Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-284 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-284 Sample Questions:

1. A company requires the transformation of a CSV (comma-separated values) file into an XML Format. They have provided an FFD (Flat File Descriptor) file and an XSL File that references the FFD for this capability. An XML Firewall, in Loopback mode, has been created for this process. How should this FFD be used to perform the CSV to XML Transformation?
A. Add a Transformation Action of type XFORMBIN to the Client to Server Rule, and specify the FFD file
B. Add a Transformation Action of type XFORMBIN to the Client to Server Rule, and specify the XSL file
C. Add a Transformation Action of type XFORM to the Server to Client Rule, and specify the FFD file
D. Add a Transformation Action of type XFORM to the Server to Client Rule, and specify the XSL file
E. Add a Transformation Action of type XFORMBIN to the Both Directions Rule, and specify the FFD file
Answer: B

2. A company has developed an XML Firewall to respond to HTTP requests with a binary document, stock.csv, contained in the local: directory of an application domain. The Request Type of the Firewall has been set to Pass-Thru and the Response Type has been set to Non-XML.
The following Style Policy Rule has been configured:
--- request 'returnBinary_Rule_0' [up] matching matchAll --- results INPUT
--- response 'returnBinary_Rule_1' [up] matching matchAll --- fetch local:///stock.csv OUTPUT
Requests are failing with the following messages in the log:
xmlfirewall (returnBinary): response returnBinary_Rule_1 #1 fetch: 'from local:///stock.csv stored in OUTPUT' failed: illegal character 'S' at offset 0 of local:///stock.csv
What must be done to correctly return the binary document?
A. Change the Firewall Response Type to Pass Thru
B. Change the Firewall Request Type to Non-XML
C. Change the Fetch Action Output Type to xml
D. Change the Fetch Action Output Type to binary
E. Move the Fetch Action to the Request Rule and the Results Action to the Response Rule
Answer: D

3. Which DataPower object is required to be configured and active to perform a PUT on a queue using the backend of a Multi Protocol Gateway service on an XI50 using the dpmq:// url syntax?
A. DataPower MQ Host
B. DataPower MQ Queue Manager and DataPower MQ queues
C. DataPower MQ Queue Manager
D. DataPower MQ Gateway
Answer: C

4. A company requires syncpoint on each message extracted from a Request Queue. The Message is processed via HTTP by a backend system. If the DataPower device does not successfully process the message, it should not be removed from the Request Queue. They have created a Multi-Protocol Gateway Service which uses an MQ Front Side Handler and a MQ Queue Manager to facilitate this. How can they implement syncpoint?
A. The DataPower device utilizes an MQ Client, syncpoint cannot be implemented
B. The DataPower device utilizes an MQ Client, syncpoint is implemented by default
C. Set the Queue Manager objects Units Of Work property to 1
D. Create two Queue Manager objects, assign the Request Queue to one Queue Manager and the Reply Queue to the other then add them both to a single MQ Queue Manager Group
E. Set the Queue Manager objects Total Connection Limit property to 1
Answer: C

5. Which statement is NOT true about the Multi-Protocol Gateway service?
A. The Multi-Protocol Gateway can process both DIME and MIME SOAP Attachments.
B. The SLM Action can be used in a Multi-Protocol Gateway Policy.
C. The Multi-Protocol Gateway supports "Synchronous to WS-Addressing" bridging in both directions ("Synchronous to WS-Addressing" and "WS-Addressing to Synchronous").
D. The Multi-Protocol Gateway's "Loopback Mode" can be used with both synchronous and asynchronous protocols.
Answer: D

6. What is the correct configuration to perform FTP PUT into an FTP server using the backend of a Multi Protocol Gateway service?
A. Create and configure the FTP front side handler
B. Configure the backend URL using the FTP protocol
C. Create and configure an NFS object
D. Protocol negotiation is automatic, only a valid host:port is necessary
Answer: B

7. When a Multi-Protocol Gateway service is bridging a message to any asynchronous Backside protocol (such as WebSphere MQ, WebSphere JMS, or Tibco EMS), which Multi-Protocol Gateway property that applies to all transactions can determine how long the Multi-Protocol Gateway will wait for a response message from the Backside Protocol before the Multi-Protocol Gateway gives up and fails the transaction?
A. The "Timeout" value associated with the Multi-Protocol Gateway's XML Manager User Agent settings
B. The 'QueryTimeout=' query parameter on a dynamic Backend URL
C. The "Front Side Timeout" parameter of the Multi-Protocol Gateway
D. The "Back Side Timeout" parameter of the Multi-Protocol Gateway
Answer: D

8. What is supported by the Front-Side Protocol Handler?
A. NFS
B. UDP
C. TNS
D. ICP
E. SNMP
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved