Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-202 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-202 Sample Questions:

1. A banking customer has two sites located 40 kilometers apart. The customer has both a high-speed Internet link and dark fiber between the sites. The customer wants to utilize storage resources at either site, such as MetroCluster and Metro Mirroring for disaster recovery implementations. The customer wants to link these two sites together. Which of the following networking technologies provides the highest native bandwidth?
A.DWDM or CWDM pipe
B.iFCP router
C.FCIP router and 100Mb Ethernet
D.PPRC and SyncMirror
Answer: A

2. Secure Shell (SSH) is used to secure the data flow between the SVC cluster and the client. Which key secures the connection?
A.Host key
B.Public key only
C.Private key only
D.Private and Public keys
Answer: D

3. A customer has requested an IBM System Storage DS8300 system for a new Exchange email solution. The storage specialist has been asked to model a configuration using the expected workload to verify that it is a viable solution. Which of the following is needed to start modeling?
A.Total number of emails
B.Amount of IOPS per mail box
C.Number of servers running Exchange
D.Jetstress tool to emulate the Exchange environment
Answer: B

4. A customer is planning to purchase a N6040 Gateway with SnapManager for Exchange licensed. All available storage lies behind an SVC. Where should the N6040 be placed in the netwo rk?
A.Between the SVC and the disk storage
B.Alongside the SVC, then the email servers should be mapped to both
C.In the place of the SVC
D.Between the SVC and the email servers
Answer: D

5. Which of the following is the most complete source of information for power, cooling, and floor space requirements for IBM tape products?
A.Capacity Magic
B.Tape Magic
C.Product announcement letters
D.Installation and Planning Guide
Answer: D

6. Your customer is purchasing an IBM TS3500 Tape Library and 3953 Library Manager. You need to provide the customer with the detailed worksheets to complete for the installation. In which of the following resources do you find these worksheets?
A.3953 Tape System SAPR Guide
B.3953 Introduction and Planning Guide
C.TS3500 Introduction and Planning Guide
D.IBM TS3500 Tape Library with System z Attachment Guide
Answer: A

7. A conglomerate has recently acquired several new companies. Which product allows a Storage Administrator to set storage utilization alerts for the DS8000, DS5000, SAN Volume Controller, and EMC DMX?
A.IBM Tivoli Storage Productivity Center for Fabric
B.IBM Tivoli Storage Productivity Center for Disk
C.IBM Tivoli Storage Productivity Center for Data
D.IBM Tivoli Storage Manager (TSM)
Answer: B

8. A UNIX customer has a Symmetrix DMX that has crashed three times in the past six months, causing data loss. The customer is shopping for an enterprise storage solution to provide point-in-time copy functionality without a fixed relationship to its primaries. Which IBM solution best meets this customer's requirements?
A.IBM System Storage DS8700 and VolumeCopy
B.IBM System Storage DS8700 and FlashCopy
C.IBM System Storage DS8700 and FlashCopy with the NoCopy option
D.IBM System Storage DS8700 and FlashCopy with the Persi stent option
Answer: B

9. A large customer needs an IBM SVC solution to be scalable to over 1PB of addressable storage. What is the constraining factor that determines whether the SVC can scale up to this size?
A.Extent size used
B.Number of MDisks supported
C.Number of SVC storage engines
D.Size of VDisks presented to a host
Answer: A

10. A university customer is considering replacement of existing tape subsystems. Which IBM tape interface architecture has the best performance and distance characterist ics?
A.NDMP
B.iSCSI
C.SAS
D.Fibre Channel
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved