Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-100 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-100 Sample Questions:

1. What command is used to create an application Workload Partition?
A. mkwpar
B. crwpar
C. wparexec
D. mkappwpar
Answer: C

2. A customer wants to use Live Partition Mobility for system maintenance. What is the minimum requirement?
A. PowerHA
B. Virtual I/O server 1.4
C. PowerVM Standard Edition
D. PowerVM Enterprise Edition
Answer: D

3. A customer has a requirement for a new LPAR to run SUSE Linux using a SCSI adapter that is not currently supported in Linux. Which of the following solutions should be recommended?
A. Assign the adapter to a VIO Server.
B. Use AIX drivers to install the adapter in the Linux LPAR.
C. Use Linux Affinity in AIX to move the application from SUSE to AIX.
D. NFS mount the disks from an AIX LPAR hosting the SCSI adapter, to the Linux LPAR.
Answer: A

4. A system administrator has received a sysplan file to configure a new server. Which of the following is the method to deploy the new server with minimal effort?
A. Copy file on HMC and deploy partitions.
B. Send file to IBM deployment portal for conversion.
C. Copy the file to the managed system and run the deploy application.
D. Execute file in System Planning tool and chose destination server to automatically deploy partitions.
Answer: A

5. Which tool is the most cost and time effective for specifying adapter placement on new orders?
A. HMC
B. System planning tool
C. Tivoli Provisioning Manager
D. System planning tool + Workload estimator
Answer: B

6. How does a Power 570 need to be installed for optimum cooling?
A. With empty space at the top for free airflow
B. With empty space at the bottom for free airflow
C. In a cold/warm row setup with the hot-row at the back
D. In a cold/warm row setup with the hot-row at the front
Answer: C

7. What is the minimum number of power cable(s) that must be connected to power up a 16-core POWER 570 without errors in the managed frame?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 8
Answer: D

8. A customer has a new POWER6 system with 2 partitions that require a large amount of TCP network traffic to pass between them for backup purposes. Which solution provides the greatest throughput?
A. Virtual Ethernet
B. Integrated Virtual Ethernet (IVE)
C. One 10Gb Ethernet adapter assigned to each partition
D. Separate Host Ethernet Adapters (HEA) assigned to each partition
Answer: B

9. A customer has ordered a Power 570 with only 4 dual port fibre cards. Which configuration would allow 4 LPARs on this server to have multiple paths, with no single point of failure, for each SAN connection?
A. Assign each LPAR 2 fibre ports, each from a different fibre adapter
B. Dual VIO servers with 2 cards per server and mapping via virtual SCSI adapters
C. One VIO server mapping disks using dual virtual SCSI adapters from the 4 adapters
D. Assign each LPAR a fibre card and ensure each port is mapped to a separate fibre switch
Answer: B

10. Why is the "dyntrk" attribute of fcs adapters in AIX important?
A. It enables automatic discovery of cabling changes.
B. It enables fibre channel data packet dynamic tracing.
C. It allows the fibre card in the server to be relocated dynamically.
D. When using an SVC it allows the target LUNs to be migrated to different fabric.
Answer: A

11. A company has four LPARs configured as shown:
8 x 4.2GHz CPUs
16GB Memory
4 LPARs
LPAR 1: Test 1 CPU, 2GB Memory, 1 Fibre Channel HBA, AIX
LPAR 2: Development 1 CPU, 2GB Memory, 1 Fibre Channel HBA, AIX LPAR 3: Prod 3 CPUs, 6GB Memory, 1 Fibre Channel HBA, AIX
LPAR 4: Web App 3 CPUs, 6GB Memory, 1 Fibre Channel HBA, SUSE Linux
Utilization over a 30 day period
LPAR 1: Average utilization was 15%, Peak utilization was 100% LPAR 2: Average utilization was 25%, Peak utilization was 100% LPAR 3: Average utilization was 50%, Peak utilization was 90% LPAR 4: Average utilization was 35%, Peak utilization was 100%
----------------------------------------------------------------
If there is a requirement for all 4 LPARs to be assigned to a shared pool, which of the following best describes the profile requirements?
A. LPARs 1 and 2, uncapped, SMT on, Weights between 25-30, min CPU 0.1, max CPU 1.0
LPARs 3 and 4, capped, SMT on, Weights between 100-130, min CPU 2.7, max CPU 3.0
B. LPARs 1 and 2, capped, SMT on, Weights between 25-30, min CPU 0.1, max CPU 1.0
LPARs 3 and 4, uncapped, SMT on, Weights between 100-130, min CPU 2.7, max CPU 3.0
C. LPARs 1 and 2, capped, SMT on, Weights between 100-130, min CPU 0.1, max CPU 1.0
LPARs 3 and 4, uncapped, SMT on, Weights between 25-30, min CPU 2.7, max CPU 3.0
D. LPARs 1 and 2, uncapped, SMT off, Weights between 25-30, min CPU 0.1, max CPU 1.0
LPARs 3 and 4, capped, SMT on, Weights between 100-130, min CPU 2.7, max CPU 3.0
Answer: B

12. A customer is planning to consolidate their existing servers currently running AIX 5.3 to a POWER6 570.
The customer has a test environment, a development environment and a production environment for two applications. Both the test and Development environments are very small and are only utilized when new releases are being developed and tested. They require less than 1 CPU each.
Both production applications require 2 CPUs for day-to-day operation and can require up to an additional 2 CPUs each during abrupt peak requirements. With performance in mind, what is the optimal design for the LPARs?
A. Use micro-partitioning for test and development environments, and DLPAR for the production environment.
B. Create workload partitions for all test, development, and production environments to keep production prioritized.
C. Use micro-partitioning for test and development environment, and shared processor pool for the production environment.
D. Create standard LPARs for all test, development, and production environment to keep all partitions separate and isolated.
Answer: C

13. A customer is implementing a dual Virtual IO server environment to service 4 LPARs. If each operating system image requires 18 GB of disk space, what is the minimum amount of SCSI resources necessary?
A. Two SCSI paths and two 73GB SCSI disks
B. Two SCSI paths and two 146GB SCSI disks
C. Four SCSI paths and four 73GB SCSI disks
D. Two dual port SCSI RAID adapters with two 73GB SCSI disks
Answer: B

14. A Power 570 is planned to run with a dual VIOS environment. The VIOS should be equipped for maximum resilience to provide LUN access to both VIO servers. What are the minimum requirements?
A. Two dual port adapters
B. Four dual port adapters
C. Two single port adapters
D. Four single port adapters
Answer: D

15. Customer wants to be able to access a GPFS filesystem from an NFS client, even if the GPFS node exporting the filesystem fails. What must be used to achieve this?
A. Use automount on the client.
B. Use NFS V3 or NFS V4 Replicas.
C. Use HANFS from both GPFS nodes.
D. Use NFS V4 Replicas from 2 GPFS nodes.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved