Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-171 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-171 Sample Questions:

Q: 1
When the developer uses the Activity Wizard, what are control labels based on?
A. Variable names
B. Variable type names
C. Default text
D. Documentation tab
Answer: A

Q: 2
Using our suggested naming convention, how should the following variable and variable type be named? The names will be displayed like this: variable name (variable type name)
A. fullName (FullName)
B. FullName (fullName)
C. Full Name (fullName)
D. full name (FullName)
Answer: A

Q: 3
Select the true statement(s).
A. Nested Services can be executed in parallel.
B. Exceptions in a nested Service can be caught and handled.
C. A Service can be postponed until restarted by a user.
D. A step in a Service can wait for a Message before execution continues.
E. A nested Service can be bypassed if it does not complete in a specified time period.
Answer: B,C

Q: 4
At the BPD level, a private variable and input variable can have the same name.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 5
The BPD for the "Authorize for Approval Process" has an Activity named "Get Request Id". A Service named "Get Request Id" has already been created, and is intended for use by a number of related processes.
The Service Get Request Id uses the type of a request to generate a unique id.
Which of the following statements are true?
A. The type of the request is an input variable of the Service.
B. The unique id for the request is an output variable of the Service.
C. The type of the request and the unique id of the request are not private variables of the Service.
Answer: A,B,C

Q: 6
What is the proper way to add a parameter to a Java Integration Component?
A. Add a parameter to the Human Service.
B. Add a parameter to the General System Service.
C. Add a parameter to the Integration Component.
D. None of the above
Answer: D

Q: 7
"Escalations" are used in WebSphere Lombardi Edition modeling to:
A. automate processes by using non-human tasks
B. add a level of sophistication to the process model
C. improve the process by solving problematic tasks
D. make sure metrics relating to process cycle times are met
Answer: D

Q: 8
Which of the following is not a common usage of a Timing Interval?
A. Determines the time taken to complete a single activity.
B. Track the time spent on specific steps within a Service or Activity.
C. Track the total time spent on an Activity that may execute multiple times.
D. Track the duration of a series of activities that comprise a single logical function.
Answer: A

Q: 9
Which type of Services can be used as nested services?
A. Rule Services
B. Ajax Services
C. Integration Services
D. General System Services
Answer: A,C,D

Q: 10
An inbound webservices integration started with a undercover agent, at minimum, will consist of which following IBM WebSphere Lombardi Edition components?
A. Web Service
B. Human Service
C. Message Event
D. Integration Service
E. Undercover Agent (UCA)
F. General System Service
Answer: A,C,E,F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved