Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-256 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-256 Sample Questions:

1.A developer is working with a complex Web application. Different teams are responsible for developing the presentation, business logic, and data access. According to Core J2EE Patterns, a way to separate content generation from content presentation is for the developer to use:
A.Servlets for business logic, JSPs for presentation, and JavaBeans for data access.
B.Servlets for business logic, JSPs for presentation, and EJBs for data access.
C.Servlets for business logic, JSPs for presentation, and JDBC for data access.
D.JavaBeans for business logic, JSPs for presentation, and EJBs for data access.
Answer: D

2.Which TWO of the following describe the characteristics of a Value Object?
A.It is another name for an entity bean.
B.It is used to reduce the number of network calls between the Web container and the EJB Container.
C.It is used when more than one attribute needs to be set on an entity bean.
D.It encapsulates data of an entity bean that is modified more frequently than is read.
Answer: B, C

3.Which THREE of the following statements are TRUE with regard to the benefits of partitioning a Web application using the Model­View­Controller architecture?
A.Modification and maintenance are easier due to cleaner separation of responsibilities.
B.Prototypes can be put into production quickly due to reduced need for regression testing.
C.The structure provides better support for scalability in response to increasing workload.
D.Legacy applications can be ported quickly in a platform independent manner with less design work. E.Web page designers can work independently of the Java developers.
Answer: A, C, E

4.Which of the following HTTP session management guidelines is the BEST approach to improve performance?
A.Remove all unused objects from the HttpSession when they go out of scope.
B.Maintain all data received from the database in the HTTP Session in order to avoid retrieving it again.
C.Maintain all of the session state in a single object and set the object in the HTTP Session.
D.For each JSP page in the application, use the <%@ page session="true"%> directive.
Answer: A

5.Users of a web application can retrieve account and profile information from two different web pages, but there are significant network delays when data is retrieved. What is the BEST strategy
for improving the performance of this application?
A.Create a Value Object on the server that stores both personal and account information.
B.Use JSPs to streamline data access on the two pages.
C.Add more servers to provide load balancing for multiple requests.
D.Use a JDBC Type IV driver to retrieve data.
Answer: A

6.Which TWO of the following files are generated when using the Web Service wizard to create a
Web service from a JavaBean?
A.WSIL file
B.WSDL file
C.webservices.xml
D.webservicesclient.xml
Answer: B, C

7.The WSDL editor can be used to perform which TWO of the following?
A.Validate WSDL files.
B.Create Web service clients.
C.View relationships between WSDL elements.
D.Generate a DTD schema for the WSDL file.
Answer: A, C

8.A Web project contains a Web service that exposes a JavaBean. There is NO test client project in the workspace. The CORRECT alternative to manually exercise an operation on the service is to launch the:
A.Web Services Explorer from the WSDL file's context menu and then invoke the operation from the
Action frame.
B.Web Services Explorer from the proxy file's context menu and then invoke the operation from the
Objects hierarchy.
C.Universal Test Client from the proxy file's context menu and then invoke the operation from the Objects hierarchy.
D.Universal Test Client from the WSDL file's context menu and then invoke the operation from the Action frame.
Answer: A

9.Which of the following artifacts are generated when creating a Web services client?
A.Client Java proxy classes
B.webservices.xml
C.client.wsdl
D.webservicesclient.xml
Answer: A

10.A developer is testing a Web services application using Web Services Explorer. The developer wants to view the SOAP messages that are flowing between the Web services client and the server. How can this be accomplished?
A.View stdout log of the server.
B.View the Source from the Status page.
C.Use Universal Test Client instead of Web Services Explorer.
D.Use the WebSphere Administrative console.
Answer: B

11.When generating a Web service from a JavaBean using the Web service wizard, which of the following options is available?
A.Publish the Web service to a JNDI server.
B.Generate client proxy classes in order to test the Web service.
C.Enable the Universal Test Client to monitor the Web service traffic.
D.Launch the SOAP Test Client to test the Web service.
Answer: B

12.An application halts at a breakpoint. A developer examines a variable's value, enters an expression, executes it, and then re­examines the variable's value. The value is different. What is a possible explanation?
A.The application's execution has stepped to another point in the stack trace.
B.The expression's execution modified the variable.
C.The developer is viewing the result of the expression and not the variable.
D.The variable does not have a toString() method and thus the results shown in the debugger are inconsistent.
Answer: B

13.A JUnit test case calls milesToKms(3), then calls fail() method. If milesToKms() returns correctly which of the following will result?
A.An AssertionFailed object will be thrown with a failure report.
B.An AssertionFailedError object will be thrown with a failure report.
C.No AssertionFailed object will be thrown ­ the method returned correctly.
D.No AssertionFailedError object will be thrown ­ the method returned correctly.
Answer: B

14.In debug mode, execution stops at a breakpoint in a Servlet but then runs to completion when the tester clicks the Step Into button. What is the most likely cause of this behavior?
A.An error in the code is causing execution to exit and terminate directly.
B.In Preferences ­> Java ­> Debug ­> Step Filtering, a step filter has been set for the application package.
C.An error in the code is causing execution to enter a catch block, which terminates the debug session.
D.In Preferences ­> Java ­> Debug, a step filter has been set for the javax.servlet package.
Answer: B

15.The lead developer of an application development team created a customized Code Review rule configuration to be used by the other developers on the team. What is the BEST way for every developer on the team to share the same rule configuration?
A.The lead developer should Check­in code review rules file to the SCM, and every developer needs to check out the file from the SCM and use it.
B.No action is required by other developers as code review rules configuration will be created in the central repository.
C.Every developer imports the zip file that contains rules configuration by clicking the Import button on the
Windows ­> Preferences page.
D.Each developer sets up the customized rule configuration by following the document provided by the lead developer.
Answer: C

16.Which of the following statements is TRUE about log analysis?
A.Only one symptom database can be used at a time.
B.Database transaction logs can be used as symptom databases.
C.Sources for symptom databases are identified by default.
D.Local symptom databases cannot be combined with remote ones.
Answer: C

17.Which of the following is NOT a debuggable portion of a JSP?
A.Scriptlets
B.JSP expressions
C.JSP directives
D.JSP useBean tags
Answer: C

18.A test server has been configured using default ports. After starting the WebSphere Application Server, a developer can connect to the WebSphere GUI admin console using which TWO of the following methods?
A.Open a Web browser on URL http://localhost:9080/ibm/admin.
B.Open a Web browser on URL http://localhost:9060/ibm/console.
C.Right click on the application server in the Servers view and select "Run external admin script".
D.Right click on the application server in the Servers view and select "Run administrative console".
Answer: B, D

19.A developer has published a J2EE application using CMP entity beans to a WebSphere Test Environment within Rational Application Developer. What is the EASIEST way to generate tables required by CMP beans before testing the application?
A.Right click on EJB module and select EJB to RDB Mapping ­> Generate Schema DDL from the context menu to create a "Table.DDL" file.
B.Right click on the EJB module and select "Create tables and data sources" from the context menu.
C.Right click on the application server in the Servers view and select "Create tables and data sources"
from the context menu.
D.Use database­specific tools to generate tables.
Answer: C

20.Application client projects are deployed as:
A.An EAR.
B.An Application Client JAR.
C..class files in a ZIP file.
D.An EJB JAR.
Answer: B

21.Which of the following steps MUST be performed before profiling an application that is running on a remote server?
A.Start the Agent Controller on the deployment server.
B.Start the Agent Controller on the development client.
C.Install the required profiling agents on the deployment server.
D.Install the required profiling agents on the development client.
Answer: A

22.Which of the following statements is TRUE with regard to adding a virtual host alias to a test server?
A.The developer edits the server configuration in the Web perspective.
B.The developer edits the enhanced application deployment descriptor in the J2EE perspective.
C.The developer can modify the default_host as the starting point for any changes necessary.
D.The alias maps to the DNS host name but does not map to the individual port number.
Answer: B

23.The enhanced EAR editor can be opened in which of the following ways?
A.From the main workbench menu, click Window ­> Show View ­> Deployment.
B.Open the Application Deployment Descriptor editor and select the Deployment tab.
C.Open the Deployment Descriptor for the applicable EJB or Web module, and select the Deployment tab.
D.From the main workbench menu, select Window ­> Preferences, and select the option for the Enhanced view.
Answer: B

24.The location of the SystemOut.log can be changed by modifying the value of the SERVER_LOG_ROOT variable in the:
A.Java build path
B.Cell scope
C.Server scope
D.Node scope
Answer: C

25.In a Struts Web diagram, a developer is creating a connection from an Action Mapping node to a JSP. Which of the following options is available?
A.Form­bean
B.Action Mapping
C.Include Action Mapping
D.Global Action Mapping
Answer: C

26.A developer is required to control access to certain URLs in a Web application. In order to accomplish this, the developer MUST:
A.Map principals to security roles using the Web Deployment Descriptor editor.
B.Use the Application Deployment Descriptor editor to define security roles.
C.Add a security constraint for each URL using the Application Deployment Descriptor.
D.Use Event Listeners to prevent unauthorized access to protected resources.
Answer: B

27.A Web application contains property files that are read at runtime. What would be the BEST location for maintaining these files while developing with Rational Application Developer?
A.In the WEB­INF/classes folder
B.In the JavaSource folder
C.In the META­INF folder
D.In the WebContent folder
Answer: B

28.A developer is working with multiple projects that refer to the same third­party JAR located outside the workspace. What is the BEST way to configure the classpaths across these projects?
A.Add a classpath variable to the project build path libraries.
B.Add the JAR to the project build path libraries.
C.Add a classpath variable to the workbench build path user libraries.
D.Add a classpath variable to the workbench build path.
Answer: A

29.All of the following are TRUE about Page Designer EXCEPT :
A.It is a WYSIWYG editor for JSP, HTML, XHTML files.
B.It supports both design and source mode for editing.
C.It can update JSP settings in the Web Deployment Descriptor.
D.It allows configuring JSP breakpoints.
Answer: C

30.Which of the following statements describes what can be specified with the Filter wizard?
A.A security constraint
B.An Error Page
C.A Struts Action mapping
D.A URL mapping
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved