Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-029 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-029 Sample Questions:

1. What differentiates the IBM Tivoli Service Management platform from i ts competitors?
A. PinkVerify certification at the highest level
B. end-to-end service management solution that expands beyond IT
C. IBM Tivoli Change and Configuration Management Database (CCMDB) viewer launch capability from within the Service Desk Tool
D. integration with a wide variety of third-party configuration item discovery products into the current version of the CCMDB
Answer: B

2. Golden Bank is a global banking business with offices in every major international city. Golden Bank's main US headquarters are located in Atlanta, and it has data centers in New York, Chicago, and Los Angeles.
Having grown over the years through mergers and acquisitions, and the addition of new service offerings, Golden Bank has accumulated a great number of diversified IT hardware and software assets. In such a complex environment, it can be difficult to obtain accurate asset data for analysis and reporting purposes.
Additionally, Golden Bank must integrate multiple service support and service delivery organizations that have resulted from acquisitions. Each service support organization acts independently, performing separate problem resolution processes. There is no consolidated configuration or change control between or among the organizational "silos". Previous attempts to consolidate have failed because of a lack of skills and experience to do so.
During interviews Golden Bank executives have expressed the following statements:
Golden Bank will be recognized as the best international consumer bank.
Golden Bank wants to be the "complete solution" for the consumer.
Golden Bank has total commitment to providing their customers increasingly better service.
Golden Bank wants to reduce the cost of doing business.
Golden Bank has to increase its profitability for share holders.
Golden Bank will convert its service management processes to an ITIL framework.
Golden Bank has asked that you provide them with a recommended solution that addresses the following:
Automate information feeds from and to legacy systems with minimu m customization.
Create a comprehensive repository of data about Golden Bank's IT assets, including inventory items.
Allow the administrator to easily configure or add fields and to auto-correct multiple records in one transaction.
Maintain baseline historical data for comparative analysis.
Maximize reporting capability.
Compare, analyze, and reconcile software license data.
Provide auto-discovery functionality and system configuration capture or import from external systems for reconciliation.
Be supported by a vendor with a highly structured and proven implementation and conversion methodology, comprehensive training, and responsive service and problem resolution management.
Based on the Golden Bank scenario, which statement best matches the customer's objectives in relation to IT?
A. Golden Bank wants to better monitor the cost of doing business.
B. Convert Golden Banks business processes to an ITIL framework.
C. Golden Bank has total commitment to providing their customers increasingly better service.
D. Golden Bank wants to create a comprehensive repository of data about its hardware and software inventory.
Answer: D

3. Which three industry standard protocols does IBM Tivoli Application Dependency Discovery Manager support? (Choose three.)
A. SDI
B. CDM
C. SSH
D. WMI
E. SNMP
F. SOAP
Answer: CDE

4. Which IBM Tivoli Service Management product does Release Process Manager integrate most closely with?
A. IBM Tivoli Provisioning Manager
B. IBM Tivoli Service Request Manager
C. IBM Tivoli Capacity Process Manager
D. IBM Tivoli Change and Configuration Management Database
Answer: D

5. A client asks how a service request (SR) can be initiated into a workflow. What are two methods for accomplishing this? (Choose two.)
A. An SR can be manually submitted to workflow by selecting the SR on the list tab.
B. An SR can be automatically submitted to workflow by using an action on an escalation.
C. An SR can be manually submitted to workflow by selecting the Change Status toolbar icon.
D. An SR can be manually submitted to workflow by selecting the Route Workflow toolbar icon.
E. An SR can be automatically submitted to workflow by using an notification on an escalation.
Answer: BD

6. An IT department indicates that their users do not have a good understanding of what the IT department does. Which ITIL construct can help the IT department resolve this?
A. Help Desk
B. Service Catalog
C. Problem Management
D. Service Level Agreements
Answer: B

7. A company just hired a new chief information officer (CIO) to lead the IT group and enable them to refocus on the services IT provides to the business. The CIO wants to assess their current IT capabilities, but does not have any funding for consultation.
Which free IBM tool can the CIO use?
A. Return on Investment tool
B. IBM Tivoli ITIL Process Alignment tool
C. IBM Assessment Tool for On-Demand Business
D. IBM Service Management Self-Assessment tool
Answer: D

8. When discussing IT Service Management with chief information officers, frequently the topic of using capability maturity modules to assess an organization's process, technologies/tools, organization, and information comes up. Typically a derivative of the IT Service Capability Maturity Model with maturity phases such as Initial, Repeatable, Defined, Managed, and Optimizing is used during the assessment.
What is the value of conducting this assessment for an organization?
A. It identifies key personnel and the information needed for all IT processes to be optimized.
B. It identifies the specific ITIL process that is required to be improved on and what tools and technologies are required to accomplish that.
C. It identifies what tools and technologies are required to be implemented in order to move an organization from one maturity phase to the next.
D. It identifies which maturity phase an organization is in, which maturity phase the organization is required to target, as well as how to get there.
Answer: D

9. A chief information officer wants to assess their current environment. Which two aspects of the environment are important for sizing an IT Service Management solution? (Choose two.)
A. IT standards in use
B. staff skill assessment
C. organizational hierarchy
D. geographic location of servers
E. types of operating systems in use
Answer: DE

10. A customer's chief information officer (CIO) invites a solution advisor to discuss IT Service Management and how it might help with financial planning.
What should the advisor find out about the CIO's environment?
A. the number of assets being used
B. types of security protocols being used
C. which network vendors are being used
D. types of operating systems being used
Answer: A

11. In addition to networks and hardware, which other IT components should a solution advisor analyze in a customer's current IT environment?
A. user communities
B. development tools
C. people and schedules
D. application and database servers
Answer: D

12. A customer's chief information officer (CIO) invites a solution advisor to discuss IT Service Management and how it might help the IT group work more effectively and efficiently.
What should the solution advisor do in the first meeting with the CIO?
A. Ask the CIO about the company's history, competition, and market value.
B. Ask the CIO about their background, education, and professional experience.
C. Ask the CIO if their organization currently maintains service level agreements.
D. Ask the CIO about the number of employees, the number of locations, and the most recent major project the company has done.
Answer: C

13. A customer is planning to use IBM Tivoli Asset Management for IT, IBM Tivoli Change and Configuration Management Database (CCMDB), and IBM Tivoli Service Request Manager (TSRM). The customer wants to use multiple discovery tools in the environment to automate the discovery of the maximum amount of information about IT assets.
Which recommendation should the solution advisor make?
A. Consolidate discovered assets in TSRM by using DLAs.
B. Demote authorized assets to actual assets to seed the discovery tools.
C. Demote authorized Configuration Items (CIs) to actual CIs to seed the discovery tools.
D. Consolidate discovered assets in CCMDB by using Discovery Library Adapters (DLAs).
Answer: D

14. What is used to integrate Tivoli's process automation engine with an existing purchasing system in a customer environment?
A. Integration Framework
B. Supply Chain Maximizer
C. Process Solution Installer
D. Maximo Purchase Order Processor
Answer: A

15. A customer is using Microsoft SMS for IT discovery and wants to implement IBM Tivoli Asset Management for IT and IBM Tivoli Service Request Manager. Which tool allows information from SMS to be used?
A. IBM Tivoli Integration Composer
B. The Maximo Microsoft Integration Kit
C. The Maximo Business Object Integrator
D. Tivoli Enterprise Java Bean Integration Kit
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved