Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-036 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-036 Sample Questions:

Q: 1
When adding a craft and skill to a labor record, which two optional data elements can be entered? (Choose two.)
A. Rate
B. Shift
C. Supervisor
D. Skill Level
E. Default Storeroom
Answer: A, D

Q: 2
Which statement best defines an item kit?
A. A collection of items that are used as a single unit.
B. Items common to multiple organizations within a company.
C. Individual serialized assets that are defined by a common item number.
D. A collection of parts and subassemblies that are needed to build an asset.
Answer: A

Q: 3
In which application can items be directly added to a storeroom?
A. Inventory
B. Storerooms
C. Item Master
D. Issues and Transfers
Answer: C

Q: 4
Which statement is true about a Purchase Request (PR)?
A. A PR must be approved to become a Purchase Order.
B. Multiple Bill To values can be applied to a multiple line PR.
C. A single PR line can be copied to multiple Purchase Orders lines.
D. On an internal PR, a storeroom is specified as the Vendor on the PR tab.
Answer: D

Q: 5
Which three buttons are found on the Search toolbar on the List tab? (Choose three.)
A. Bookmarks
B. Create KPI
C. Save Query
D. New Search
E. Delete Query
F. Advanced Search
Answer: A, C, F

Q: 6
What are the three levels of a failure hierarchy?
A. Problems, Causes, Solutions
B. Problems, Sources, Solutions
C. Problems, Causes, Remedies
D. Problems, Sources, Remedies
Answer: C

Q: 7
Which statement is true about parent and child work orders?
A. New child work orders cannot be associated to a parent work order that is in a closed state.
B. Child work orders can exist without a parent work order as long as they are in the WAPPR state.
C. One or multiple child work orders can be assigned to a parent work order using the Work Order Linkage tool.
D. Multiple assets on a child work order must all be related to a single site, but parent work orders can relate to multiple sites.
Answer: A

Q: 8
When searching an IBM Maximo Asset Management record, which wildcard character can be used to represent a string of characters on the List tab?
A. ?
B. @
C. -
D. %
Answer: D

Q: 9
When Receive Rotating Items is selected from the Select Action menu in the Receiving application for a valid Purchase Order, what two options are available? (Choose two.)
A. Unit Cost can be adjusted.
B. Serial Number can be entered.
C. Quantity Received can be adjusted.
D. Date and Time Received can be adjusted.
E. Item Assembly Structures can be applied.
Answer: B, E

Q: 10
Which statement is true regarding sharing items between two different organizations in IBM Maximo Asset Management V7.1?
A. Items can never be shared between organizations.
B. Items can always be shared between organizations.
C. Items can only be shared if they have the same item set.
D. Items can only be shared if they have the same item number.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved