Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-173 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-173 Sample Questions:

Q: 1
A developer is given a business requirement that an Activity needs to be routed to someone with an Experience Level above Level 3. Employee experience level is not srored in any system of record or external system. Due to budget concerns, the employee experience data is required to be stored in WebSphere Lombardi Edition user attributes. Which type of routing is designed for this Activity?
A. Participant Group
B. Routing Policy
C. List of Users
D. Custom
Answer: B

Q: 2
A task is assigned to a Participant Group. When can members be added to the Participant Group to see the task in their inbosx?
A. Before the token arrives at the Activity
B. Any time before the Activity is claimed
C. When the token arrives at the Activity
D. When a process is paused by a Message Event
Answer: B

Q: 3
A process step makes use of a Java integration to a legacy system. The method invoked does not return an outut type is natively compatible with WebSphere Lombardi Edition Integration Com,ponents. Which approach can be used to consume the Java method without requiring it to be rewritten?
A. Enable the Translate JavaBeans checkbox and map the Output to an XMLElement variable.
B. Disable the Translate JavaBeans checkbox and map the Output to an XMLElement variable.
C. Enable the Translate JavaBeans checkbox and map the Output to a custom Variable Type.
D. Disable the Translate JavaBeans checkbox and map the Output to an ANY variable.
Answer: A

Q: 4
A Process Owner requires that a particular process begins with three independent system tasks. The WebSphere Lombardi Edition business process diagram and other assets should be designed for easy readability by non-technical team members. There is also a technical goal to consume as few system resources, such as GPU time, as possible. What is the most effective solution to meet all three requirements?
A. Start the BPD with a split into three system lanes for the three system tasds.
B. Start the BPD with a nested BPD step containing the three system tasks.
C. Start the BPD with a simple loop step to run the three system tasks sequentially.
D. Start the BPD with a Service step containing nested Service steps for the three system tasks.
Answer: D

Q: 5
A call center representative recives notification of a product delivery failure and the reason cited is a refusal to accept by the customer. Call center representatives are responsible to find out why first attempt deliveries fail by contacting the customer before another delivery is attempted. If the reason cited is indicative of a continued refusal to accept delivery, the representative can stop the delivery process and the product is returned to shipping. Three attempts of product delivery is the maximum allowance. The representative completes the task assignment by contacting the customer. It is determined that the person did not understand the delivery man and simply refused to sign. The representative contacts the transportation company and clears the second delivery attempt. The second implemented in WepSphere Lombardi Edition?
A. Employ an Intermediate Message Event to receive a message that the delivery is successful and bypass all subsequent Activities and end the process.
B. Employ an Intermediate Message Event to receive a message that the delivery is successful and terminate the process.
C. Employ an Intermediate Message Event to receive a message that the delivery is successful and cancel all subsequent Activities to end the process.
D. Employ an Intermediate Message Event to receive a message that the delivery is successful and restart the process and await a subsequent message.
Answer: B

Q: 6
A developer wants to design a process so that it can be cancelled at any time. For implementation the developer considers using either multiple attached Intermediate Message Events, a task that could cause the process to flow to a Terminate End Event, or a nested BPD with a single attached Intermediate Message Events. What is a valid reason to use a nested BPD with a single attached Intermediate Message Events over the other options?
A. A Terminate End Event will not work if the main process contains nested BPDs.
B. There is a limit to how many Activities can have attached Intermediate Message Events.
C. A vested process with a single attached Intermediate Message Events is the only one of the three strategies that is capable of fully meeting the requirement.
D. A vested process with a single attached Intermediate message Events is the simplest of the three strategies to implement and maintain.
Answer: D

Q: 7
What can the FUNCTIONAL_TASK_ID field in the Trcaking Group Views be used to find?
A. The step number in the Process Instance that generated the tracking data
B. The Task ID of the task that generated the tracking data
C. Process Instance ID of the process that generated the tracking data
D. The Tracking Group ID of the Tracking Group that captured the data
Answer: C

Q: 8
What is the main advantage of using the Web Services Integration Component within an Integration Service over Call Web Service via SOAP Integration Service?
A. The Web Services Integration Component has the ability to define the end point of the web service call at runtime.
B. The Web Services Integration Component provides complete control in both directions.
C. The SOAP Integration Service requires knowledge of SOAP envelopes and translation between WebSphere Lombardi Edition Variable Types and XML.
D. A wapper for the SOPA Integration Service is not reusable for other integrations.
Answer: C

Q: 9
Where should the certificate be installed to support an outbound secure web service that authenticates using a certificate?
A. In the keystore used by WebSphere configured Java SDKIn the keystore used by WebSphere Configured Java SDK
B. In the keystore configured in WebSpher SSL certificate and key management pageIn the keystore configured in WebSphere? SSL certificate and key management page
C. In the keystore that appears first in the Process Server classpathIn the keystore that appears first in the Process Server? Classpath
D. In the keystore configured by the SSL_KEYSTORE Environment Variable
Answer: B

Q: 10
The Process Analyst would like to meet with the development team to review the metrics and reporting needs for the application. One of the areas outlined in a pre-meeting agenda is key process cycle times. To prepare for the meeting, the development team has decided to prepopulate the BPD with tracking points at specific points in the process flow. Where in the process flow should tracking points be placed to communicate how the BPD might capture cycle times effectively?
A. At the start and end of each milestone
B. At the beginning of each Activity
C. At the start and end of the BPD
D. At the end of the BPD only
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved