Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-093 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-093 Sample Questions:

1.A manager interacts with an expense application via a human task. What action is appropriate to take if an obscure exception occurs when the manager enters a response and completes the task?
A.Edit the business data from Failed Event Manager and re­submit the failed event.
B.Resubmit the failed event with trace using Failed Event Manager for further troubleshooting.
C.Delete the failed event from Failed Event Manager, then stop and re­start the TaskContainer.
D.Query the failed event using Failed Event Manager, then send the information to the developer.
Answer: B

2.The SystemOut.log indicates that the installation of an enterprise application failed. If the application contains WebSphere Adapter artifacts, what must be done before attempting to reinstall?
A.Remove any SIBus destinations or JCA activation specifications created prior to the failure.
B.Remove the Event Archive table created prior to the failure.
C.Create new Endpoint Listener to replace the one existed prior to the failure.
D.Create necessary SIBus destinations and JCA activation specifications manually.
Answer: A

3.Creation of a new profile failed with following error: Wait until the current creation or deletion operation is complete before continuing. In order to proceed with new profile creation, what must the administrator do next?
A.Stop the server, then restart the Profile Wizard.
B.Terminate any running javaw.exe process.
C.Make sure to enter a unique profile name from the wizard.
D.Delete profileRegistry.xml_LOCK file to release the lock.
Answer: D

4.An event failure occurred due to wrong date format which was sent from component A to component B. What will the Failed Event Manager allow an administrator to do?
A.Edit the date value and resubmit
B.Create a human task to notify the event originator
C.Bypass component B
D.Re­route the message
Answer: A

5.When using WebSphere Process Server V6.0.1, the installation of a business process that was generated for WebSphere Process Server V6.0.0 throws UnexpectedFailureException exception. Which of the following must the administrator do next?
A.Regenerate business process code in V6.0.1 and reinstall.
B.Run serviceDeploy tool to resolve this problem.
C.Make sure that Business Process Container has been installed.
D.Rename the module containing the business process different from the previous version.
Answer: A

6.The TaskContainer application failed to start due to missing SchedulerCalendars application. Which of the following tasks must the administrator complete to correct the situation?
A.Reinstall Human Task Container which will reinstall the SchedulerCalendars application.
B.Manually install the SchedulerCalendars application, which is available in \installableApps directory.
C.Reconfigure the human task container to use Application Scheduler instead.
D.Running bpeconfig.jacl will make SchedulerCalendars application accessible from TaskContainer application.
Answer: B

7.The installation of a business integration application fails. The server log displays a message of the form: ... BPED0202I: Validated process model 'OrderProcess' unsuccessfully: 0 information, 2 warnings, 1 error. What should the administrator do to complete the application installation?
A.Turn detailed tracing on and install again to capture details on the installation failure.
B.Update the validFrom value for the OrderProcess component and reinstall.
C.Return the application to developer to fix errors in OrderProcess.
D.Return the application to developer to rebuild staging projects.
Answer: C

8.During the execution of a business process instance, which of the following events CANNOT be seen in the trace log if the business process container trace level is set to all=enabled?
A.A new process instance getting created
B.An activity instance getting created
C.An event message delivery
D.A staff query result
Answer: D

9.The log.txt contains INSTCONFPARTIALSUCCESS. In order to resolve the incomplete product installation, an administrator must do which two of the following?
A.Run installver_wbi command to install missing files through the tool.
B.Run the Installation Verification Test to detect if the error can be ignored.
C.Verify the installed files against the bill of materials using installver_wbi command.
D.Rename vpd.properties file, then re­run the installer.
E.Check to see if other log files identify the errors.
Answer: C, E

10.A long­running business process appears to have stopped due to repeated reply message delivery failures. Which of the following is the appropriate action for an administrator to take?
A.Re­send the response message through SIBus mediation layer.
B.Re­submit the message using the Failed Event Manager with trace on.
C.Restart the process instance through BPC Explorer.
D.Set the continueOnError attribute to true from Administrative Console.
Answer: B

11.With tracing enabled for the staff support service, the following message indicates a problem exists reading which file? javax.xml.transform.TransformerException: org.xml.sax.SAXParseException: Element type "xsl:template" must be followed by either attribute specifications, ">" or "/>"
A.actionSet.xsl
B.collectionTab.xsl
C.EverybodyTransformation.xsl
D.LDAPTransformation.xsl
Answer: D

12.In which of the following topologies can the JDBC WebSphere Adapter be deployed to WebSphere Process Server?
A.As a standalone RAR
B.As part of an integration application
C.As part of an adapter application
D.As either a standalone RAR or part of an integration application
Answer: B

13.An administrator plans to distribute an Service Component Architecture (SCA) module that contains a business process. Which of the following conditions must be met for successful distribution into a clustered environment?
A.In the cluster, one server must be running and the business process container must be configured on each server.
B.In the cluster, each server must be running and the business process container must be configured on one server.
C.In the cluster, each server must be running.
D.In the cluster, the business process container must be installed and configured on one server.
Answer: A

14.An application has been installed with the following JMS binding: Connection JNDI Lookup Name is "jms/myLookupName". Which of the following resources needs to be established to support this binding?
A.JMS activation specification
B.JMS topic
C.JMS topic connection factory
D.JMS queue connection factory
Answer: A

15.It has been determined that business process instance data must be deleted via Business Process Container Explorer. What level of authorization will allow the deletion of process instances that are either finished or terminated?
A.Originator
B.Administrator
C.Owner
D.Editor
Answer: B

16.It has been determined that a process instance must be terminated. Compensation has been defined for the process model. What will be the effect if the administrator selects Terminate from the Business Process Choreographer Explorer?
A.The process instance is stopped and compensation processing is started.
B.The process instance is stopped and compensation processing is not started.
C.The process instance is stopped immediately while waiting for any outstanding activities or tasks to complete.
D.Nothing. Process instances with compensation cannot be terminated.
Answer: A

17.Which option should be specified when installing an application containing Web services using the wsadmin command?
A.­deployws
B.­wsdeploy
C.­configws
D.­usedefaultbindings
Answer: A

18.An application has been configured and installed with two JNDI lookup names, one for replies and the other for lookups. What resources must be configured by the administrator to support this configuration?
A.Two JMS activation specifications
B.Two JMS queues
C.Two JMS queue connection factories
D.Two JMS connection factories
Answer: B

19.An administrator unsuccessfully attempted to deploy an enterprise application that contained a business process model. Which of the following is the most likely cause of the failed deployment?
A.The process template is in a stopped status.
B.The Business Process Choreographer database is not accessible.
C.A version of process template already exists.
D.An enterprise application already has a valid process template.
Answer: B

20.In which case is the Human Task Container installed but not yet configured?
A.When the bpeconfig.jacl script has just been run
B.When the sibwsInstall.jacl script has just been run
C.When the Human Task Container has just been installed via the Administrative console "Human Task Container Installation wizard"
D.When the base installation of WebSphere Process Server has just been completed
Answer: C

21.In order to support the business rules manager in a clustered WebSphere Process Server configuration, which of the following configuration changes must the administrator make?
A.Install and configure the business rules manager on each server in the cluster.
B.Install and configure the business rules manager on a single server in the cluster.
C.Configure a profile for the business rules manager.
D.Augment the Deployment Manager profile with the business rules manager configuration.
Answer: B

22.An administrator wants two installations, a WebSphere Application Server V5.1 and a WebSphere Process Server V6.0, to coexist on the same server. What steps must the administrator take to allow the products to coexist?
A.Install WebSphere Process Server first and then make administrative changes to prevent port conflicts
so that both products can coexist.
B.Once the WebSphere Process Server installation detects the installation, select the coexistence option
to configure ports and resources to allow for coexistence.
C.Confirm that WebSphere Application Server has Fix Pack 2 installed to support compatible embedded messaging.
D.The two products cannot coexist on the same machine.
Answer: B

23.An enterprise has implemented an LDAP schema that uses different object classes and attributes than the WebSphere Process Server defaults. Which file would need modification to map staff verbs to LDAP queries?
A.Verb set file
B.LDAP transformation file
C.User registry transformation file
D.Web server plugin configuration file
Answer: B

24.For a clustered Business Process Choreographer setup, what needs to be considered when using Cloudscape for the business process container database?
A.Each business process container must connect to the database using the embedded version of Cloudscape.
B.Each business process container must connect to the database using the Cloudscape Network Server.
C.The deployment manager must connect to the database using the Cloudscape Network Server.
D.Cloudscape is not supported for a clustered Business Process Choreographer setup.
Answer: D

25.What must an administrator do to ensure that the Business Process Container is running?
A.Use the administrative console or run a JACL script to confirm the Business Process Container is pointing to the appropriate databases.
B.Select the enable option via the administrative console and ensure the console reports the Business Process Container is successfully enabled.
C.Install and configure the Business Process Container via JACL scripts or the administrative console as it is not installed by default.
D.No specific validation is necessary as it is installed by default with WebSphere Process Server but must be configured via a configuration JACL script.
Answer: C

26.An administrator has attempted to federate a WebSphere Process Server node to a deployment manager, but the federation of the node fails. Which two of the following would prevent successful federation of the node?
A.The deployment manager is configured to use SOAP as the JMX connector type.
B.Security has been disabled on the deployment manager node.
C.The deployment manager is not running.
D.The deployment manager is configured to use remote method invocation (RMI)as the JMX connector type.
E.The deployment manager is a WebSphere Process Server profile.
Answer: C, D

27.To prepare to use the Business Process Choreographer in a clustered environment, what database considerations must be made when planning the installation?
A.For a Cloudscape database, configuration must be done so that cluster members can access the data in a distributed environment.
B.A valid installation of DB2, Oracle, Informix or SQL Server must be made available so that the Business Process Choreographer can be configured to it during configuration.
C.The database that the Business Process Choreographer will use must be on the same machine as the Network Deployment installation due to current product restrictions.
D.The BPCDB.JACL script must be run to create the appropriate databases for the Business Process Choreographer prior to performing the installation so that the installation can successfully complete.
Answer: B

28.In order for the LDAP Plugin Staff Provider to anonymously log into the LDAP server, which of the following properties of the LDAP plugin need NOT be configured?
A.AuthenticationAlias
B.AuthenticationType
C.ContextFactory
D.ProviderURL
Answer: A

29.Monitoring of business process events can be enabled by performing which of the following actions?
A.Installing and configuring the CEI logging feature in WebSphere Process Server.
B.Installing and configuring the CEI logging feature in WebSphere Application Server.
C.Enabling CEI logging within the Business Process container.
D.Configuring logging parameters within the jlog.properties file for the WebSphere Process Server installation.
Answer: C

30.Which of the following is true about the Business Rules Manager installation and configuration?
A.It is installed with the default installation of WebSphere Process Server and must be configured after installation.
B.It is a separate component of WebSphere Process Server that must be installed and configured prior to being used.
C.It uses a database that can not be shared in nodes across a cluster without additional configuration.
D.It is a feature of WebSphere Application Server that can be enabled within WebSphere Process Server
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved