Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-163 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-163 Sample Questions:

1. Identifying each customer's recovery and budget requirements is an important first step in a BR engagement. The customer determined they have Recovery Time Objective of 2-6 hours. Which of the following best address their BR requirements?
A. Continuous Availability, end to end automation
B. Backup / Restore
C. Rapid data recovery
D. Real time data and server replication
Answer: C

2. You are talking to the CEO of a large enterprise and he has asked, from a business point of view what does virtualization provide? Which of the following best describes that business value to the CEO?
A. Maximize utilization of business computing and storage assets, reduce time to set up new applications
B. Improve CPU utilization by replacing single windows servers with blades
C. Reduce network port counts with VLAN tagging
D. Consolidate storage resources into a set of tiered pool
Answer: A

3. A large medical company is planning a virtualization and consolidation project to replace one third of their current servers. The servers unaffected include z10, Linux, and Windows. Which of the following is the business value of a Virtualization Engine?
A. Customers have access to resources though web services using a resource model
B. Customers have a methodical approach to virtualization starting points and project expansion consistently
C. Customers gather information about business resources associated with business service and the relationship between these resources
D. Customers start with installing the VE Console followed by their choice of VE products
Answer: B

4. A customer is concerned about virtualization and fears managing a virtualized environment. Which of the following is an answer to this objection?
A. Use Tivoli provisioning and monitoring software
B. Increased redundancy
C. Lower TCO
D. Use WebSphere Process Server
Answer: D

5. Which of the following are typically the top two benefits that customers anticipate from server virtualization?
A. Increased utilization and lower cost
B. Lower software license costs and fewer applications
C. Lower utilization and higher availability
D. Increased utilization and application performance variability
Answer: D

6. The board of a large regional hospital has just approved awarding you the purchase order for a server and storage virtualization project. You have been working for the last year to develop the solution and had presented the final proposal to the CFO the previous month. The project is to begin within 45 days of receipt of the PO. Which of the following would be the next logical step?
A. Review the payment milestones with the customer accounts payable department
B. Immediately begin reviewing resumes to hire additional technical staff in order to insure success of the project
C. Schedule a meeting with the previously defined project manager and technical delivery teams leaders that will be responsible for project
D. Meet with the customer's key decision makers over dinner within the next 30 days to review the implementation plan
Answer: C

7. A customer has five different departments with about 100 servers in each of those departments. The customer recognizes the savings that will occur from virtualization and wants to complete the project quickly and eliminate excess servers and storage as soon as possible. Which of the following is the most logical approach to this project?
A. Virtualize servers with internal storage first
B. Virtualize the largest servers first
C. Virtualize the most significant applications first
D. Virtualize one department at a time
Answer: D

8. A customer executive is very interested in IBM's virtualization strategy and has asked you to articulate the main theme. Which of the following defines IBM's virtualization strategy?
A. Specially priced combinations of IBM servers, storage and software designed for optimization in specific industries
B. A group of IBM server products and middleware that allow service oriented architecture (SOA) across platforms
C. It is a set of technologies and capabilities that span servers, storage, network, operating system and higher-level, system-management functions
D. A set of policies and procedures for IT service level management to reduce system administration through automation
Answer: C

9. A customer has workloads which have different peak demands at different times, and overcommitted memory on a system with several partitions. The CIO has heard that the primary benefit of Active Memory Sharing is maximizing overall memory utili zation on the system and wants to include this in plans to upgrade the system to POWER7. Which P owerVM edition supports Active Memory Sharing?
A. Expert Edition
B. Express Edition
C. Standard Edition
D. Enterprise Edition
Answer: D

10. When selling a complex virtualization solution to a client, IBM recommends performing what type of review?
A. Technical and Delivery Assessment (TDA)
B. Review of Contracts and Plans (RCP)
C. Solutions Guarantee Review (SGR)
D. Solutions Pricing Review (SPR)
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved