Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-032 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-032 Sample Questions:

1. Which resources are typically provided by an Infrastructure as a Service cloud computing delivery model?
A. applications
B. virtual machines
C. virtual private networks
D. middleware software stacks
Answer: B

2. Which statement best describes the relationship between application, server, and client in a multi-tenancy environment?
A. Single instance of software running on a server and serves one client.
B. Single instance of software running on a server and serves multiple clients.
C.Multiple instances of software running on a server and serves multiple clients.
D. Multiple instances of software running on multiple servers and serves one client.
Answer: B

3. Which concept aligns business and IT assets, helps provide flexible IT capacity, and provides real time allocation of IT resources in line with demand from busines s processes?
A. elasticity
B. virtualization
C. dynamic infrastructure
D. automated management of resources
Answer: C

4. An enterprise needs highly controlled storage and access to their databases as well as managing the infrastructure for web front ends and other applications. They have a large existing IT infrastructure and they are continually expanding the capabilities. Which cloud computing model will satisfy all their current needs and enable them to reduce cost?
A. public cloud
B. hybrid cloud
C. private cloud
D. internal cloud
Answer: B

5. What are two important benefits of using cloud computing? (Choose two.)
A. Optimizes IT investments.
B. Deployment of single tenant application.
C. Enhanced Web V2.0 interfaces for user interactions.
D. Lower total cost of ownership and improved asset utilization.
E. Provides better availability than a standard computing environment.
Answer: AD

6. What is one functionality of IBM Tivoli Service Automation Manager?
A. software discovery
B. business service monitoring
C. virtual server provisioning
D. out of the box cloud solution
Answer: C

7. A company is currently using IBM LotusLive and would like their mobile users to have access to the instant messaging feature. How can this be accomplished?
A. Mobile users can install IBM LotusLive Engage on their mobile device.
B. Mobile devices with a IBM Sametime Connect client can be configured to connect to the IBM LotusLive Sametime community.
C. Supported client devices can be configured to u se the IMAP IDLE protocol to support instant messaging with the IBM LotusLive servers.
D. A Sametime gateway can be installed and configured to provide connectivity via the text messaging service available on mobile devices.
Answer: B

8. When will cloud computing provide the most value?
A. A company has several thousands of documents that need to be indexed in many months.
B. A company has several hundreds of documents that need to be indexed in a few minutes.
C. A company has to process their payroll actives at the end of each pay period in batch mode.
D. A company has purchased additional hardware in order to process their payroll activities faster at the end of each pay period.
Answer: C

9. A customer is struggling with inconsistent software bu ilds in the testing and staging environment.
Which cloud attribute can help resolve the problem?
A. pervasiveness
B. elastic scaling
C. flexible pricing
D. automatic provisioning
Answer: D

10. A company needs to provide IT services to a worldwide c ustomer base utilizing a diverse set of devices. Which attribute of cloud computing can help the company deliver such services?
A. pervasiveness
B. flexible pricing
C. vertical scaling of application servers
D. horizontal scaling of application servers
Answer: A

11. Which customer scenario is best suited to maximize the benefits gained from using a virtual private cloud?
A. A small start up business focused primarily on short term projects and has minimal security policies.
B. An enterprise whose IT infrastructure is under utilized on average and the system load is fairly consistent.
C. An enterprise that requires minimal security over their data and has a large existing infrastructure that is capable of handling future needs.
D. An enterprise that does not want to sacrifice security or make changes to their management practices but needs additional resources for test and development of new solutions.
Answer: D

12. A company wants to build a test environment to test software updates and new solutions. The environment should mirror the production environment and be secure and inaccessible from outside the company network. The company does not want to invest in infrastructure that may be idle for a significant amount of time. Which cloud computing model will satisfy all these requirements?
A. Public Cloud
B. Private Cloud
C. External Cloud
D. Virtual Private Cloud
Answer: D

13. What advantage is there for an enterprise to adopt a virtual private cloud model?
A. Reduce costs by adopting a flexible pricing model for the entire operation.
B. Reduce infrastructure costs since all data centers will be managed in a third party cloud.
C. Manage sensitive data in a compliant and secure manner and benefit from flexible pricing models for select services or infrastructure.
D. Obtain maximum control over aspects such as security and performance since the entire infrastructure will be managed within the IT department.
Answer: C

14. A company is considering a cloud environment to improve the opera ting efficiency for their data and applications. The company is part of an industry where strict security and data privacy issues are of the highest importance. Which type of cloud would be a good choice?
A. hybrid cloud
B. public cloud
C. private cloud
D. governed cloud
Answer: C

15. Which two statements are true about the public cloud model? (Choose two.)
A. It meets security and auditing requirements for highly regulated industries.
B. Resources and infrastructure are managed and maintained by t he enterprise IT operations staff.
C. It shifts the bulk of the costs from capital expenditures and IT infrastructure investment to an utility operating expense model.
D. It shifts the bulk of the costs from capital expenditures to creating a virtualized and elastic infrastructure within the enterprise data center.
E. Resources are dynamically provisioned on a self service basis from an off site third party provider who shares resources in a multi-tenanted infrastructure.
Answer: CE

16. A company would like to leverage cloud computing to provide advanced collaboration services (i.e. video, chat, and web conferences) for its employees but does not have the IT resources to deploy such an infrastructure. Which cloud computing model would best fit the company needs?
A. Hybrid Cloud
B. Public Cloud
C. Private Cloud
D. Virtual Private Cloud
Answer: B

17. A company has decided to leverage the web conferencing services provided by a cloud provider and to pay for those services as they are used. The cloud provider manages the infrastructure and any application upgrades. This is an example of what type of cloud delivery model?
A. Platform as a Service
B. Software as a Service
C. Application as a Service
D. Infrastructure as a Service
Answer: B

18. Which statement best describes the Software as a Service cloud delivery model?
A. A virtual machine provisioned and provided from the cloud which allows the customer to deploy custom applications.
B. A multi-tenant storage service provisioned from the cloud which allows the customer to leverage the cloud for storing software data.
C. A solution stack or set of middleware delivered to the client from the cloud which provides services for the design, development, and testing of industry aligned applications.
D. An application delivered to the client from the cloud which eliminates the need to install and run the application on the customer's own computers and simplifying maintenance and support.
Answer: D

19. Which delivery model is an example of a cloud com puting environment that provides users with a web based e-mail service?
A. Software as a Service
B. Platform as a Service
C. Computing as a Service
D. Infrastructure as a Service
Answer: A

20. How can a company leverage the Platform as a Service clo ud computing delivery model?
A. A company requires more processing power to perform its financial analysis calculations and acquires additional computational resources.
B. A company requires a customer relationship management solution and obtains an appli cation that addresses their requirements from a cloud provider.
C. A company is running out of storage space to store a customer database and dynamically requests additional space via the cloud provider web services interface.
D. A company obtains an environment with a software stack from a cloud provider, develops a custom application, and makes that application available to its customers on the Internet.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved