Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-130 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-130 Sample Questions:

1. Which command should be used to change the backup registry server to the primary registry server?
A. rgy_backup
B. rgy_check
C. rgy_passwd
D. rgy_switchover
Answer: D

2. When is the two step process of metadata creation combined into one step?
A. when creating attributes
B. when creating elements
C. when creating triggers
D. when creating labels
Answer: C

3. You are implementing a trigger to ensure users follow comment po licy for all element checkin.
Which trigger option should you set?
A. pre-op trigger on CLEARCASE_COMMENT_POLICY
B. pre-op trigger on checkin
C. post-op trigger on checkin
D. pre-op trigger on checkout
Answer: B

4. What is the update site location to install ClearCase Remote Client for Eclipse?
A. http://<cmserver>/clearcase/update
B. http://<cmserver>/ccrc
C. http://<cmserver>/ccrc/update
D. http://<cmserver>/teamserver/scm
Answer: C

5. What is the purpose of a user region map?
A. to allow users to access different VOBs that belong to different groups
B. to set the user's primary group on the CM Server
C. to enable specification of registry region, based on user or group
D. to override the user's primary group setting on the ClearCase Remot e Client
Answer: C

6. What is a function of IBM Package Utility?
A. keeps track of packages that are about to be installed
B. updates and modifies packages that have been installed
C. uninstalls packages or rolls back to a previous version
D. creates an install repository for packages to be installed
Answer: D

7. A user tries to log in to the CM server on ClearCase Remote Client, but receives an authentication failure message.
What is the likely cause of this error?
A. The user's password has expired.
B. The user does not have log on as service?permission on the CM server.
C. The user does not have log on locally?permission on the CM server.
D. The user does not belong to the ClearCase group.
Answer: C

8. What is a function of IBM Package Utility?
A. keeps track of packages that are about to be installed
B. updates and modifies packages that have been installed
C. uninstalls packages or rolls back to a previous version
D. creates an install repository for packages to be installed
Answer: D

9. How do you use a single release area, but configure different install options?
A. create multiple silent install response files based on configuration and use the appropriate response file as input for a specific configuration
B. create multiple sitedef.dat files for different configurations and use the appropriate one as an argument during install
C. create multiple config.xml files with different configurations and point Installation Manager to the appropriate one during installation
D. edit the config.ini file to apply a specific configuration before install
Answer: A

10. What is a function of IBM Package Utility?
A. keeps track of packages that are about to be installed
B. updates and modifies packages that have been installed
C. uninstalls packages or rolls back to a previous version
D. creates an install repository for packages to be installed
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved