by WebSphere Studio Application Developer V5.1, if the developer uses the wizard and selects SOAP over HTTP?
A.an EJB implementation
B.a Router EJB project
C.a Router WAR project
D.a service endpoint interface
Answer: B

22.A new JSP/servlet application will present an easy­to­understand user interface to UDDI yellow pages information accessed through SOAP protocol. An unsophisticated end­user could use the application to locate and print information about firms doing business on the Web. The most appropriate transport protocol to access the UDDI information is:
A.SNMP
B.SMTP
C.HTTPS
D.JTA messaging
E.JMS messaging
Answer: C

23.A developer is creating a skeleton JavaBean Web Service from a WSDL document. Which of the following is NOT an option using the Web Service wizard?
A."Start the service in a Web project"
B."Generate a client proxy"
C."Generate sample values"
D."Test the Web Service" using the Universal Test Client E."Test the generated proxy" using sample JSP application
Answer: C

24.Which of the following can a developer add as a child to the service element using the Graph view of the WSDL editor?
A.port
B.port type
C.binding
D.message
Answer: A

25.Which of the following files generated for a JavaBean Web Service will NOT be found in the server Web project?
A.JavaBean
B.Proxy
C.Admin application
D.ISD file
E.XSD file
Answer: B

26.Which of the following are true of the TCP/IP Monitor?
A.A TCP/IP Monitor can be used to monitor the SOAP traffic between a SOAP client and a SOAP Web Service.
B.A TCP/IP Monitor acts as a proxy to the server hosting the Web Service.
C.Use of the TCP/IP Monitor for testing a Web Service requires that the Web Service implementation code be changed.
D.A TCP/IP Monitor instance can be created from the Server Perspective.
E.A TCP/IP Monitor can be used to view SOAP over HTTPS traffic.
Answer: A, B, D

27.Which of the following methods can be used to launch the Universal Test Client to test a Web Service? Assume the Web Service has been generated from an enterprise bean called MyBean and it uses the IBM WebSphere 5.0.2 Web Services run­time environment.
A.In the J2EE perspective, find the client's generated ServiceLocator class, right­click on it, and select Web Services, Launch Universal Test Client from the context menu.
B.Launch the Web Services Explorer, and select the option to open the Universal Test Client from it.
C.Open the Server Configuration Editor of the test server, select the Web tab, and choose the option to launch the Universal Test Client.
D.Select the enterprise bean MyBean from the J2EE perspective, right­click on it and select Web Services, Launch Universal Test Client from the popup menu.
Answer: A

28.Suppose a developer uses the Unit Test UDDI creation wizard (launched from "File ­> New ­> Other ­> Web Services ­> Unit Test UDDI") to create user­defined categories in a UDDI registry. Which of the following can he do using the wizard?
A.Create user­defined categories in a previously deployed unit test UDDI registry
B.Create a user­defined category for which category values are restricted to a pre­defined set, by using a category value file
C.Create a user­defined category with a specified key name
D.Create a user­defined category for which category values are restricted to a pre­defined set, by entering the allowed values in the wizard dialog
E.Create user­defined categories in the IBM UDDI Test Registry
Answer: A, B, C

29.Which of the following are true of the Universal Test Client (UTC)?
A.UTC provides a consistent interface for invoking methods on Web Services, enterprise beans, and Java objects
B.UTC allows developers to test WebSphere Application Developer generated Web Service proxies using a web browser­based interface
C.UTC can be used to navigate a UDDI registry and publish Web Services to it
D.WebSphere Studio Application Developer generated Web Services code needs to be instrumented with callback hooks in order to be invokable through UTC
Answer: A, B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved