Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-030 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-030 Sample Questions:

Q: 1
Why is the httpd.conf file edited when configuring the ability to link or attach documents in IBM Tivoli Service Request Manager V7.2?
A. to identify the root directory for attached documents
B. to specify the type of documents that can be attached
C. to identify what documents to exclude from attachment
D. to specify the number of documents that can be attached
Answer: A

Q: 2
Which Application Designer function must be performed to obtain the files required to modify lookup IDs?
A. Export System XML
B. Export Application Definition
C. Add/Modify Signature Options
D. Duplicate Application Definition
Answer: A

Q: 3
Which statement is true when configuring a new toolbar icon?
A. All toolbar items must have an access key.
B. Icons can be nested by providing a subposition value for the icon.
C. A new EAR file must be built to contain any new GIF images displayed on the toolbar.
D. New toolbar images can be uploaded through the file upload capability in Application Designer.
Answer: C

Q: 4
Which application is used to enable auditing on attributes?
A. Classifications
B. System Properties
C. Application Designer
D. Database Configuration
Answer: D

Q: 5
What is the purpose of the Report Level Security function in the Report Administration application?
A. It allows an administrator to set the report security for a Person Group.
B. It allows an administrator to set the security for a single report on the Security tab.
C. It allows an administrator to set the security for a selected type of report or all reports.
D. It allows an administrator to set the group security for an application and all reports in the selected application.
Answer: B

Q: 6
How can an administrator show a KPI of incidents in the NEW status?
A. Create the KPI in the Incident application.
B. Create the KPI in the Application Designer.
C. Configure the Start Center to display the KPI.
D. Run reports in the Incident application and view the KPI.
Answer: C

Q: 7
Which two types of objects can be defined as Recipients in a communication template? (Choose two.)
A. Role
B. User
C. Craft
D. Labor
E. Person
Answer: A,E

Q: 8
How can a current result set be changed in the Start Center?
A. click Display Settings
B. click Update Start Center
C. click the pencil icon in the portlet
D. remove the portlet and insert a new one
Answer: C

Q: 9
What is copied by the system when an escalation is duplicated?
A. All information from the existing escalation.
B. Information from the existing escalation with the exception of actions.
C. Only information from the existing escalation in the header of the escalation.
D. All information from the existing escalation, header, and escalation points but not actions and notifications.
Answer: A

Q: 10
Which statement about survey questions is correct?
A. A question can only be edited if the survey status is Draft.
B. A question can be deleted while in Active or Archive status.
C. A question can be moved from Active to Archive status once it is assigned or associated to a survey.
D. A question will appear in the selection list when selecting questions to add to a survey once a question is in Archive status.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved