Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-258 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-258 Sample Questions:

Q: 1 Which two can be used to categorize a business entity that the service is associated with, when registering a Web service to a UDDI registry using Web Services Explorer?
A. North American Industry Classification System (NAICS)
B. Dun & Bradstreet D-U-N-S
C. United Nations Standard Products and Services Code (UNSPSC)
D. Industry and Specialization (Product/Service)
E. Quality of Service (QoS) and Support for WS-I
Answer: A, C

Q: 2 What does the WS-Security specification recommend to prevent replay attacks on Web services?
A. Requiring the password field with username token authentication
B. Usage of XML Encryption for the messages
C. Rejection of the username token when either the nonce or creation timestamp is missing
D. Two way SSL to authenticate both the server and the client
Answer: C

Q: 3 Which file must be modified to add a Web service reference to a J2EE 1.4 application client?
A. application.xml
B. application-client.xml
C. META-INF/MANIFEST.MF
D. META-INF/.modulemaps
Answer: B

Q: 4 A Web services solution developer is asked to add JAX-RPC Handlers to an existing Web service. Where should the JAX-RPC handler classes be located at deployment time?
A. In the jax-rpc-handlers.jar file
B. In the J2EE module that defines the Web service
C. In the Web module defined as router project
D. In the WEB-INF/handlers or META-INF/handlers directory depending on the Web service implementation type
Answer: B

Q: 5 A developer creates a Java client in the Java Project 'JavaClient' for the Web service WSDL called 'MyService.wsdl'. When selecting to test a Java client using "Web services Sample JSP's" Rational Application Developer will:
A. prompt you for a Dynamic Web project and then build the required JSP's inside it.
B. build all the required JSP artifacts inside the Java Project 'JavaClient' where the java proxy resides.
C. create a Dynamic Web project called 'JavaClientSample' and then build the required JSP's inside it.
D. build the test client JSP's inside Web services Explorer.
Answer: C

Q: 6 A developer uses the wizard to create a new Web service. When attempting to execute the new service, an error occurs:
"SOAPException: faultCode=SOAP-ENV:Client; msg=No Deserializer found"
Which steps should the developer take?
A. Check the "Map to WSDL XSD" preference. Re-create the Web service implementation, adding "xsi:type" properties to the elements that caused errors.
B. Check the "Enable element-based mapping" preference. Re-create the Web service, selecting "Edit and use a customized mapping" and specify an appropriate serializer.
C. Check the "Enable element-based mapping" preference. Re-create the Web service implementation, adding"xsi:type" properties to the elements that caused errors.
D. Check the "Map to WSDL XSD" preference. Re-create the Web service, specifying an appropriate serializer for each of the elements that caused errors.
Answer: B

Q: 7 Once a managed Web service client has obtained a Service reference, it may perform the actual service invocation using:
A. a generated Stub for that service or a dynamic service proxy.
B. a generated Stub for that service, a dynamic service proxy or a DII (Dynamic Invocation Interface).
C. a generated Stub for that service.
D. a dynamic service proxy, a DII (Dynamic Invocation Interface) or a direct java method invocation if the service implementation appears to be local.
Answer: B

Q: 8 Which step is necessary to include error handling for SOAP messages?
A. Add a Fault element for each type of error that is to be handled.
B. Create a Fault handler in the Web service implementation.
C. Provide error handling logic in the client for SOAP Faults.
D. Provide error handling logic in the client for Exceptions.
Answer: D

Q: 9 IBM Rational Application Developer provides which two ways for an application developer to specify the parts of the message that have to be signed in the request generator configuration to achieve integrity and confidentiality?
A. Predefined keywords
B. XPath
C. XQuery
D. Security Token
Answer: A, B

Q: 10 If a Web service is needed which must access a stored procedure or SQL statement, what is the appropriate type of web service that must be created?
A. An entity Enterprise Java Bean (EJB) Web service
B. A Document Access Definition Extension (DADX) Web service
C. An Structured Query Language (SQL) Web service
D. A user-defined function (UDF) Web service
Answer: B

Q: 11 To improve interoperability, the WS-I Basic Profile mandates which two styles/encodings?
A. Document/encoded
B. Document/literal
C. RPC/encoded
D. RPC/literal
E. SOAP
Answer: B, D

Q: 12 What is the most accurate description of the relationship between SOAP, WSDL, UDDI and Web services?
A. WSDL describes how to request Web services, SOAP defines the format of the message contents, and UDDI is used to register and find Web services.
B. WSDL is used to define messages, SOAP is the envelope that surrounds the WSDL content, and UDDI is the registry to find Web services.
C. WSDL is used to generate code for Web services, SOAP is the transport protocol for Web services, and UDDI provides a registry for Web services.
D. WSDL defines Web services and their error handling, SOAP is the transport protocol for Web services, and UDDI allows Web services to be found.
Answer: A

Q: 13 If a WSDL operation requires a parameter of type xsd:date, which kind of content assistant does the Web Service Explorer provide to help the user fill in the request form (Actions pane)?
A. In-line typing support using Ctrl + space as in a Java source editor
B. A small calendar to pick up a correct date
C. A date format reminder (e.g. YYYY/MM/DD) on top of the date field in the form
D. It automatically sets the field to the current date.
Answer: B

Q: 14 If a Web service implementation is based on a session EJB, where is the WSDL file in the Enterprise Archive (EAR) file located?
A. In the /META-INF directory of the ejb-jar file
B. In the /META-INF/wsdl directory of the ejb-jar file
C. In the /wsdl directory of the ejb-jar file
D. In the Web module defining the endpoint servlet
Answer: B

Q: 15 On a machine with only WebSphere Application Server, what would a developer do to trace SOAP messages?
A. Use the WebSphere Application Server Admin console trace view and set trace options to
com.ibm.ws.*=all=enabled.
B. Install a Network sniffing tool on the box like Ethereal.
C. Install IBM Rational Application Developer on that machine and use the TCP/IP Monitor view.
D. Run the WebSphere Application Server TCP/IP Monitor tool.
Answer: D

Q: 16 When editing a Web service for J2EE Web deployment descriptor in IBM Rational Application Developer, which part of a SOAP message may NOT be encrypted?
A. The digest value
B. The message header content
C. The message body content
D. The username token
Answer: B

Q: 17 Which two statements are true about the SOAP with Attachments API for Java (SAAJ)?
A. SAAJ extends the DOM API and provides programmatic access to SOAP elements.
B. SAAJ provides a higher level of abstraction compared to the JAX-RPC API.
C. When using SAAJ, response messages are received synchronously using a request-response model.
D. When using SAAJ, it is important for developers to understand the Proxy design pattern.
E. Clients that use the SAAJ API need to run on J2EE container that supports the JNDI protocol.
Answer: A, C

Q: 18 What should be avoided when creating a Web service from a JavaBean, assuming WS-I compliance is a requirement?
A. Document/encoded encoding style
B. Document/literal encoding style
C. JAX/RPC
D. SAAJ
Answer: A

Q: 19 When performance is a critical consideration, why should Base 64 encoding be avoided?
A. It increases message size by a great factor.
B. It slows down XML parser performance.
C. It is incompatible with certain firewalls.
D. Its decoding algorithm does not scale as server load increases.
Answer: A

Q: 20 What is the best way to create a Web service that accesses a DB2 database?
A. Use the Web services wizard to create the Web service from the database schema.
B. Use the DADX wizard to create the Web service from the database schema.
C. Use the DADX wizard to create a DADX file from SQL statements, and use the Web services wizard to create the Web service from the DADX file.
D. Create a DADX group, use the DADX wizard to create a DADX file from SQL statements, and use the Web services wizard to create the Web service from the DADX file.
Answer: D

Q: 21 A client Web application of a Web service is being migrated from J2EE 1.3 to J2EE 1.4. Assuming no other changes are being made to the Web application, which two actions need to be completed as part of this migration?
A. Add <service-ref> elements to web.xml file.
B. Add <service-ref> elements to webservices.xml file.
C. Delete the webservicesclient.xml file.
D. Update the <service-ref> elements in webservicesclient.xml file.
E. Update the <specificationlevel> element in ibm-webservicesclient-ext.xmi and ibm-webservicesclient-bnd.xmi files.
Answer: A, C

Q: 22 At runtime, what are two ways to change a SOAP message being received?
A. Use the WebSphere Application Server TCP/IP Monitor tool's ability to 'load-resend' to send modified SOAP messages to the server.
B. Modify the client to create a different SOAP message.
C. Use the Rational Application Developer TCP/IP Monitor to intercept the message and change it.
D. Use the Debugger on the server side to intercept the Message and modify it in memory.
E. Use the Web Services Explorer 'Set End Point' Pane to modify/edit the source of a SOAP message before sending it.
Answer: A, B

Q: 23 A company has a business application that has already been deployed in the enterprise but wants to expose some of its functionality as one or more Web services. What is the most appropriate design approach to use in creating these Web services?
A. A bottom-up approach
B. A meet-in-the-middle approach
C. A top-down approach
D. A redesign of the business application
Answer: A

Q: 24 An unmanaged client for a service called getCustomer is going to be monitored using TCP/IP Monitor. To modify the target URL to point to the host and port of TCP/IP Monitor, which class must the developer modify?
A. GetCustomerProxy
B. GetCustomerService
C. GetCustomerSoapBindingStub
D. GetCustomerServiceLocator
Answer: D

Q: 25 A developer is implementing a WS-I 1.1 compliant Web service. Which transport protocol must the Web service support?
A. SMTP
B. HTTP
C. SSL
D. JMS
Answer: B

Q: 26 In a managed Web service client, what does adding a handler to the JAX-RPC handler chain imply?
A. Deploying that handler as a Session EJB
B. Updating the <service-ref> section of the containing J2EE module's Deployment Descriptor
C. Properly configuring the SIBus and Messaging engine to enable communication between each members of the JAX-RPC Handler chain
D. Making the initial lookup for the Service object in the java:comp/env/handlers context of the JNDI namespace
Answer: B

Q: 27 Which artifact is NOT required to be packaged with a Web service for J2EE 1.4 server deployment module?
A. The JAX-RPC mapping file
B. The service endpoint interface classes
C. The Web service router classes
D. The WSDL file
Answer: C

Q: 28 Which tool within IBM Rational Application Developer can be used to validate SOAP requests and responses at runtime against the WS-I Basic Profile?
A. TCP/IP Monitor
B. Universal Test Client
C. Web Services Explorer
D. WSDL Validator
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved