Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-056 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-056 Sample Questions:

Q: 1
What must you do to run another project from inside a step?
A. call the project using the .include dot command
B. add the project name to the step launch property
C. call the project by pushing the project name onto the local calling register
D. set the project name in the step inline property
Answer: D

Q: 2
When should threading be used in a Build Forge project?
A. when running steps or inline chains in a project in parallel
B. when preventing race conditions between applications
C. when enabling interprocess communication between two automated applications
D. when handling conditional exceptions
Answer: A

Q: 3
What do Build Forge Performance Reports require?
A. installation of BIRT
B. template customization for each console installation
C. correct permissions to view the reports
D. at least 1 GB of additional RAM
Answer: C

Q: 4
Which statement is true about weighted selectors?
A. They can be implemented by setting one or more required properties.
B. They can be implemented by setting one or more optional properties.
C. They can be used to reserve a slot for the duration of the job.
D. They can be used to populate the server manifest.
Answer: B

Q: 5
Which components comprise the Build Forge core?
A. the Build Forge console user interface, the Build Forge engine and the Build Forge service interface
B. the Build Forge engine, the Build Forge service interface, and the agents
C. the Build Forge console user interlace, the Build Forge engine and the Build Forge IDE interlace
D. the Build Forge web client, the Build Forge console user interface, and the database
Answer: A

Q: 6
When can system deadlock occur?
A. during purging
B. when .runwait projects are called more times than the Run Queue Size
C. when inline chained projects are called more times than Run Queue Size
D. when Max Jobs is set lower than Run Queue Size
Answer: B

Q: 7
Which statement is true about the .push and .pop commands?
A. They provide a mechanism to copy files from one server resource to another.
B. They are used to store information in and retrieve it from registers.
C. They are the recommended means to pass a project name to .runwait.
D. They are used with the -p switch to push data onto the persistent stack.
Answer: B

Q: 8
What should be used to ensure a high priority job will have needed slots on a server?
A. BE_LOADRATIO
B. BE_JOBS
C. BF_RESERVE
D. BF_EXCLUSIVE
Answer: D

Q: 9
What is the best way to handle excessive step log output’?
A. through direct use of the Build Forge API
B. by limiting the log data generated by the project steps
C. by upgrading the disk subsystem on the database server
D. through use of Build Forge Console clustering support
Answer: B

Q: 10
The FLEXIm license server is required for which Build Forge editions? (Select two.)
A. Enterprise Plus
B. Enterprise
C. Standard
D. Build Forge LT
Answer: ABCD


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved