Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-074 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-074 Sample Questions:

1. A customer purchased a new server to house a new application. This server requires 180GB for application data, and must provide fault tolerance for the operating system (OS) and the data separately. Which of the following configurations is most appropriate to satisfy the requirement?
A. One array for the OS containing two 73.4GB disks configured for RAID-1. A second array for data containing four 73.4GB disks configured for RAID-5.
B. One array for the OS containing two 73.4GB disks configured for RAID-5. A second array for data containing four 73.4GB disks configured for RAID-5.
C. One array for the OS containing two 73.4GB disks configured for RAID-1. A second array for data containing four 73.4GB disks configured for RAID-0.
D. One array for the OS containing two 73.4GB disks configured for RAID-1. A second array for data containing three 73.4GB disks configured for RAID-5.
Answer: A

2. A streaming media server is performing slowly. Analysis on the media server reveals that the Network Interface
- Output Queue Length counter shows a consistent value of 10 and above. The server has a single IBM Intel-based
Ethernet Server Adapter connected to a D-Link switch.
Two actions are necessary to resolve the performance issues on this server. The first is to add another IBM Intel-based Ethernet Server Adapter. Which additional configuration is necessary?
A. Adapter Fault Tolerance (AFT)
B. Adaptive Load Balancing (ALB)
C. Fast EtherBoost and Gigabit EtherBoost (FEB/GEB)
D. Fast EtherChannel and Gigabit EtherChannel (FEC/GEC)
Answer: B

3. A company is searching for a Business Partner to perform stress-tests of their I/O sub system and collect performance data. The servers are IBM System x3550 (x336) servers running Microsoft Windows 2003. Which of the following tools could the Business Partner use to help with the testing?
A. IOMETER
B. IOMONITOR
C. IOANALYZER
D. Disk Analyzer
Answer: A

4. A customer wants the ability to capture information about hardware errors while minimizing the agent footprint. Which of the following IBM Director 5.10 agent levels best satisfies the customer's requirements?
A. Level 0
B. Level 1
C. Level 2
D. Level 3
Answer: B

5. A company recently deployed Active Directory in its headquarters and at all branch offices. The company has several marketing and sales employees who travel between company locations and require access to network resources. A network administrator wants to create a Universal group consisting of all the traveling employees to easily give them access to the resources they need. However, the option to create a Universal group is not available.
Which of the following must be done to allow Universal groups to be created?
A. Switch the domain to Native Mode.
B. Correct replication between the domains.
C. Update the headquarters domain security policy.
D. Place the network administrator in the Enterprise Administrators group.
Answer: A

6. Which two of the following are valid reasons for creating more than one domain?
A. Replication control
B. Large number of users
C. Different password requirements
D. Centralized network administration
E. Large number of Organizational Units
Answer: A, C

7. The Microsoft Windows 2003 Domain Controller that holds the Domain Naming Master Role had a catastrophic hardware failure. It will not be back online for a significant period of time. Since new domains are scheduled to be created soon, the Domain Naming functionality that the server provides must be transferred to another Domain Controller.
Which of the following Active Directory management tools can be used to accomplish this task?
A. Dsa.msc
B. Dssite.msc
C. Dcpromo.exe
D. Ntdsutil.exe
Answer: D

8. Which two of the following are advantages of x64 over x86 architecture in a Microsoft SQL Server 2005 implementation?
A. Ability to join two databases of unequal size
B. Significantly larger direct-addressable memory space
C. Ability to keep larger databases in memory with 64-bit addressing
D. Ability to run native Itanium applications for increased performance
E. Ability to access the disk subsystem with 64-bit addressing, enabling twice the throughput
Answer: B, C

9. A client has an existing processor-intensive Business Intelligence application running on Microsoft SQL Server 2000 (32-bit). The client would like to upgrade to an IBM System x3950 (x460) 8-socket system with 32GB RAM, but is not yet ready to migrate to SQL Server 2005 (x64). Which of the following advantages will Windows Server 2003 x64 Edition offer to this client over Windows Server 2003 (32-bit)?
A. Database access to 4GB of process memory and faster access to PAE memory
B. Large increase in CPU performance based on 64-bit addressing
C. Large increase in Disk I/O performance due to native 64-bit driver stack
D. Support for x64, Itanium, and legacy 32-bit applications
Answer: A

10. An administrator wants to run both 32-bit and 64-bit applications on an IBM System x3800 (x260) server. Which of the following must be installed to allow both applications to run simultaneously on the server?
A. A 32-bit operating system with both 32-bit and 64-bit device drivers
B. A 32-bit operating system with 64-bit device drivers
C. A 64-bit operating system with both 32-bit and 64-bit device drivers
D. A 64-bit operating system with 64-bit device drivers
Answer: D

11. A rapidly-growing company is adding a Human Resources department. They decided to use a robust application and already purchased six 4-processor licenses. The application vendor advised them of the need for extensive memory allocation (estimated to be 2GB per CPU). The vendor also advised that the application could take advantage of CPU Hyper-Threading technology, without adding additional CPU licenses. Which of the following hardware and operating system environments should be recommended to the customer?
A. Six IBM xSeries x3650 (x346) servers with two CPUs and Hyper-Threading enabled, 8GB RAM, Windows 2003, Standard Edition
B. Six IBM xSeries x3850 (x366) servers with four CPUs and Hyper-Threading enabled, 8GB RAM, Windows 2003, Standard Edition
C. Six IBM xSeries x3650 (x346) servers with two CPUs and Hyper-Threading enabled, 8GB RAM, Windows 2003, Enterprise Edition
D. Six IBM xSeries x3850 (x366) servers with four CPUs and Hyper-Threading enabled, 8GB RAM, Windows 2003, Enterprise Edition
Answer: D

12. A customer has purchased an IBM BladeCenter chassis and 14 HS20 Blade servers to use as Web servers. In preparation for their growth, the customer plans to install Microsoft Windows Server 2003 Web Edition. They will install the maximum number of internal hard disk drives, the maximum number of processors and memory in the Blade servers. Which of the following considerations should the customer consider?
A. Microsoft Windows Server 2003 Web Edition supports only 2GB of memory.
B. Microsoft Windows Server 2003 Web Edition is only compatible with the HS40 Blade Server.
C. Microsoft Windows Server 2003 Web Edition only supports one processor and one internal hard disk drive.
D. The 14 HS20 Blade Servers will need the BladeCenter Management Module Driver (BCMMD) for Windows 2003 Server.
Answer: A

13. A company with 500 employees needs to deploy a Microsoft Exchange Server 2003. The Information Technology (IT) department estimated that a system with two Intel Xeon Dual Core processors will be appropriate for the initial deployment. Room for growth is required as the company has plans to double its employee population within the next 12 months. Which system would be lowest-cost solution, considering that rack space is extremely important?
A. IBM System x3800 (x260)
B. IBM System x3550 (x336)
C. IBM System x3850 (x366)
D. IBM System x3950 (x460)
Answer: C

14. A Human Resources consultant has a number of files containing sensitive information. All files are stored in one folder on a Microsoft Windows 2003 server. The consultant is concerned about the security of these files. What advice should be given to the user to provide the most suitable solution?
A. Save the files on a diskette
B. Encrypt the folder using EFS
C. Store the data on a compressed volume and encrypt it using EFS
D. Set the folder's NTFS permissions to deny access to Domain users
Answer: B

15. In Microsoft Windows 2003, what is the name of the tool used for Group Policy to manage multiple domains and sites within one or more forests, in a simplified user interface (UI)?
A. Group Policy Manager
B. Group Policy Operations Manager
C. Group Policy Management Console
D. Group Policy Operations Console
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved