Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-232 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-232 Sample Questions:

1. A system administrator has a mksysb on tape of an AIX 5.2 machine and needs to install it on a different server. How can this be accomplished?
A. Install the base AIX from 5.2 media and then install the mksysb overtop.
B. Mount the tape and use the tar command to install AIX and the rest of the contents of the rootvg.
C. Insert the mksysb tape and a 5.2 base media CD and then boot to maintenance mode and initiate the install.
D. Install AIX 5.2 from base media and then perform an update_all install from the mksysb tape of the original machine.
Answer: C

2. The /etc/inittab file is composed of position-dependent entries. What is the second field of an /etc/inittab file entry?
A. Label
B. Action
C. Command
D. RunLevel
Answer: D

3. A system administrator did not receive a response while attempting to ping loopback. Which of the following would most likely resolve this problem?
A. Issue startsrc -s loopback
B. Issue startsrc -g tcpip
C. Issue rc.tcpip
D. Reconnect the network cable
Answer: C

4. Which of the following commands will remove the hardware definition of the tape drive rmt0 from a system?
A. rm /dev/rmt0
B. rmdel -s rmt0
C. rmdev -dl rmt0
D. tctl -f /dev/rmt0 erase
Answer: C

5. A system administrator has a two-disk volume group (testvg) with one logical volume (testlv) which has just been mirrored across both disk drives. Which of the following commands can be used to turn off quorum?
A. chvg -Qn testvg
B. chlv -Qn testlv
C. varyoffvg testvg; varyonvg -Qn testvg
D. varyoffvg testvg; exportvg testvg; importvg -Qn testvg; varyonvg testvg
Answer: A

6. A system administrator issued the errpt command and had no results. The system administrator determined that error logging was turned off. Which of the following commands should be used to start logging system errors?
A. /usr/bin/errmsg
B. /usr/lib/errdemon
C. /usr/lib/errlogger
D. /usr/bin/errinstall
Answer: B

7. Which of the following is the default access control list file for the Resource Management and Control (RMC) subsystem?
A. /var/rmc/ctrmc.acls
B. /etc/ctrmc/rsct.acls
C. /etc/security/rsct.acls
D. /usr/sbin/rsct/cfg/ctrmc.acls
Answer: D

8. A user has used all of the allowed logon attempts for the userid. Which command can be used to reset the unsuccessful_login_count to 0 for that user?
A. usrck
B. chsec
C. chuser
D. passwd
Answer: B

9. A support specialist started to apply an APAR on a system by inserting the tape into the tape drive, and loaded the fix using smitty installp. The following error message is displayed:
tape not in backup format
Which of he following will resolve this problem?
A. Change density setting to 2
B. Set tape device to /dev/rmt0
C. Set block size to 0 for variable
D. Enable compression on tape device
Answer: C

10. Sometimes performance is more important than availability (e.g., in cases where the data can be easily re-created). Which of the following is the appropriate disk configuration for an application that requires faster writes over availability?
A. RAID-1
B. RAID-5
C. RAID-0 + 1
D. RAID-0
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved