Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-220 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-220 Sample Questions:

Q: 1
A Sterling Connect:Direct for Windows environment is installed to allow for high availability, by assigning a virtual IP address to the cluster to which each node is then bound to. Which local node parameter is used to specify this virtual IP address?
A. node.check
B. tcp.host.port
C. outgoing.address
D. Alternate Comminfo
Answer: C

Q: 2
Which component is invoked to stop Sterling Connect:Direct for UNIX?
A. Security Exit
B. User Manager
C. Session Manager
D. Process Manager
Answer: D

Q: 3
In Sterling Connect:Direct for Windows, which parameter is required when configuring a remote node using Advanced Program to Program Communication (APPC)?
A. Partner LU Name
B. Alternate Comminfo
C. Host Name/IP Address
D. UDT communication path name
Answer: A

Q: 4
In Sterling Connect:Direct for UNIX, in which path is the file ndmproc located?
A. ndm/lib/
B. ndm/bin/
C. ndm/cfg/cliapi/
D. ndm/cfg/cd_node/
Answer: B

Q: 5
In Sterling Connect:Direct for UNIX, an administrator is setting up multiple nodes in a load balancing environment on a cluster file system (not an NFS). The administrator needs to specify a shared area where the multiple nodes can place return code files and copy checkpoint information, so that the various nodes are aware of activity. What parameter is used to specify this?
A. ndm.path
B. comm.info
C. quiesce.resume
D. snode.work.path
Answer: D

Q: 6
One of the benefits of using Sterling Connect:Direct is that it:
A. focuses on message switching.
B. utilizes proprietary data formatting.
C. provides 24 x 365 unattended operation.
D. offers manual restart through the use of email.
Answer: C

Q: 7
When configuring a node in Sterling Connect:Direct for Windows, which field is found on the General properties tab in the CD Admin Tool?
A. API IP Address
B. Local LU Name
C. Max PNode Sessions
D. Enable TCP/IP Support
Answer: C

Q: 8
Which of the following is supported by Sterling Connect:Direct for z/OS V1 FMH flows?
A. XDR Keywords
B. Mapped DSECTS
C. ZLIB Compression
D. Cyclic redundancy check (CRC)
Answer: B

Q: 9
A Sterling Connect:Direct for UNIX administrator needs to submit a process directly into the Execution queue in order to bypass the Wait queue. Which command will accomplish this task?
A. submit
B. submit hold=no
C. submit retain=no
D. submit maxdelay=0
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved