Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-138 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-138 Sample Questions:

1. Which RequisitePro system attribute is constant for each requirement?
A. unique ID
B. root value
C. requirement tag
D. location
Answer: A

2. Which statement is true about cutting and pasting a requirement in a requirements document?
A. A user cannot cut and paste a requirement in a requirements document.
B. A user can use the Cut and Paste commands in the Microsoft Word Edit menu to cut and paste a requirement in a requirements document.
C. A user should not use the Cut and Paste commands in the Microsoft Word Edit menu to cut and paste a requirement in a requirements document.
D. A user can use either the Cut and Paste commands in the Microsoft Word Edit menu or the Cut and Paste commands in the Microsoft Word RequisitePro Requirements menu to cut and paste requirements in a requirements document.
Answer: C

3. Which two methods can be used to deploy RequisitePro for geographically distributed teams?(Choose two.)
A. install RequisitePro on a supported host environment
B. save requirements documents as Word documents to mail them to distributed team members for editing
C. use RequisiteWeb for requirements management
D. replicate RequisitePro database at multiple sites
Answer: AC

4. Where is the password information stored for LDAP-enabled users?
A. the LDAP directory
B. RequisitePro
C. the LDAP Config.ini file
D. the Project.RQL file
Answer: A

5. What is the purpose of renumbering requirements?
A. to allow users to identify a desired numbering scheme
B. to eliminate holes in a numbering scheme where requirements have been deleted
C. to aid in the removal of undesired requirements
D. to allow users to change the numbering scheme
Answer: B

6. Which three statements are true about renumbering requirements?(Choose three.)
A. The project must be opened exclusively.
B. The user must have project structure permissions.
C. If requirements exist in documents, the documents containing the requirements must be open.
D. Security must be enabled.
Answer: ABC

7. What are two purposes for rebuilding tags? (Choose two.)
A. to update a corrupted requirement tag
B. to update a deleted requirement tag
C. to identify a unique tag for a requirement
D. to rebuild the requirement color and style
Answer: AB

8. What information is stored in a .def file? (Choose three.)
A. the name of the outline
B. the location of the outline
C. a description of the outline
D. the Word template.dot name
Answer: ACD

9. Where is a secondary path for outlines and templates identified?
A. File > Project Administration > Directories
B. in the outlines or templates directory
C. in the RequisitePro bin directory
D. Tools > Options > Directories
Answer: D

10. What are three purposes of configuring external projects? (Choose three.)
A. to provide the ability to trace requirements between two separate projects
B. to prevent read-access to a set of requirements by putting them in an external project
C. to enable organizations to set up RequisitePro in a globally distributed environment with replicated projects
D. to aid in traceability across the lifecycle (for example, between regulatory, business, and IT requirements)
Answer: ABD


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved