Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-141 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-141 Sample Questions:

Q: 1 Which of the following are TRUE about XML Schema datatypes?
A. A new type can be derived by extending multiple base types.
B. A new complex type's content model includes the base type's content model.
C. Derivation of a complex type by extension is much like inheritance in an O-O language.
D. anyType is the default datatype for an element if no type is specified.
E. Datatypes that are derived by extension can add and remove attributes.
Answer: B, C, D

Q: 2 An application needs to be able to modify the XML document that it is processing, without creating a new instance of the document. Which is the BEST technology to use?
A. XSLT
B. SAX
C. DOM
D. DTD
E. Infoset
Answer: C

Q: 3 A group of companies that currently processes purchase orders (POs) using XML has set up a B2B trading community in order to exchange the POs. Which of the following XML technologies would provide the MOST benefits?
A. Use published DTDs to standardize the PO format.
B. Use XML Query to retrieve POs from another company's database.
C. Use XML Infoset to standardize field names between companies.
D. Use XSLT to transform POs to/from internal PO formats.
Answer: A, D

Q: 4 Which of the following MUST be present in every SOAP request?
A. SOAP Envelope, SOAP Header, SOAP Body
B. SOAP Header, SOAP Body
C. SOAP Envelope, SOAP Body
D. SOAP Envelope, SOAP Header
Answer: C

Q: 5 When is it BEST to use validation in an XML application?
A. The application is being developed but not during production, when performance is more important
B. The source of the XML data is untrusted
C. Validating stylesheets are used
D. High performance is an important architectural constraint
Answer: B

Q: 6 During analysis, a developer working in the retail industry is told that the following entities and relationships exist:
- an invoice contains one or more line items
- a line item is for a quantity of a product
- a product has a unique identifier, a name, and a price
- a type of product can be sold as part of many invoices
Which of the following is the BEST representation of this set of requirements?
A. <Invoice lineItemQuantity="5" productIDREF="prod1" />
<Product productID="prod1" productName="gum" unitPrice="0.55" />
B. <Invoice>
<LineItem quantity="5" />
<Product productID="prod1" productName="gum" unitPrice="0.55" />
</Invoice>
C. <Invoice>
<LineItem quantity="5" productIDREF="prod1" productName="gum" unitPrice="0.55" />
</Invoice>
D. <Invoice>
<LineItem quantity="5" productIDREF="prod1" />
</Invoice>
<Product productID="prod1" productName="gum" unitPrice="0.55" />
Answer: D

Q: 7 Consider the following XML Schema fragment:
<xsd:element name="Person">
<xsd:complexType>
<xsd:all>
<xsd:element name="FirstName" ... />
<xsd:element name="LastName" ... />
...
</xsd:all>
</xsd:complexType>
</xsd:element>
When utilizing the XML Schema "all" compositor within an element declaration, which of the following
statements are necessary pre-requisites?
A. The "all" compositor must be the first and only child of the complex type element, and it cannot be combined with either "choice" or "sequence" compositor.
B. All of the elements declared within the compositor "all" should have minimum occurrence of 0 and maximum occurrence of 1.
C. All of the elements declared within the compositor "all" should be of complex type.
D. All of the elements declared within the compositor "all" should be of simple type.
E. The "all" compositor can only be defined on anonymous complex types.
Answer: A, B

Q: 8 XML is going to be used in a B2B application to exchange human-resources data between multiple organizations. Each organization keeps its data in different forms, and produces different reports. Which of the following issues would present the greatest challenges for the XML project?
A. Each corporation has its own non-XML record structure for this data.
B. Each corporation wants to display the records in a different layout in its intranet applications.
C. Some corporations will be sending a lot more data than others.
D. The corporations are not using the same operating systems or middleware platforms.
Answer: A

Q: 9 Which of the following statements regarding XPath is TRUE?
A. XPath is new enough that the W3C has not yet adopted it as a "recommendation".
B. Using XPath, a developer can address portions of a DTD in a forward or backward direction.
C. XPath's functionality is extended by XPointer.
D. XPath is implemented with an object-based language.
E. XPath uses XSLT, XSL FO, and other emerging technologies.
Answer: C

Q: 10 Which of the following is a well-formed XML document?
A. <?xml version="1.0" ?>
<doc>
<greeting id="1" id="2">Hello World!!!</greeting>
</doc>
B. <?xml version="1.0" >
<doc>
<greeting>Hello World!!!</greeting>
</doc>
C. <?xml version="1.0" ?>
<doc>
<!-- <greeting>Hello World!!!</greeting> --->
</doc>
D. <?xml version='1.0'?>
<!DOCTYPE test [
<!ELEMENT test (#PCDATA) >
<!ENTITY % xx '%zz;'>
<!ENTITY % zz '<!ENTITY tricky "error-prone" >' >
%xx;
]>
<test>This sample shows a &tricky; method.</test>
Answer: D

Q: 11 An XML development team is faced with the task of repurposing an XML data stream to target both HTML web pages and hand-held cellular phones. What consideration is MOST likely to influence the team's design?
A. The amount and types of formatting supported by the cellular device.
B. The font families available on target web browsers.
C. The current CSS formatting model.
D. The ability to properly transform XML objects into HTML objects.
Answer: A

Q: 12 Which of the following statements reflects the BEST approach to rendering XML in a diverse range of clients?
A. Format the XML during the XSL Transformation phase on the server using Format Objects based on xsl:template rules.
B. Format the XML during the XSL Transformation phase on the server using xsl:output in conjunction with an xsl:choose and various xsl:when statements.
C. Format the XML DOM in the middle tier XML application and deliver the objects to the requesting client.
D. Use a combination of XSL Transformation processing and application processing to provide the necessary formatting to render the XML for specific uses.
Answer: D

Q: 13 Which of the following XSL FO elements represent block level elements?
A. fo:block
B. fo:flow
C. fo:table
D. fo:table-and-caption
E. fo:page-sequence
Answer: A, C, D

Q: 14 Consider the following scenario:
A company needs to display employee contact information in its intranet. The information is available in XML Format from an XML-aware employee database. It is required that the top of document should contain an index of employee names, so that clicking on an employee name will display the employee's complete contact information (including the employee's name). Which of the following is the BEST approach to meet this requirement?
A. Create a master stylesheet that includes two stylesheets, one to generate the index, and another to generate the complete information.
B. Create a stylesheet with two templates in different modes, and use them in the mode attribute of<xsl:apply-templates>.
C. Create a stylesheet with one template, and selectively use <xsl:copy> with <fo:index> to generate the index information.
D. Create a stylesheet with one template, and use <xsl:indexinfo> to generate the index information.
Answer: B

Q: 15 How should a developer write an XSL stylesheet that generates the XML prolog and DTD declaration as follows?
<?xml version="1.0" ?>
<!DOCTYPE doc SYSTEM "http://www.ibm.com/test.dtd"> ...
A. By writing a template to match the root element of the source XML document
<xsl:template match="/">
<?xml version="1.0" ?>
<!DOCTYPE doc SYSTEM "http://www.ibm.com/test.dtd">
...
</xsl:template>
B. By using <xsl:output method="xml" doctype-system="http://www.ibm.com/test.dtd" /> as a child of the root element of the XSL stylesheet.
C. By using <xsl:stylesheet method="xml" doctype-system="http://www.ibm.com/test.dtd" /> as the root element of the XSL stylesheet.
D. The XSL stylesheet automatically copies the prolog and the DTD declaration from the source XML.
Answer: B

Q: 16 CSS and XSL can be BEST used together to:
A. develop advanced transformations between XML DTDs.
B. extend the capabilities of the HTML formatting model with CSS constructs.
C. transform XML data on the server into HTML documents that link with CSS style sheets.
D. allow XSL to directly process HTML documents.
Answer: C

Q: 17 When would extending the XSL processor be MOST appropriate?
A. To access system services that are not available in XPath or XSL
B. To avoid the "no side effects" rule in XSLT, e.g., to update a counter
C. To allow direct interaction with the xsl:template actions by the application
D. To perform complex calculations that are cumbersome to express in XSLT or that would seriously degrade performance
Answer: A, D

Q: 18 In XML documents conforming to XML Namespaces specification, which of the following are constraints on attributes?
A. No element may contain two attributes that have identical names.
B. No element may contain two attributes that have qualified names with the same local part and with prefixes that have been bound to namespace names that are identical.
C. No element may contain two attributes of type CDATA.
D. No element may contain two attributes belonging to the same namespace.
E. No element may contain two attributes belonging to two different namespaces.
Answer: A, B

Q: 19 What is meant by the term "namespace coercion" in the context of XML Schema inclusions?
A. The targetNamespace of the included schema must be coerced into the including schema's targetNamespace by manipulating the XML Schema DOM.
B. If no targetNamespace is declared for the schema that is included, the targetNamespace is coerced into the including schema's namespace.
C. The two schemas will collide in the targetNamespace.
D. The including schema's targetNamespace will be coerced into a default "empty" targetNamespace, which both schemas will populate.
E. The parser will be forced to discontinue parsing of the included schema, unless coerced by a
setTargetNamespace() function from within the XML application.
Answer: B

Q: 20 An application uses a large XML document that contains information about 10,000 customers. The application is performing poorly, with slow responses to requests for customers with a particular hobby. Which combination of the following could an XML developer use to facilitate logic for alleviating the problem?
A. Create XML documents for each of the hobbies.
B. Store <customer> IDs in a "hobbies" database table.
C. Use IDs in each of the <hobby> elements.
D. Use IDREFs in each of the <customer> elements to reference the associated hobbies.
Answer: C, D

Q: 21 Which of the following approaches can be used to reduce the time needed to parse an XML document?
A. Use parameter entities to shorten DTDs.
B. Refer to external entities over a network connection to avoid reading from a disk.
C. Use general entities to shorten instance documents by reusing content that appears frequently.
D. Use entities to eliminate the need for validation.
Answer: A, C

Q: 22 Consider the following XML Schema:
<xs:restriction base="xs:string">
<xs:pattern value="[A-B]{1}d{2}"/>
</xs:restriction>
Which of the following is a valid pattern?
A. String values that end with "99"
B. Non-string values
C. String values that begin with lowercase letters
D. String values that begin with "BC"
E. String values that begin with "B" and end with "00" through "33"
Answer: E

Q: 23 Which of the following represents the BEST reason that the Document Object Model (DOM) might NOT be used in a given XML application?
A. It is permissible that the application be non-validating.
B. The application demands complex processing.
C. The application is subject to significant constraints on memory usage.
D. The architecture requires the use of attributes.
Answer: C

Q: 24 The XML spec constrains the valid values for an ID attribute. Which of the following is FALSE?
A. ID attribute value cannot begin with and contain any whitespace.
B. ID attribute value cannot begin with a number.
C. ID attribute value cannot match the value of an existing IDREF attribute value.
D. ID attribute value has to be unique throughout the whole XML document.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved