Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-034 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-034 Sample Questions:

Q: 1
Where are policies designed in the Tivoli Enterprise Portal client?
A. In the Views.
B. In the Workspace.
C. In the Workflow Editor.
D. In the Situation Editor.
Answer: C

Q: 2
How are attributes related to workspaces?
A. Workspaces use views to display attributes to the user.
B. Workspaces use attributes to determine graph types to display to the user.
C. Workspace settings are stored in the Tivoli Enterprise Portal Server using attributes.
D. Workspaces use attributes to determine which navigator items to associate with in the Navigator tree.
Answer: A

Q: 3
What is an example of a data element that can be monitored with a situation?
A. CPU usage.
B. Timestamp for event arrival.
C. Event acknowledgement time.
D. Number of situations deployed.
Answer: A

Q: 4
Which two places can Workspace Administration Mode permission authority be set? (Choose two.)
A. Users
B. Members
C. Member Of
D. User Groups
E. User Policies
Answer: A, D

Q: 5
Which two statements are true about the Tivoli Enterprise Portal desktop client software? (Choose two.)
A. It only runs on Windows workstations.
B. It automatically updates to the latest version when it connects.
C. It is installed by downloading the software through the internet.
D. It must be separately maintained on each workstation where it runs.
E. It is installed on each workstation where the desktop client executes.
Answer: D, E

Q: 6
What is the name for each item of collected monitoring information?
A. View
B. Event
C. Action
D. Attribute
Answer: D

Q: 7
Which statement is true about the Warehouse Proxy Agent?
A. It is not supported on Windows or Linux.
B. It collects data from proxy servers and sends it to IBM Tivoli Monitoring (ITM).
C. There can only be one Warehouse Proxy Agent in the ITM environment.
D. It receives data collected by monitoring agents and moves it to the Tivoli Data Warehouse database.
Answer: D

Q: 8
In IBM Tivoli Monitoring, how is historical collection started on a managed system?
A. Click on Start Collection.
B. Distribute the historical collection settings.
C. Run the command StartHistCollection.
D. Save the history collection settings and restart the agent.
Answer: B

Q: 9
Click the Exhibit button. What is used in the workspace view Properties window to request specific data to be displayed in the view?
A. Style tab
B. Query tab
C. Filters tab
D. right click on the Workspace view
Answer: C

Q: 10
What is used to create Expert Advice?
A. Text Editor.
B. Query Editor.
C. Workflow Editor.
D. Situation Editor.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved