Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-094 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-094 Sample Questions:

1. The Business Process Component implementation provides the business logic for the service. If the component
implementation does not exist, which of the following will appear in the left lower corner?
A.!
B.?
C.*
D.#
Answer: A

2. As part of the order process, the CRM system (Siebel) initiates the order, which includes the customer
information and sends it to the ERP system. This is modeled in an existing BPEL. The current ERP system
(PeopleSoft) does not necessarily have the customer record. The condition needs to be handled where the
customer is updated in the CRM but is actually created in the ERP. What is the best component to handle this
requirement if the enterprise may change the ERP to SAP at a later time?
A.An additional integration BPEL, specific to PeopleSoft.
B.A standard Adapter Import configuration.
C.The existing order BPEL.
D.An Interface Map.
Answer: A

3. Which of the following correctly describes the actions a developer would take in order to merge data from a
source and populate a target when mapping business data?
A.Use a join transform to combine the values from the sources and populate the target.
B.Use a join parameter map to merge the source fields and map to the target.
C.Create a move transform to merge the source data and populate the target.
D.Create a move parameter map to combine the original values and move the result to the target.
Answer: A

4. An integration developer is tasked to update a long running business process which is called using late binding
from another long running business process and typically has hundreds of processes running concurrently. How
should the integration developer complete the task?
A.Modify the module containing the called long running process. Set the Valid From date to the date at which the
new process should be used and deploy it to the server.
B.Select show files from within WID. Copy the module name and then paste with a new module name. Manually
edit the sca.module file to ensure the module tag reflects the new module name. Edit the process to reflect any
process changes and set the Valid From date. Deploy the new module to the server.
C.Open the module containing the called long running process. Use Save As to save the process using the same
name to another module. Modify the process in the new module and set the Valid From Date to the date at which
the new process should become valid. Deploy the new module to the server.
D.Copy the process to be modified. Paste it into a new module. Modify the process to reflect the necessary
changes including updating the Valid From date. Deploy the new module to the server.
Answer: B

5. Which of the following does NOT normally belong in a Library Module?
A.Maps
B.Interfaces
C.Data Types
D.Custom Java Classes
Answer: D

6. An SCA client executes the following code:
Service myService = (Service) serviceManager.locateService("myService");
DataObject myOutput = (DataObject) myService.invoke("someOperation", myInput);
where myInput is of type DataObject.
Which of the following is true about the service being invoked?
A.The interface must be Java.
B.The interface can be either WSDL or Java.
C.Data will be passed by value during the service invocation.
D.The service can be invoked synchronously or asynchronously.WArialCourierCourier NewZX
Answer: B

7. A business integration solution must synchronize data between Siebel and PeopleSoft. During the
synchronization process, business rules must be applied to determine which data should be sent to the destination
system. If the Siebel and PeopleSoft services may change in the future, what is the BEST way to design this
solution?
A.One module consisting of BPEL, business rules, Siebel maps & services, and PeopleSoft maps & services.
B.Two modules: one for BPEL and business rules, another for Siebel maps and services and PeopleSoft maps and
services.
C.Three modules: one for BPEL and business rules, another for Siebel maps and services, a third for PeopleSoft
maps and services.
D.Four modules: one for BPEL, another for business rules, a third for Siebel maps and services, and a fourth for
PeopleSoft maps and services.
Answer: C

8. An integration developer is building a solution that contains many modules. The developer is analyzing what
invocation model to use between Module A and Module B. Module B is a non-interruptible process with short
response time. Efficiency is a key concern and Module B is exposed through an SCA binding. What would be the
optimum invocation model to use?
A.Synchronous (by reference)
B.Synchronous (by value)
C.Asynchronous (by reference)
D.Asynchronous (by value)
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved