Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-236 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-236 Sample Questions:

1. Which of the following options is representative of a Class B address?
A.128.55.103.2
B.195.201.22.11
C.227.100.100.1
D.120.102.27.120
Answer: A

2. Which of the following files should be used to alter the order of which DNS servers get queried first?
A./etc/hosts
B./etc/inetd.conf
C./etc/netsvc.conf
D./etc/resolv.conf
Answer: D

3. Which of the following ATM components are needed to configure an ATM SVC (switched virtual circuit) classical IP interface?
A. LES
B. BUS
C. LECS
D. ARP server
Answer: D

4. Below is the routing table for host "earth":
Destination Gateway Flags Interface 127 127.0.0.1 U lo0 128.66.12 128.66.12.1 U en0 128.77 128.66.12.254 UG
en0 128.88 128.88.12.3 U tr0
If host "earth" tries to ping 128.78.1.5, to which of the following interfaces is the packet being sent?
A. en0
B. lo0
C. tr0
D. ping results in "Sendto:Network is unreachable" message
Answer: D

5. The order of name resolution can be controlled. The default is:
To change the order of the above name resolutions, which of the following should be used?
A. nslookup
B. hostname
C. /etc/host.equiv
D. environment variable NSORDER
Answer: D

6. How is DHCP enabled on a server?
A. Use network options to enable ipforwarding.
B. Edit /etc/rc.tcpip and enable dhcpsd.
C. Edit /etc/rc.nfs increase the number of biod daemons.
D. Use SMIT to set the server to use DHCP instead of static IP addresses.
Answer: B

7. Which of the following options should be used to obtain the latest security patches for AIX?
A. FixDist
B. The Bonus Pack CD
C. COPS
D. The Security Maintenance CD
Answer: D

8. Which of the following interfaces is appropriate for an Ethernet adapter that is configured with an IEEE 802.3 frame type?
A. at0
B. en0
C. et0
D. tr0
Answer: C

9. Which of the following interfaces is appropriate for an Ethernet adapter that is configured as standard Ethernet?
A. et0
B. at0
C. sa0
D. en0
Answer: D

10. In order to increase reliability, minimize collisions and establish a large number of systems on an Ethernet segment, which of the following options should be selected for the Ethernet network?
A. 10BaseT
B. Switched 10BaseT
C. Switched 100BaseT Half-Duplex
D. Switched 100BaseT Full-Duplex
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved