Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-087 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-087 Sample Questions:

1. A banking customer has a firewall between their AMM and the remote console which is used to configure the chassis and blades. Due to security concerns, port 80 (http) is being blocked, denying any http access to the AMM.
Which of the following would facilitate remote communication with the AMM using a GUI interface?
A. port 443 - SSL connection
B. port 8080 ?http
C. port 22 - SSH CLI
D. port 427 - SLP connection
Answer: A

2. A banking customer plans to implement a BladeCenter H chassis. They plan for seven HS22 blades, six HX5 blades with MAX5, one 1U external Fibre Channel switch, and two 3U Fibre Channel storage devices with fourteen 146GB drives.
Which of the following is the minimum amount of rack space required to implement the solution?
A. 32U
B. 25U
C. 22U
D. 21U
Answer: B

3. A customer is concerned that the Windows server virtualization solution di scussed with them seems to be too leading edge. They are not comfortable with new technology What information could be supplied to provide industry trends and directions of the solution?
A. Server Proven
B. Client references
C. xREF
D. IBM White Papers
Answer: B

4. A client is experiencing bottlenecks in their IT environment.
Which of the following responses address this issue?
A. Meet with Operations Manager
B. Perform Scorpion study
C. Meet with CFO
D. Perform CDAT study
Answer: A

5. A mechanical contractor is deploying a custom application written to take advantage of multithreading features and run in a Windows environment. The customer has read about iDataPlex, BladeCenter, and System x servers. The customer wants to know which processor family will run the application most efficiently. Which of the following questions will provide the required information?
A. Can the application use Hot Swap Processor, Memory, and PCI -X technology?
B. Will the application benefit from larger disk cache and swap space?
C. Will the application run faster with Microsoft OLTP technology?
D. What is the application's maximum processor scaling capability?
Answer: B

6. A healthcare and life sciences client wants to maintain electronic patient records, including medical images, for two years after each patient's death.
How would the IT storage industry describe this business goal?
A. An archive solution that requires event-based retention
B. A backup solution that provides version-based expiration
C. A business continuity solution that provides two years Recovery Time Objective (RTO)
D. A business continuity solution that provides two years Recovery Point Objective (RPO)
Answer: A

7. A retail customer has a database application that is accessed by a large number of people through a web interface from multiple remote locations. Which of the following questions will provide the information necessary to design the best performing storage solution?
A. How many web servers will be connected to the database?
B. How many concurrent applications will run against the database?
C. How many concurrent users will be accessing the database?
D. What are the types of transactions run against the database?
Answer: D

8. A prospect is considering a BladeCenter H chassis with the Multi-Switch Interconnect Modules. The number of Ethernet ports is important to them. What is the maximum number of Ethernet ports an HS22 blade server can support if the blade does not have any expansion blades attached?
A. 8
B. 6
C. 4
D. 2
Answer: A

9. A prospective client needs to combine Ethernet, FCOE, and iSCSI. They have not been able to practically combine these in the past.
Which of the following IBM products meets this need?
A. BladeCenter Open Fabric Manager (BOFM)
B. SAN Volume Controller (SVC)
C. Virtual Fabric for BladeCenter
D. Network Provisioning on Demand in the AMM
Answer: C

10. A customer is considering iDataPlex and several competitive solutions.
Which of the following favor iDataPlex?
A. Lowest cost of acquisition
B. Useable density
C. Flexible configurations ready for integration and testing at the customers data center
D. Standard rack mounting
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved