Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-283 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-283 Sample Questions:

Q: 1
Which characteristics describe a cloud data center as opposed to a traditional data center?
A. Many applications, limited patching, dedicated servers, redundant networks
B. Highly virtualized, many applications, mixed hardware, various management tools
C. Standardized management tools, highly automated, highly virtualized, standardized architecture
D. Many applications, frequent patching, multiple architectures, mix of physical and virtual resources
Answer: C

Q: 2
Which three computing resources are offered by cloud providers in Infrastructure as a Service? (Choose three.)
A. Applications
B. IP addresses
C. Virtual machines
D. Deployment tools
E. Development tools
F. Storage resources
Answer: B,C,F

Q: 3
Which scenario would be most appropriate for a private cloud?
A. A community-based forum
B. A critical production workload
C. A Web-based file sharing service
D. Media streaming to mobile devices
Answer: B

Q: 4
Many data centers of the future will make use of elasticity in order to streamline their production IT infrastructure. Which three computing concepts are related to elasticity? (Choose three.)
A. Virtualization
B. Physical provisioning
C. Fully automated scaling
D. Instant capacity reduction
E. Metering and billing model
F. Application dependency mapping
Answer: A,C,D

Q: 5
Why is it important to document and analyze existing IT processes at the beginning of a cloud computing project?
A. It is one of the cloud computing project deliverables the project sponsor is requesting.
B. It identifies areas where efficiency improvements and automation can be introduced using cloud.
C. It makes it easier to select the cloud workflow engine that is most compatible with the existing IT processes.
D. It identifies people who may be resistant to change and may require special exceptions in order to continue using existing IT processes.
Answer: B

Q: 6
What is the objective of the Building Software as a Service (SaaS) Adoption Pattern of the IBM Cloud Computing Reference Architecture V3?
A. To describe how to build a private cloud that use SaaS services
B. To describe how to build an infrastructure to deliver SaaS services
C. To describe how to build applications so that they can be exposed as services
D. To describe how to prepare a data center to deliver Infrastructure as a Service and Platform as a Service cloud services to consumer users
Answer: B

Q: 7
What are the two integration points that IBM SmartCloud Aggregator for Service Providers offers for a cloud service provider solution? (Choose two.)
A. Order Management
B. Power Management
C. Network Management
D. Operations Management
E. Subscription Management
Answer: A,E

Q: 8
Given the context of the IBM Cloud Computing Reference Architecture V3, which two integration use cases are best addressed by IBM WebSphere Cast Iron? (Choose two.)
A. Resource metering
B. Exposition of services
C. Event and alert management
D. Orchestration for mobile solutions
E. Data migration to Software as a Service providers
Answer: B,E

Q: 9
Which two components of IBM Service Management are relevant to cloud service delivery? (Choose two.)
A. Data Center Automation
B. Virtualization Automation
C. Data Center Optimization
D. Network and Service Assurance
E. Business Process Transformation
Answer: A,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved