Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-207 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-207 Sample Questions:

Q: 1 Which construct is used to select the media type for the IBM System Storage TS7700 Virtualization Engine allocations?
A. Data Class
B. Storage Class
C. Storage Group
D. Management Class
Answer: A

Q: 2 Your customer purchased an IBM TS3500 Tape Library and 3953 Library Manager. You need to provide the customer with the detailed worksheets to complete for the installation.
In which resource do you find these worksheets?
A. 3953 Tape System SAPR Guide
B. 3953 Introduction and Planning Guide
C. TS3500 Introduction and Planning Guide
D. IBM TS3500 Tape Library with System z Attachment Guide
Answer: A

Q: 3 A customer wants to connect two libraries to a single modem. Which feature is required to accomplish this?
A. Remote Support Switch
B. Remote Support Facility
C. Remote Support Manager
D. Remote Console Facility
Answer: A

Q: 4 What is used to identify LTO Ultrium 3 WORM-capable drives?
A. serial number of the drive
B. logo at the front of the drive
C. label on the back of the drive
D. level of code the drive contains
Answer: D

Q: 5 A customer is adding a TS3500 Tape Library to an existing tape environment. Which statement is true about the necessity of a Systems Assurance Product Review in this situation?
A. A Systems Assurance Product Review must be performed before installation, providing it is the first TS3500 the customer installs
B. A Systems Assurance Product Review must be performed before installation, providing it is indicated in the SAPR trigger criteria.
C. It is not necessary to perform a Systems Assurance Product Review before installation, providing the customer already has a TS3500.
D. It is not necessary to perform a Systems Assurance Product Review before installation, providing the customer's management approves it.
Answer: B

Q: 6 A customer using a TS3500 Tape Library wants to add a z/OS application to his tape environment. What is the best resource to find the supported TS3500 firmware level?
A. FTS specialist
B. z/OS Support Web site
C. TS3500 Support Web site
D. Tape Library Specialist Web interface
Answer: C

Q: 7 When can piping, sensors, and cabling be run from frame to frame in an IBM System Storage TS3500 Tape Library?
A. when there is an RPQ to support this configuration
B. when there is a fire sprinkler system in the data center
C. when they are placed as prescribed by the Library Planning Guide
D. when they are within a shielded waterproof conduit in the data center
Answer: C

Q: 8 When migrating workload from a 3592-J1A to an IBM TS1120 in a z/OS environment, what must be checked for device support?
A. DFSMShsm and EREP only
B. DFSMShsm and DFSMSdss only
C. DFSMShsm, DFSMSdss and EREP
D. DFSMShsm, DFSMSdss and ICKDSF
Answer: C

Q: 9 What will NOT prevent an existing B20 VTS from being directly upgraded to an IBM TS7700 Virtualization Engine?
A. The B20 only has 3592 family back-end drives.
B. The B20 has 3590 cartridges in its inventory.
C. The B20 only has 3590 family back-end tape drives.
D. The B20 has both 3590 and 3592 family back-end drives.
Answer: A

Q: 10 Which software component is necessary to update the Tape Configuration Database in a system-managed tape environment?
A. ACS routines
B. Library Manager
C. Object Access Method
D. Basic Tape Library Support
Answer: C

Q: 11 What should be done to validate a newly installed IBM System Storage TS3500 Tape Library?
A. check with the IBM SSR to ensure that everything was done correctly
B. verify that the client has all the SMS and library definitions correctly specified
C. run a set of test cases that exercise the various components of the library and host attachment
D. check the installation documentation that the IBM SSR used to verify that the SSR marked completion of each task
Answer: C

Q: 12 What is the most complete source of information for power, cooling, and floor space requirements for IBM tape products?
A. Redbook
B. Sales Manual
C. Product Brochure
D. Introduction and Planning Guide
Answer: D

Q: 13 A customer installed an IBM Systems Storage TS3500 Tape Library with native IBM TS1120 Tape Drives, and an IBM TS7700 Virtualization Engine with four drives. What should be done to increase scratch mount performance?
A. define Fast Ready categories
B. define an Inhibit Reclaim Schedule
C. define Logical Volume Expiration Time
D. increase the number of defined logical volumes
Answer: A

Q: 14 A customer is considering installing IBM TS1120 Tape Drives attached to a single IBM 3592-C06 Tape Controller in their IBM TS3500 Tape Library. The TS1120 Tape Drives will connect to the z/OS hosts with two FICON Express channels. What is the MINIMUM number of TS1120 Tape Drives that, when writing uncompressed data, can fully utilize the channel bandwidth?
A. 2
B. 4
C. 6
D. 8
Answer: B

Q: 15 The IBM TS7700 Virtual Tape Server is experiencing performance problems during certain time periods. The customer has determined that the compression ratio during these periods is less than 2:1. What is the most likely cause of the poor compression ratio?
A. The data sets are too small.
B. The block sizes are too small.
C. The tape volume cache is full.
D. The segments are compressed individually.
Answer: D

Q: 16 A customer has an IBM TotalStorage VTS Model B20 with maximum cache, four FICON channels, and eight IBM 3592 drives installed. While overall performance is excellent, it degrades significantly during the later stages of batch processing when tape output peaks. It has been determined that the bandwidth requirement during this time exceeds the peak data rate of the VTS. Which upgrade is most likely to resolve this problem?
A. add four IBM 3592 Tape Drives
B. add four FICON channels to the VTS
C. replace IBM 3592 Tape Drives with IBM TS1120 Tape Drives
D. replace and migrate the VTS with an IBM TS7700 Virtualization Engine
Answer: D

Q: 17 What is a symptom of IBM TS7700 Virtualization Engine throttling?
A. high RMF pend time
B. high channel utilization
C. increased job elapsed time
D. increased physical mount time
Answer: C

Q: 18 A System z customer has installed a new TS3500 Tape Library and wants to integrate it into the existing Tivoli Storage Manager environment. Which resource provides the most comprehensive information about implementing this solution?
A. www.ibm.com/tivoli
B. www.ibm.com/partnerworld
C. www.redbooks.ibm.com/storage
D. www.ibm.com/systems/education
Answer: C

Q: 19 Which IBM tape interface architecture has the best performance and distance characteristics?
A. SCSI
B. ESCON
C. FireWire
D. Fibre Channel
Answer: D

Q: 20 A client wants to establish a long-term archiving solution, using the IBM DR550 starting with a one frame TS3500 Tape Library. What is the most important factor limiting the ability to scale the storage capacity?
A. the maximum capacity of the TS3500 Tape Library
B. the processing power of the built-in System p controller
C. the size limitation of the Tivoli Storage Manager database
D. the number of disk expansion units that can be attached to the disk controller
Answer: A

Q: 21 A customer's operations staff is responsible for inserting new logical volumes for the IBM Virtualization Engine TS7700. Which resource provides the most comprehensive information on how to perform these functions?
A. IBM TS7700 SAPR Guide
B. IBM TS3500 Tape Library Operators Guide
C. IBM TS7700 Virtualization Engine Information Center
D. IBM Virtualization Engine TS7700: Tape Virtualization for System z Servers (Implementation and Planning Guide)
Answer: D

Q: 22 A customer has a 3494 Virtual Tape Server (VTS) Model B20 with FC4000 Advanced Functions. The VTS has six 3590 E1A tape drives attached. The customer will install an MES to add six 3592 Model E05 drives to the VTS and wants to migrate the data to new 3592 cartridges. What
must be done to accomplish this?
A. install Advanced Policy Management
B. add Performance Accelerator to the B20
C. define a new Data Class at the host for the 3592 data
D. establish a separate physical volume pool for the new 3592 cartridges
Answer: D

Q: 23 A customer is installing an IBM System Storage TS3500 Tape Library. Intermittent I/O errors have prevented the customer from placing the library into production. IBM Service has replaced multiple parts and all software drivers and configuration definitions have been verified. The customer requires tape drives immediately. Which action should the client representative take next?
A. perform an in-depth problem analysis and follow up with the appropriate actions to resolve the issue
B. facilitate a meeting with IBM and customer executives to discuss available options to resolve the situation
C. escalate the issue through the Critical Situation process and explain this process and next steps to the customer
D. conduct a workshop with customer system administrators and IBM technical field support representatives to jointly resolve the problem
Answer: C

Q: 24 Where can the latest IBM tape product performance White Papers be found?
A. Competeline
B. Redbooks website
C. Techdocs website
D. Systems Sales website
Answer: C

Q: 25 Which publication contains the most complete information and examples for defining the appropriate DFSMS constructs for an IBM TS7700 Virtualization Engine?
A. OAM PISA Guide
B. IBM TS3500 SAPR Guide
C. IBM TS3500 Operator's Guide
D. IBM Virtualization Engine TS7700: Tape Virtualization for System z Servers (Implementation and Planning Guide)
Answer: A

Q: 26 Which repository is used in a system-managed tape environment to correlate the tape data set names and tape volsers?
A. TCDB
B. VTS Tape database
C. Tape Management Catalog
D. Library Manager database
Answer: C

Q: 27 How many tracks are written simultaneously using an IBM 3592-E05 recording head?
A. 16
B. 18
C. 24
D. 36
Answer: A

Q: 28 A technical specialist want to minimize the Recovery Point Objective without lengthening job run time in an IBM TS7700 Virtual Tape Server Grid configuration used for disaster recovery. What are the best copy consistency point settings?
A. Cluster 0 = RR, Cluster 1 = DR
B. Cluster 0 = RN, Cluster 1 = DD
C. Cluster 0 = RD, Cluster 1 = DR
D. Cluster 0 = RR, Cluster 1 = RR
Answer: C

Q: 29 An installed IBM TS7700 Virtualization Engine is running out of physical scratch cartridges. There are no available empty slots in the library in which to insert additional physical cartridges. A new storage frame has been ordered and the customer wants to avoid problems due to low scratch cartridges until it arrives. Which temporary solution should be implemented?
A. disable the tape stacking feature
B. change the reclamation threshold
C. define more logical volumes available for use
D. migrate data from physical to logical volumes
E. define more physical volumes available for use
Answer: B

Q: 30 Two hospitals are consolidating their IT operations. Management has decided to use IBM tape management systems to replace CA-Dynam/TLMS. Which of the following software products would replace CA-Dynam/TLMS?
A. TPC
B. TSM
C. DFSMSrmm
D. DFSMShsm
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved