Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-115 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-115 Sample Questions:

1. Which of the following customer requirements is the TS7650G Gateway designed to address?
A. latency across a long distance network
B. high-speed backup of large video files
C. improve the throughput of tape backups
D. reduce cost and increase storage capacity utilization
Answer: D

2. Which of the following environments is most closely addressed by the N series N3600?
A. a customer that requires block level storage
B. a customer that requires CIFS and AIX NFS environments
C. a customer that requires good scalability and performance
D. a customer that needs to consolidate multiple storage controllers under a single interfa ce
Answer: B

3. A small bio-tech company is interested in implementing an IBM System Storage solution.
Which of the following tools can be used to help justify the cost of our solution to a customer?
A. TCOnow!
B. Disk Magic
C. Capacity Magic
D. System Storage Productivity Center (SSPC)
Answer: A

4. A customer is impressed with EMC's F.A.S.T. feature.
Which of the following features of the Storwize V7000 competes with EMC's F.A.S.T.?
A. FlashCopy
B. Easy Tier
C. Thin Provisioning
D. External Virtualization
Answer: B

5. A non-IBM customer is thinking of changing storage vendors and has been impressed by the GUI from a competing vendor. This GUI is easy to use and allows the creation of virtual pools of storage across any product from that vendor's product line.
How best should the sales specialist respond?
A. by positioning the XIV GUI
B. by positioning the latest SVC GUI
C. by promoting special incentives for new IBM customers
D. by challenging the capability of the other vendor's GUI
Answer: B

6. What is the appropriate EMC software to be compared with Tivoli Storage Productivity Center?
A. PowerPath
B. VisualSAN
C. ControlCenter
D. Storage Essentials
Answer: C

7. IBM ProtecTIER Appliance Edition v2.5 software loaded on the IBM TS7650 Appliance has been enhanced to support the OpenStorage (OST) API with which of the following applications?
A. EMC Networker
B. Symantec NetBackup
C. CommVault Simpana 9
D. eVault Backup Software
Answer: B

8. Which of the following products helps a customer identify a perfor mance bottleneck?
A. Tivoli Storage Manager
B. Tivoli Storage Productivity Center for Disk
C. Tivoli Storage Productivity Center for Data
D. Tivoli Storage Productivity Center for Replication
Answer: B

9. A healthcare customer is not satisfied with the ut ilization of their heterogeneous storage devices. Which solution would improve the utilization of the customer's storage devices?
A. Tivoli Storage Manager
B. IBM SAN Volume Controller
C. Tivoli Provisioning Manager
D. Tivoli Storage Productivity Center
Answer: B

10. Which of the following features of Tivoli Storage Productivity Center is an enhancement to the Storwize V7000 GUI management system?
A. provisioning
B. capacity management
C. performance analytics
D. replication management
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved