Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-155 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-155 Sample Questions:

Q: 1
A System x customer is considering replacing their x86 and Power server farm with PureFlex.
Which of the following is a major benefit of PureFlex?
A. PureFlex combines compute nodes, storage nodes, networking, and systems management in a pre-engineered solution
B. PureFlex combines IBM and competitive compute nodes, storage nodes, networking and systems management in a pre-engineered solution
C. PureFlex combines IBM and competitive compute nodes, IBM and competitive storage nodes, networking and systems management in a pre-engineered solution
D. PureFlex combines all IBM server type compute nodes, IBM and competitive storage nodes, networking and systems management in a pre-engineered solution
Answer: A

Q: 2
Which presales tool has detailed one-page technical summaries for components of System x, BladeCenter and PureFlex systems down to each model and option?
A. COG
B. xREF
C. SSCT
D. Quick Solutions Tool
Answer: B

Q: 3
A System x sales professional is meeting with a customer CIO. The company's goal is to reduce cost through automation. The proposal is designed to lower expenditures over several years through reduced acquisition costs. However, the company needs to make a substantial upfront investment. Which of the following questions determine if the sales proposal meets the company
objectives?investment. Which of the following questions determine if the sales proposal meets the company objectives?
A. How important is operational efficiency?
B. What discount rate do you use for projects?
C. What is the company's typical server life cycle?
D. Is internal rate of return (IRR) more important than TCO?
Answer: C

Q: 4
A System x customer has reached the maximum available elecric power capacity available for their machine room. Which of the following can help control power consumption?
A. IMM
B. IBM Tool Center
C. IBM Systems Director
D. Active Energy Manager
Answer: D

Q: 5
A prospective client needs to combine ethernet, FCoE, and iSCSI. They have not been able to practically combine these in the past. Which of the following IBM products meets this need?
A. IBM Fabric Manager
B. Virtual Fabric Adapter
C. SAN Volume Controller (SVC)
D. Network Provisioning on Demand in the AMM
Answer: B

Q: 6
A customer is looking at the Oracle Times Ten product for an in database memory solution. Which of the following IBM products would be comparable?
A. solidDB
B. SQL Server
C. SmartCloud Entry
D. Flex System Manager
Answer: A

Q: 7
A PureFlex prospect is concerned about rack capacity on a single 42U rack configuration. Which of the following is the maximum number of PureFlex chassis that fit in this configuration?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
Answer: B

Q: 8
A System x customer is interested in virtualizing their servers. They have standardized on System Center Operations Manager. Which of the following would best leverage the existing customer skill set?
A. KVM
B. VMware
C. Citrix
D. Hyper-V
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved