Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-190 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-190 Sample Questions:

1. What is contained in the .exrc file?
A. The default crash recovery file name
B. The list of environmental commands
C. A scratch pad area for temporary data
D. An automatic backup of the text being edited
Answer: B

2. Which command will cancel the print job number 123 from the Post Script "PS" print queue?
A. qcan -P 123
B. qcan -X PS 123
C. qcan -X -P PS 123
D. qcan -P PS -x 123
Answer: D

3. Which command would be used to show the current system host names that have access to a user's X Server?
A. xinit
B. cat /.rhost
C. xhost
D. xdm -config
Answer: C

4. What is the correct command to save the output of the command in one file and the error messages in another?
A. command 1>file1 2>&1
B. command 1>file1 2>file2
C. command 1>file1 2>file1
D. command 2>file2 1>&2
Answer: B

5. A directory with files can be deleted with which of the following commands?
A. rm -r
B. mvdir
C. touch
D. rmdir
Answer: A

6. Where will the final output be placed after this sequence of piped commands? ls -l |pg <list
A. list
B. terminal screen
C. root directory
D. default system printer
Answer: B

7. The syntax for the "join" command in the online WEB based documentation displays:
join [-a FileNumber][-v Filenumber][-e String][-o List]
[-t Character][-1 Field][-2 Field] File1 File2
In which section in the join documentation of the WEB based online documentation could more information about the "-a" option be found?
A. Flags
B. Purpose
C. Description
D. Implementation
Answer: A

8. Which command will invoke the man pages for the pwd command?
A. catman -w pwd
B. man pwd
C. man -k pwd
D. man -f pwd
Answer: B

9. Which of the following AIX commands should be used to create a directory?
A. cp
B. mv
C. mkdir
D. rm
Answer: C

10. Which command will measure the network response time of a remote machine?
A. ftp
B. ping
C. trace
D. netstat
Answer: B

11. Which dd command is using a relative path name as the source argument and an absolute path name as its target argument?
A. dd if=/home/blue of=/
B. dd if=blue of=/dev/rmt0
C. dd if=blue of=./dev/fd0
D. dd if=/home/green of=/u/blue/green
Answer: B

12. Which of the following commands will save the file the user is editing and not exit vi?
A. :wq
B. :w
C. :x
D. ZZ
Answer: B

13. What file can be used to alter a user's login environment in the Korn shell?
A. /ENV
B. .kshrc
C. /etc/.profile
D. /home/profile
Answer: B

14. Which method would be used to cancel the print job number 321 that was submitted to the color print queue using the System V printer subsystem commands?
A. cancel color
B. cancel -u 321
C. cancel 321
D. cancel -u color
Answer: C

15. What is necessary to use the contents of a file as input for an AIX command?
A. Redirect standard input.
B. Append standard input.
C. Redirect standard output, then standard input.
D. Type the contents of the file onto the command line.
Answer: A

16. Which command should be used to print a file named "color_file" to the print queue color?
A. enq color_file
B. qprt color_file
C. enq -P psc color_file
D. enq -P color color_file
Answer: D

17. Which command can be used to enter the vi editor and create the file "myfile" without generating any errors?
A. vi myfile
B. vi -c myfile
C. vi -y myfile
D. vi -t myfile
Answer: A

18. Which of the following displays information about the rpc_$register library routine using the man command?
A. man -f rpc_$register
B. man rpc_\$register
C. man rpc_$register
D. man -M rpc_\$register
Answer: B

19. What is the proper command to read a multi-page file one page at a time?
A. cat
B. type
C. show
D. more
Answer: D

20. When ftping, what is the command to send a file to a remote machine?
A. put
B. open
C. ntrans
D. stream
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved