Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-079 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-079 Sample Questions:

Q: 1 A BladeCenter chassis has 14 blade servers running Microsoft Windows.
What method can be used to perform an unattended and remote installation of the Director Agent on all 14 blade servers?
A. Insert Media into IBM BladeCenter Media Tray.
B. IBM Remote Deployment Manager's Deploy Agent Feature.
C. IBM BladeCenter Management Module Remote Session Feature.
D. Gain access as Level-0 managed objects and use Software Distribution.
Answer: D

Q: 2 Most problematic situations occur due to communication issues between the IBM Director Server and Agent. The genevent tool can be used to test the connectivity between the management server and the managed system. Which of the following is a valid genevent command to check this connectivity?
A. genevent TCPIP:Director.ibm.com /message:"Checking communication..." /type:"Test.Event"
B. genevent /sort:"Test.Event" /text:"Checking communication..." /dest:TCPIP::192.168.10.10
C. genevent /type:"Test.Event" /text:"Checking communication..." /dest:TCPIP::192.168.10.10
D. genevent //type:"Test.Event" //message:"Checking communication..." //dest:TCPIP::Director.ibm.com
Answer: C

Q: 3 When upgrading or updating IBM Director, the IBM Director configuration data should be backed up. Which of the following commands should be issued to back up this data?
A. twgsave
B. twgstore
C. twgbackup
D. twgrestore
Answer: A

Q: 4 Which of the following databases are only supported locally on the IBM Director Server running under Windows? (Select two answers.)
A. IBM DB2
B. PostgreSQL
C. Apache Derby
D. Windows SQL Server
E. Microsoft SQL Server Express Edition 2005
Answer: C, E

Q: 5 A customer would like to do an in-place upgrade of their IBM Director Server 4.21 to version 5.20 but has concerns about support for a Microsoft Jet Database in version 5.20.
Which option below is valid while upgrading from IBM Director 4.21 to version 5.20 without data loss?
A. Drop the existing database and install MSDE.
B. Export the Microsoft Jet database to Apache Derby.
C. IBM Director 5.20 supports Microsoft Jet (upgrade only).
D. IBM Director does not support an upgrade from version 4.21 to version 5.20.
Answer: C

Q: 6 Which of the following is NOT a function of IBM Director 5.20?
A. Managing virtual servers
B. Sending SMTP e-mail messages
C. Viewing Management Module event logs
D. Running tasks or programs on managed systems
Answer: C

Q: 7 An Administrator needs to deploy IBM Director Server in an i5/OS environment. Which Database is supported running on i5/OS?
A. Oracle
B. IBM DB2 (local install only)
C. Microsoft SQL Server (remote install only)
D. Apache Derby (included with IBM Director) (local install only)
Answer: B

Q: 8 An IBM Director management package ships with every System x and IBM Blade Server purchased. How many IBM Director Agent licenses for use on non-IBM hardware are included with each IBM Director Management Server deployed on IBM hardware?
A. 0
B. 14
C. 10
D. 20
Answer: D

Q: 9 A customer would like to deploy applications packaged with the Microsoft Windows Installer through IBM Director. Which component is needed to perform this task?
A. IBM Application Portal
B. Remote Deployment Manager
C. Server Configuration Manager
D. Software Distribution Premium Edition
Answer: D

Q: 10 A customer is running VMware ESX Server with multiple virtual machines, all running VMware Tools but without the benefit of VirtualCenter. In the event of a Predictive Failure Alert from the physical host, the customer would like to gracefully shutdown and power off all virtual machines running on that host. With IBM Director and Virtualization Manager installed, what steps should be taken?
A. Create an Event Action Plan to determine PFAs in VMware VirtualCenter.
B. Create an Event Action Plan using "Software Predictive Failure Analysis" as the event filter, and "Manage a Host" as the Action, customized to "Power Off All Virtual Machines." Associate this Event Action Plan with the virtual machines.
C. Create an Event Action Plan, using "Hardware Predictive Failure Analysis" as the event filter. Select"Manage a Virtual Machine" as the Action, customized to "Power Off and Shutdown." Associate this Event Action Plan with the VMware ESX host.
D. Create an Event Action Plan using "Hardware Predictive Failure Analysis" as the event filter. Select "Start a Task on the 'Event' System" as the Action, customized to "Shutdown and Power Off All Virtual Machines." Associate this Event Action Plan with the VMware ESX Host.
Answer: D

Q: 11 Which IBM Director tasks can be used to run 3rd-party programs? (Select two items.)
A. Process Tasks
B. HMC Integrator
C. Electronic Service Agent
D. IBM Director Task Manager
E. External Application Launch
Answer: A, E

Q: 12 Which task is available when managing an IBM Director Level-1 Agent?
A. File Transfer
B. Hardware Status
C. ServeRAID Manager
D. System Availability
Answer: B

Q: 13 IBM Director Server 5.20 is installed in a virtual machine on a VMware ESX 2.x host, running on an x3850 with an RSAII Adapter installed. In order to receive alerts from the RSAII Adapter one must:
A. Add the RSAII Adapter as a Physical Platform to IBM Director Console.
B. Do nothing; IBM Director Server 5.20 is not supported in a VMware virtual machine.
C. Install the RSAII device drivers into the IBM Director Server virtual machine and the VMware ESX host.
D. Install the RSAII device drivers and IBM Director Core Services Level-1 Agent to the VMware ESX server.
Answer: A

Q: 14 A customer has some powered off virtual servers associated with a certain host. Which of the following actions will result in all of these virtual servers being powered on?
A. Right-click the host, select Host Management and then Power On All Stopped Virtual Servers.
B. Right-click the host, select Host Management and then Resume All Suspended Virtual Servers.
C. Right-click the virtual farm, select Host Management and then Power On All Stopped Virtual Servers.
D. Right-click the virtual farm, select Host Management and then Resume All Suspended Virtual Servers.
Answer: A

Q: 15 Which three of the following are valid objects in IBM Virtualization Manager? (Select three items)
A. Coordinator
B. Virtual Farm
C. Virtual Server
D. Platform Manager
E. VMware ESX Server
F. VMware License Server
Answer: B, C, D

Q: 16 What is the default Linux or AIX mechanism for IBM Director Console user login authentication?
A. PAM
B. SLP
C. LDAP
D. Active Directory
Answer: A

Q: 17 Which of the following conditions must be met in order to successfully build the required RSAII drivers on a Linux system?
A. The user must be logged in as the IBM Director service account.
B. There are no prerequisites required to build the Linux drivers.
C. The Linux kernel source must be installed and properly configured.
D. IBM Director Agent must be installed prior to compiling the drivers.
Answer: C

Q: 18 Which is the first release of IBM Director Server that supports IBM Virtualization Manager?
A. 4.20
B. 5.20
C. 5.10.2
D. 5.10.3
Answer: D

Q: 19 Which of the following is a requirement for the use of the dircli command?
A. Secure shell (SSH) must be installed on all systems that dircli is to be run on.
B. The dircli command must be installed on the managed system that is the target of the command.
C. The user executing the dircli command must be a member of the DirSuper group on the IBM Director Server.
D. The user executing the dircli command must be a member of the Administrators group on the IBM Director Server.
Answer: C

Q: 20 Which storage device is supported by the Server Storage Provisioning Tool (SSPT)?
A. IBM System Storage DS400
B. IBM System Storage DS300
C. IBM System Storage N3700
D. IBM System Storage DS4000
Answer: D

Q: 21 A customer has established a CPU monitor and created an Event Action Plan (EAP) that will start an IBM Director Console Ticker Tape when the monitored threshold has been reached. However, when the threshold is exceeded, the Ticker Tape does not start. Which of the following
is the most likely cause of this issue?
A. The Event Action Plan was not associated with the managed system.
B. The user logged into the Director console doesn't have the proper operating system permissions.
C. The version of the IBM Director agent is not the same version as the IBM Director Server.
D. The Event Filter used in the action plan has the "delay action" parameter set under the Day/Time configuration tab.
Answer: A

Q: 22 A customer is unable to launch the Remote Session task on an IBM Director Agent running Linux OS. What is the most likely cause?
A. The SSH port is blocked.
B. The Administrator password is incorrect.
C. DCOM is not installed on the Linux system.
D. IBM Director Agent for Linux does not support the Remote Session Task.
Answer: A

Q: 23 A customer has many SNMP devices which have been discovered by IBM Director. All appropriate MIB files are available on the IBM Director Server and have been compiled using the SNMP Browser task. However, the customer sees only the dotted decimal SNMP notation instead of readable information when using the SNMP Browser task. What is the most likely source of this problem?
A. The MIB files are in the wrong format.
B. The MIB files are located in the wrong directory.
C. The MIB files have been compiled, but are not loaded.
D. Nothing, since IBM Director shows only dotted decimal notation for SNMP devices.
Answer: C

Q: 24 Which IBM Director extension is used to show a visual representation of a rack of IBM servers?
A. Rack Manager
B. Power Executive
C. Rack Configurator
D. Rack Configuration Tool
Answer: A

Q: 25 In the Asset ID Profile Builder, which tab does NOT allow for any configuration?
A. User
B. Asset
C. System
D. Serialization
Answer: D

Q: 26 A customer has installed the External Application Launch Wizard on a Windows IBM Director Server. The customer accesses the IBM Director Server from a remote console and wants to run the External Application Launch Wizard from this console. Which of the following actions should the customer perform?
A. Open a Remote Control session to the IBM Director Server; then, in a command window type "ealwizard" to start the wizard.
B. Install the External Application Launch Wizard on the console system. From the Director console select Tasks External Application Launch Wizard.
C. Open the command prompt on the Director Console system, map a drive to the IBM Director server Director\Bin folder and type "ealwizard" to start the wizard.
D. The External Application Launch Wizard is installed as a default when the IBM Director server is installed. From the Director console select Tasks External Application Launch Wizard.
Answer: A

Q: 27 A customer wants to monitor applications on managed objects running a Linux OS. Which IBM Director task would be used to monitor this?
A. Capacity Manager
B. Hardware Status
C. Resource Monitors
D. Process Management
Answer: D

Q: 28 Which of the following is NOT a supported Storage Managed Object?
A. DS300
B. DS4000
C. DS8000
D. Qlogic Switches
Answer: C

Q: 29 A customer reports that there is no Software Inventory information available when viewing the Inventory task. What is the most likely cause?
A. IBM Director does not inventory software data.
B. IBM Director Server is not configured to collect software data.
C. There are no IBM Director Level-2 Agents installed in the environment.
D. IBM Director did not recognize any software installed on the managed systems.
Answer: B

Q: 30 When using the Remote Control task in Monitor mode, which of the following statements is correct?
A. The remote user has full control of the remote managed system.
B. Only one remote user can monitor a managed system at the same time.
C. The remote user and the local user share control of the keyboard and mouse.
D. The remote user can only monitor video activity and has no keyboard or mouse control.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved