Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-111 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-111 Sample Questions:

Q: 1 In addition to IBM System Storage DS3000 series, which devices are customer installable?
A. IBM System Storage DS4000 and IBM System Storage TS3500
B. IBM System Storage DS4000 and IBM System Storage TS3310
C. IBM SAN Volume Controller and IBM System Storage TS3310
D. IBM System Storage DS5000 and IBM System Storage TS3500
Answer: B

Q: 2 A customer has an IBM System Storage DS4800 and needs to add more disk drives to the unit. There is no record of the configuration for this machine. How can the configuration be retrieved so an upgrade can be configured?
A. manually enter system information into BaseEdit of the eConfig program, and provide proof of purchase
B. use the IBM Standalone Systems Configuration Tool (SSCT) to recreate the configuration
C. have the customer contact the IBM AAS coordinator to retrieve a copy of the original configuration
D. have the customer send the DS4000 configuration file
Answer: D

Q: 3 A customer is concerned that some of the hardware and software required to complete the installation of a new solution is missing. Other than disk storage, what are the minimum requirements for getting a SAN Volume Controller installed and operational?
A. one pair of SAN Volume Controller nodes, two host systems, one IBM System Storage Productivity Center (SSPC)
B. one pair of SAN Volume Controller nodes, two uninterruptible power supply units, two host systems, dedicated SAN switch
C. one pair of SAN Volume Controller nodes, two uninterruptible power supply units, and one IBM System Storage Productivity Center (SSPC) or master console
D. two pairs of SAN Volume Controller nodes, four un-interruptible power supply units, and one IBM System Storage Productivity Center (SSPC) or master console
Answer: C

Q: 4 A customer has three Microsoft Windows 2008 servers, each with 150 GB of data. It is recommended that an IBM Tivoli Storage Manager (TSM) disk pool of storage be used for daily backups. Assuming a 4% change rate with daily migration to tape, what is the minimum amount of disk space that needs to be added to the IBM TSM server?
A. 12 GB
B. 40 GB
C. 78 GB
D. 150 GB
Answer: B

Q: 5 What do you do in order to schedule an expert Pre-Sale Technical and Deliver Assessment (TDA)?
A. contact your local Solution Assurance Quality representative
B. contact your account representative
C. contact the product support group for the products being installed
D. contact the hardware support center
Answer: A

Q: 6 The client already has LTO2 and LTO3 tape drives and cartridges, but is concerned that LTO4 drives are too expensive. The client is currently favoring SDLT as a solution. What is the recommended response to this client?
A. Quantum manufactures LTO4 as well as SDLT.
B. LTO4 can process the client's existing tape cartridges.
C. IBM announced LTO4 in April 2007.
D. SDLT is a single-hub cartridge technology.
Answer: B

Q: 7 What needs to be done to get the datapath failover feature of an IBM System Storage TS3310 operational?
A. set up SAN zoning that two drives can connect to the same HBA at the server
B. set up SAN zoning and install multi-path software at the server
C. set up SAN zoning so that two HBAs from a server can connect to the same drive
D. set up SAN zoning and enable the alternate path using the TS3310 GUI
Answer: C

Q: 8 What is the advantage of IBM System Storage DS4000 DACstore over EMC CLARiiON disk systems?
A. DACstore increases cache utilization ratio.
B. DACstore allows twice as many disk drive modules than EMC CLARiiON.
C. DACstore allows RAID ranks to be moved from one DS4000 system to another.
D. DACstore is used across all DS4000 product models.
Answer: C

Q: 9 An IT department will be moving an application to mission critical status with a server cluster for a high availability environment. The current DS4300 is direct-attached to an IBM System x 3850 server. Which option is the most cost efficient?
A. IBM System Storage DS3200 with two SAN32B switches
B. IBM System Storage DS4700 with two SAN32B switches
C. IBM System Storage DS4800 with two SAN32B switches
D. IBM System Storage N7900 with two SAN32B switches
Answer: B

Q: 10 A customer has an IBM System Storage DS4800 and needs to add more disk drives to the unit. There is no record of the configuration for this machine. How can the configuration be retrieved so an upgrade can be configured?
A. manually enter system information into BaseEdit of the eConfig program, and provide proof of purchase
B. use the IBM Standalone Systems Configuration Tool (SSCT) to recreate the configuration
C. have the customer contact the IBM AAS coordinator to retrieve a copy of the original configuration
D. have the customer send the DS4000 configuration file
Answer: D

Q: 11 Which command can be used to confirm the status of the destination volume for a SnapMirror pair in an N series disk system?
A. snapcheck status
B. vol status
C. volstat -snap
D. status vol
Answer: B

Q: 12 A client is interested in IBM System Storage N series for Microsoft Exchange 2007 applications. What is the recommended protocol that provides the most cost-effectivesolution?
A. Common Internet File System (CIFS)
B. Network File System (NFS)
C. Internet SCSI (iSCSI)
D. Fibre Channel Protocol (FCP)
Answer: C

Q: 13 Which advantage does the IBM N series offer over FCP-only disk system solutions for a VMware systems environment?
A. Fibre Channel Protocol runs in full-duplex mode.
B. N series includes iSCSI support at no additional charge.
C. VMware uses NFS not CIFS protocol for Windows virtual guests.
D. VMware offers N-port ID virtualization (NPIV).
Answer: B

Q: 14 A customer has the following configuration: -- four IBM System x servers -- one SAN FC switch -- one IBM TotalStorage DS4400 The customer wants immediate data availability after a disaster. Its remote site is 2 km (1.24 miles) away. Which solution meets the customer's requirements?
A. install an IBM System Storage TS3200 tape library at the remote location, a second SAN FC switch, and Tivoli Storage Manager software
B. install an IBM System Storage TS3500 tape library with FC drives at a remote location, a second SAN FC switch, and Tivoli Storage Manager software
C. install an IBM System Storage DS4700 at a remote location, a second SAN FC switch, and remote mirror software
D. install an IBM System Storage DS6800 at a remote location, a second SAN FC switch, and Metro Mirror software
Answer: C

Q: 15 A storage specialist is proposing a solution consisting of an IBM System Storage TS3200 Tape Library and a SAN Volume Controller, both of which are being added to a customer's existing SAN environment for the first time. What should be completed before the proposal is presented to the customer?
A. Technical and Delivery Assessment
B. SAN configuration review
C. Business Case Review
D. Customer Support Plan
Answer: A

Q: 16 When a customer has a critical situation, who on the IBM team is the central point of contact to organize resources to fix the problem?
A. Client Representative
B. Field Technical Sales Support
C. Customer Support Representative
D. IBM SAN Central
Answer: C

Q: 17 Which attribute in a Microsoft Exchange environment is most relevant to a storage solution discussion?
A. current capacity size of existing repository
B. size of server memory RAM
C. average size of an email attachment
D. most common file type of attachment
Answer: A

Q: 18 Which IBM technology should be implemented to help a customer migrate an EMC and HP disk environment to a new IBM storage environment with the least disruption?
A. IBM System Storage SAN Volume Controller
B. IBM Tivoli Storage Manager
C. IBM DS5000 Storage Manager
D. IBM Tivoli Provisioning Manager
Answer: A

Q: 19 What is the correct order to configure components of an IBM System Storage N series?
A. RAID array, FlexVol, Aggregate, then LUN
B. LUN, RAID array, FlexVol, then Aggregate
C. Aggregate, FlexVol, RAID array, then LUN
D. RAID array, Aggregate, FlexVol, then LUN
Answer: D

Q: 20 A client has installed the IBM System Storage SAN Volume Controller and wants to try out an application against existing data to verify that it is running correctly. What is the recommended method to accomplish this?
A. copy the data using operating system utilities
B. use the FlashCopy feature of SVC
C. use Image Mode to virtualize the existing LUN containing the data
D. use the instant copy feature of the managed disk system
Answer: C

Q: 21 Which N series software feature allows a storage administrator to create a writable clone of a LUN to aid in proof of concept scenarios, development, and testing?
A. SnapMirror
B. SnapDrive
C. FlexClone
D. CloneDrive
Answer: C

Q: 22 The board of directors has determined that the company must reduce costs in the IT department by reducing staff. Select the decision maker that you would present the IBM System
Storage SAN Volume Controller and related management software as a possible solution:
A. CIO or equivalent
B. Storage Administrator
C. System Administrator
D. Human Resource Consultant
Answer: A

Q: 23 A customer indicates that the competition has features that the IBM solution is missing. Which resource provides information about competitors' products?
A. TCOnow!
B. www.ibm.com
C. Interoperability Matrix
D. IBM Competeline/Techline
Answer: D

Q: 24 A client needs 2 TB of disk capacity for a streaming video application. What is the most cost effective IBM disk drive technology to meet the client's requirements?
A. 146 GB 15K RPM FC
B. 300 GB 10K RPM FC
C. 300 GB 15K RPM SAS
D. 750 GB 7.2K RPM SATA
Answer: D

Q: 25 A customer has ordered the path failover feature with the TS3310 Tape Library. The customer's IBM Tivoli Storage Manager (TSM) Backup Software is running on a server using the AIX operating system. What must be done to get the control path failover function to function
properly?
A. enable a second control path on a different drive using the TS3310 GUI
B. enable a second SAN path zoning for a different HBA
C. enable a second control path and configure the smc device in AIX to use alternate pathing
D. enable a second HBA to get access to the same drive within the TS3310
Answer: C

Q: 26 What is an advantage of IBM SAN Volume Controller (SVC) virtualization over an HP Enterprise Virtual Array virtualization?
A. SVC is a SAN virtualization at the network level.
B. SVC supports more RAID levels than HP EVA.
C. SVC is an IBM virtualization solution for IBM disks.
D. SVC has a broader world-wide installation base than HP EVA.
Answer: A

Q: 27 The client has installed an IBM System Storage SAN Volume Controller to virtualize DS4000 disk systems attached to a Windows 2003 server. Which method is recommended to confirm the appropriate multi-path driver is installed?
A. issue the "datapath query adapter" command to confirm Subsystem Device Driver (SDD) is properly configured
B. use DS4000 Storage Manager to verify that MPIO/DSM driver is running correctly
C. issue the "powerpath" command to confirm both SVC and DS4000 are connected to each other
D. log in to the SAN Volume Controller master console
Answer: A

Q: 28 What is the recommended resource to be used to download updated firmware for the DS4700 disk system running version 10.10?
A. LSI Support and Downloads Web site
B. IBM Software and Device Drivers Web site
C. IBM Express Seller Toolkit
D. IBM DS4000 Storage Manager
Answer: D

Q: 29 A customer has consolidated their data center, and total storage capacity is approximately 250 TB. The customer wants to implement the most cost-effective backup solution with centralized management. Which proposed solution will meet the customer requirements?
A. use a tape library that covers the entire backup capacity with TSM
B. use a tape library that covers the entire backup capacity and use LAN-free clients
C. install SVC and implement Information Life Cycle plan
D. add SATA drives to perform disk-to-disk backups
Answer: A

Q: 30 An IBM System Storage DS4000 LUN connected to Linux server was dynamically expanded from 500 GB to 600 GB. Which Linux command confirms the change was performed correctly?
A. df -h
B. route -n
C. fdasd -p
D. iostat
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved