Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-197 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-197 Sample Questions:

Q: 1
A customer is unable to access the HMC from the HMC console. After placing a support call, it is determined that the system disk is corrupted, the HMC needs to be reinstalled, and the customization data(i.e profiles, user IDs, etc..) restored.
Which of the following processes should be used for recovery after the disk has been replaced and reinstalled from the HMC Recovery CD?
A. Restore from HMC backup image from DVD-RAM
B. Rebuild the profile data from NVRAM
C. Select the Rebuild Managed System option from the Selected tab on the menu bar
D. Synchronize the new disk with the mirrored copy on the HMC
Answer: A

Q: 2
The HMC "Contents area" displays the system operating state as "Incomplete". What should be done to correct this problem?
A. Rebuild the managed system
B. Hard reset the partition profile
C. Soft reset the partition profile
D. Select the managed system icon and choose recover partition data
Answer: A

Q: 3
A customer has multiple system administrators managing and monitoring the p690 system. The customer would like to establish authority for these administrators to create and manage LPARs. Which of the following is the correct authority level on the HMC?
A. User Administrator
B. Root
C. Operator
D. Advanced Operator
Answer: D

Q: 4
A customer is interested in installing a new p650 into an existing S00 rack. Which of the following should be recommended to the customer?
A. Order a new rack with the appropriate PDUs
B. Use the available power outlets in the existing rack
C. Order at least one additional PDU for the existing rack
D. Order at least two additional PDUs for the existing rack
Answer: A

Q: 5
Which of the following installation methods can be used to install an operating system in an LPAR?
A. CD-ROM, NIM, NFS, Syback, TFTP
B. CD-ROM, NIM, mksysb, Sysback, TFTP
C. CD-ROM, mksysb, NFS, Alt-Disk install
D. CD-ROM, NIM, mksysb, Sysback, Alt-Disk install
Answer: D

Q: 6
A customer has applications running on AIX 5.1 and 5.2. They would like the ability to dynamically move resources between partitions. Which rule best describes the dynamic LPAR capabilities of the 670/690 systems?
A. Dynamic partitioning is supported on AIX 5.2
B. Dynamic partitioning is supported on AIX 5.1 and AIX 5.2
C. Dynamic partitioning is supported on AIX 5.2 for memory and I/O adapters only
D. Dynamic partitioning is supported on AIX 5.1 with the latest updates and AIX 5.2
Answer: A

Q: 7
The LEDs in AIX are often used to diagnose boot failure. When the p690 is in LPAR mode, how can the partition LEDs be viewed?
A. Assign the Operating Panel of the p690 to the desired partition.
B. Open a virtual terminal window to view the LEDs on the partition.
C. Select an active partition profile on the HMC and the operator panel will display the LED for that partition.
D. Open the "Partition Management Screen" on the HMC and the LEDs for each of the partitions will be displayed.
Answer: D

Q: 8
A customer wants to add a redundant HMC to their p690 and has a number of Red Hat Linux systems. Which of the following options are supported as an HMC?
A. Any Linux box can be used as a backup HMC.
B. Any IBM supplied HMC can be used.
C. Any Linux machine can be used as an HMC as long as it is installed from the CD-ROM supplied by IBM.
D. Any IBM pSeries system can be used as an HMC.
Answer: B

Q: 9
A customer is configuring multiple LPARs and has a requirement for one of the LPARs to be able to read from the diskette drive media. How is the diskette drive assigned to an LPAR?
A. Assign slot 1 under the CEC group 128 to the LPAR
B. A diskette drive is automatically assigned to LPAR with Service Authority enable
C. Define the SCSI controller to which diskette is attached to the LPAR
D. Diskette drive is a common device and available to all LPARs
Answer: A

Q: 10
A customer is interested in installing a new p650 into an existing Soo rack. Which of the following should be recommended to the customer?
A. Order a new rack with the appropriate PDUs
B. Use the available power outlets in the existing rack
C. Order at least one additional PDU for the existing rack
D. Order at least two additional PDUs for the existing rack
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved