Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-281 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-281 Sample Questions:

Q: 1
How can cloud computing environments save energy?
A. All hardware devices must have the ENERGY STAR global mark of energy efficiency.
B. All cloud environments must be installed in a data center certified by the local energy regulation authorities.
C. There are no physical servers in a cloud environment so there are no capital expenditure costs to rack and store physical servers in the data center.
D. Because they use virtualization techniques to separate the software from the characteristics of physical servers, certain costly energy features such as multiple power supplies are dropped.
Answer: D

Q: 2
A customer has heard a lot about Amazon and their EC2 offering. Which comparable IBM offering should be discussed with this customer?
A. IBM CloudBurst
B. IBM Workload Deployer
C. IBM SmartCloud Enterprise
D. IBM Service Delivery Manager
Answer: C

Q: 3
A customer wants to deploy a private cloud that takes advantage of unused computer resources within their data center. Which IBM solution should be discussed with this customer?
A. IBM CloudBurst
B. IBM Workload Deployer
C. IBM Service Delivery Manager
D. IBM Tivoli Provisioning Manager
Answer: C

Q: 4
What differentiates cloud computing from utility computing?
A. Cloud computing is public oriented while utility computing is more privately oriented.
B. Cloud computing is detail oriented while utility computing is more high level and general.
C. Cloud computing is about technical details while utility computing is about time to market.
D. Cloud computing is seen more technically oriented while utility computing is more accounting oriented
Answer: D

Q: 5
A company has a requirement for image management but also requires shared application server clusters to ensure application resiliency. Which solution can meet both requirements?
A. IBM Virtual Machine Manager
B. IBM Tivoli Provisioning Manager
C. IBM WebSphere Virtual Enterprise
D. IBM WebSphere Application Accelerator
Answer: C

Q: 6
Aside from using the common Web transports, Web services also require which component?
A. load balancing servers
B. multiple browser support
C. provisioning tools to deploy Web images
D. a common language for the data exchanged
Answer: D

Q: 7
A large enterprise is experiencing considerable cost increases in supplying physical hardware to their application development team primarily for testing. They are looking to virtualize most of their test lab requirements but at this time they do not have any virtualization technology, middleware, or hardware capable to support such a service. They would also like a system that includes provisioning request management with multi-level approval capabilities. They also need a solution that can be up and running as quickly as possible.
Which IBM cloud solution offering is best suited for this client scenario?
A. IBM CloudBurst
B. IBM Service Delivery Manager
C. IBM Tivoli Provisioning Manager
D. IBM Tivoli Service Automation Manager
Answer: A

Q: 8
If security is the primary concern, which type of cloud infrastructure is best suited for multi-client environments?
A. hybrid cloud environment
B. private cloud environment
C. multi-tenancy architecture
D. multi-instance architecture
Answer: D

Q: 9
What is a main difference Between cloud computing and clustering?
A. clustering includes fixed resources
B. cloud computing includes fixed resources
C. cloud computing always includes clustering
D. clustering always includes cloud computing
Answer: A

Q: 10
Which feature of the IBM Cloud Computing Reference Architecture V2 allows for cloud computing engineers to feel comfortable that their environment includes people management for security?
A. security policy and entitlement
B. security tools based on hardware flexibility
C. customizable security scripts for the cloud computing environment
D. strong encryption and passwords enabling security hardening of the whole environment
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved