Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-085 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-085 Sample Questions:

1. What components are needed to access the internal storage on a BladeCenter S?
A. Optical Pass-Thru Module and one SFF FC adapter per blade
B. One iSCSI adapter per blade
C. SAS Connectivity Module and one SAS expansion card per blade
D. Integrated internal storage adapter
Answer: C

2. A customer wants to deploy around 8TB integrated storage on a BladeCenter S. Which of the following meets this need at lowest cost?
A. With iSCSI.
B. With SCSI external storage.
C. With SATA internal disks.
D. With SAS internal disks.
Answer: C

3. Which option is a good reason to implement the IBM BladeCener H chassis over IBM BladeCenter E chassis?
A. support for 10Gb internal network
B. better rack space density per blade
C. lower power consumption per chassis
D. support for 4Gb Fibre Channel Switch Modules
Answer: A

4. A customer is installing a Myrinet Cluster Expansion Card in an existing IBM LS21 blade server. Which bay should the Optical Pass-thru Module be palced?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: D

5. A customer orders three IBM BladeCenter E chassis and thirty-four LS21 blades. The customer wants to fully populate the chassis with blades where possible. Which of the following is the minimum number of power cables required to provide redundancy?
A. 6
B. 8
C. 10
D. 12
Answer: C

6. How many BladeCenter HT chassis will fit in a standard 19" 42U rack?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 6
Answer: B

7. Which tool is available for IBM BladeCenter that allows direct power monitoring by IBM Systems Director through the BladeCenter's Management Module?
A. PowerExecutive
B. PowerManager
C. PowerPC
D. PowerDirector
Answer: A

8. Which bays do the Multi-Switch Interconnect Module populate?
A. 3 and 4
B. 3, 4, 5, and 6
C. 7 and 9
D. 7, 8, 9, and 10
Answer: D

9. In which phase should a TDA be performed?
A. BladeCenter deployment
B. installation and configuration
C. problem determination/resolution
D. customer needs analysis and design
Answer: D

10. A System x administrator is considering new storage subsystems.
Which of the following is a benefit of SAS over Solid State?
A. Higher transfer speeds
B. Increased power consumption
C. Increased bandwidth
D. Cost per MB
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved