Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-033 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-033 Sample Questions:

Q: 1
Which user account is required in the LDAP registry for configuring access to IBM Tivoli Application Dependency Discovery Manager V7.2, its objects, and its services?
A. root
B. cmdbuser
C. taddmuser
D. administrator
Answer: D

Q: 2
A customer has provided lists of business applications and the names of the servers on which they run.
After comparing them to the scope of work, there are several differences between the lists.
Which two options resolve the differences? (Choose two.)
A. Work with the customer to reduce the number of servers associated to a business application.
B. Work with the customer to add the unlisted servers associated to a business application to the scope of work.
C. Add the unlisted servers associated to a business application to the scope of work and submit the new scope of work for approval.
D. Add the unlisted servers associated to a business application to the scope of work and submit a change request with the customer.
E. Use the scope of work listing as the baseline to begin work and submit a change request for the additional servers associated to a business application.
Answer: A, B

Q: 3
Which command can be executed on an IBM Tivoli Application Dependency Discovery Manager server to verify that WMI has been correctly configured on a Windows gateway server?
A. execgw.jy/execgw.bat
B. execwmi.jy/execwmi.bat
C. testwmi.jy/testwmi.bat
D. wmitest.py/wmitest.bat
Answer: C

Q: 4
If a customer wants to discover a Microsoft Exchange Server running on a Windows server using default Level 3 Discovery, which access credentials in the IBM Tivoli Application Dependency Discovery Manager V7.2 (TADDM) access list will allow discovery of the Microsoft Exchange Server?
A. User name and password of an administrator for the Microsoft Exchange Server should be specified as Access Credentials for a Component Type 'Mail Servers' in the Access List.
B. Component Type 'Messaging Servers' with Vendor 'Microsoft Exchange Server' when the TADDM service account for Windows does not have full permissions to the appropriate WMI namespaces.
C. User name and password of a user with read access to the Microsoft Exchange Server should be specified as Access Credentials for a Component Type 'Mail Servers' in the TADDMAccess List.
D. An entry for Component Type 'Mail Servers' must be added to the Access List with Vendor 'Microsoft Exchange Server' selected, also specifying the WMI namespaces for Microsoft Exchange Servers.
Answer: B

Q: 5
What are three ways to control access to configuration items in IBM Tivoli Application Dependency Discovery Manager V7.2? (Choose three.)
A. roles
B. sensors
C. permissions
D. person groups
E. security groups
F. access collections
Answer: A,C,F

Q: 6
A discovery is required for multiple separated network segments secured by a firewall. Which steps ensure IBM Tivoli Application Dependency Discovery Manager V7.2 (TADDM) can perform a default Level1 Discovery for all segments?
A. Determine network requirements, modify network routing and firewall rules, configure anchors and gateways, and define a TADDM scope for all segments.
B. Plan the data collection approach, determine requirements for server, application and network, and modify network routing and firewall rules for each segment.
C. Plan the data collection approach, determine server and network requirements, modify network routing and firewall rules for all segments, and define a TADDM scope for each segment.
D. Plan the data collection approach, determine network requirements, modify firewall rules, configure anchors and gateways, and select a firewall sensor to include in the default Level 1 Discovery.
Answer: C

Q: 7
Which three options are in the Discovery tab of the IBM Tivoli Application Dependency Discovery Manager V7.2 Product Console Discovery pane? (Choose three.)
A. Scope
B. Reports
C. Baseline
D. Overview
E. Access List
F. Custom Server Extensions
Answer: A,D,E

Q: 8
Which directory lists all the files that match "efix*" to provide a list of fixes installed?
A. $COLLATION_HOME/etc
B. $COLLATION_HOME/efix
C. $COLLATION_HOME/patches
D. $COLLATION_HOME/etc/efix
Answer: A

Q: 9
What is a prerequisite on a UNIX target before initiating the default Level 1 Discovery?
A. Install NMAP in all target systems.
B. This statement must be updated in sudoers file -> taddmuser ALL=(ALL) ALL.
C. This statement must be updated in sudoers file -> taddmuser ALL=(ALL) NOPASSWD:ALL.
D. Since this is a credential free discovery there is no need to prepare the target system.
Answer: D

Q: 10
What is the correct parameter setting used to point the IBM Tivoli Application Dependency Discovery Manager V7.2 server to a database called "cmdb"?
A. com.collation.db.url=jdbc:db2://taddmserver.co.uk:5000
B. com.collation.db.url=jdbc:db2://taddmserver.co.uk:5000@cmdb
C. com.collation.db.url.cmdb=jdbc:db2://taddmserver.co.uk:50000
D. com.collation.db.url=jdbc:db2://taddmserver.co.uk:50000/cmdb
Answer: D

Q: 11
Which supported database stores information collected during the discovery process for IBM Tivoli Application Dependency Discovery Manager V7.2?
A. MySQL
B. Oracle 9i
C. SQL Server
D. DB2 Version 7
Answer: B

Q: 12
Which two options are supported combinations for the product console and the domain manager? (Choose two.)
A. Google Chrome for Solaris
B. Internet Explorer V7 for Windows
C. Firefox V3.0 for Linux and Windows
D. Internet Explorer V6 and V7 for Windows
E. Firefox V2.0 and Google Chrome for Solaris
Answer: B, C

Q: 13
What are the minimum CPU and RAM requirements for each IBM Tivoli Application Dependency Discovery Manager V7.2 server for a small environment?
A. 2 x 2.0 GHz CPU, 4 GB RAM
B. 3 x 1.0 GHz CPU, 4 GB RAM
C. 2 x 2.0 GHz CPU, 2 GB RAM
D. 1 x 1.0 GHz CPU, 4 GB RAM
Answer: A

Q: 14
Which component type detects configuration information?
A. Prices
B. Life Cycles
C. Movements
D. Installation Types
Answer: C

Q: 15
Which information element is stored within the configuration management database as a repository for incidents?
A. Sev 1
B. Change
C. Problem
D. Critical Situation
Answer: C

Q: 16
Which statement is true about the value proposition of a configuration management database?
A. It is an asset registration tool.
B. It is a change management system.
C. It holds all the information about an organization's computers.
D. It contains the details about an organization's elements used in the provisioning and management of its IT services.
Answer: D

Q: 17
Which valid registry type is used to authenticate IBM Tivoli Application Dependency Discovery Manager V7.2 users?
A. GSKit
B. b-tree
C. File-based
D. CORBA V1.0
Answer: C

Q: 18
Which feature of IBM Tivoli Application Dependency Discovery Manager V7.2 is used to support multiple customer environments and restrict access to customer data?
A. Sensor Seeding
B. Access Collections
C. Logical Architecture Diagrams
D. Custom Application Templates
Answer: B

Q: 19
What is the documented number of servers IBM Tivoli Application Dependency Discovery Manager V7.2 can support in a default installation?
A. 10000
B. 20000
C. 30000
D. 90000
Answer: A

Q: 20
What needs to be estimated during an IBM Tivoli Application Dependency Discovery Manager V7.2 deployment?
A. The number of firewalls in the deployment.
B. The number of certificates required for authentication.
C. The number of configuration items that will be created.
D. The number of realms that will be required for each environment.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved